yatağın nevresimlerini değiştirirken nefes nefese kalıyorum mesela normal mi sizce hoş mis gibi nevresimlerde dinleniyorum sonra yarım saat çok iyi geliyor
normal.nevresim değiştirmek çok efor istiyo.ben o yüzden eşime söylüyorumkaydirigubbakcemile3
selam kızlar
benımde bulantılar gerı geldı neyazıkkı sabaha kadar uyuyamadım kuru kuru bulantı var sadece
hosgeldin melis teyze :ecrin_bebek:
hoşbulduk canım naberr
geçmiş olsun melisesra nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama bulantıların anneye bebek var dikkatli hareket et bebeğe zarar verme anlamında algılanmasını yazıyordu ben bulantılarım olmasa içimde bir canlı olduğunu unutup tehlikeli şeyler yapabilirdim benim için evet çekilmez oldu ama bebeğim için çok iyi
iyilik valla yuvarlanip gidiyorum ( gercekten yuvarlaklasmaya basladim hele memeler banu alkan ) :roflol:
iyilik valla yuvarlanip gidiyorum ( gercekten yuvarlaklasmaya basladim hele memeler banu alkan ) :roflol:
çok üzgünüm...meleğim bize veda etmiş 2 hafta önce..bugün kontrolde öğrendim..pazartesi kürtaj yapacaklar..rabbim böyle uygun görmüş..böylesi hayırlıymış..rabbim sizlere ve yavrularınıza sağlık versin..sağlıkla kucağınıza almayı..hayırlarla büyütmeyi nasip etsin..rabbime emanetsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?