2010 Ekim Anneleri

ayy bu resme çok tepki alıyorum yaa:))) bende karpuz pek sevmem beni şişiriyor..o yüğzden resme ben hiç takılmıyorum

ne tepkisi içim gidiyor.evet şişirir.ama aç karına yersen sorun olmaz.en azından bende olmuyor.
karpuzu kestim tatsız mı çıktı.blenderdan geçir.toz şekerle karıştır.o bile yeter...

bel ağrısı bende de mevcut kızlar.

selam kızlar opuyorumnanaktan
hava miss gibi diye attık kendimizi çamlıca'ya :) lale şenliği varmış süperdi açık havada müzik ve o laleler harikaydı.hava aldık geldik
belim çok ağrıdı ama daha çok oturasım vardı ama dayanamadım çok yürüyünce de felaket ağrıdı

cirkus arada kacirmisim galiba gecmis olsun canim
tabiki en önemlisi saglikli olmalari.nasil olsa ögrencez.rabbim meleklerimizi korusun insallahhhhh

tşk ederim.amin.

ben cok sverim hele beyaz peynirle yemesi güzel oluyor ekmekle:)

hah yaşa emi. peynirde süper olur.keçi peyniri ile daha çok beğeniyorum.sert sert.

hoşgeldin:) ohh iyi yapmıssın..

ben 3 gündür hapisim en fazla bahceye inebiliyorum esimin babaannesi bana bırakıldı kaynanamlar köye gitti...bilmiyorumkismile

off yanına birde soğannn bayılırımmmm kaydirigubbakcemile3
domates,peynir,soğan,maydonoz ekmegin arasına koycan yicenn kütür kütürrrrrrrrrrrrr :)))))))

hoşgeldin:) ohh iyi yapmıssın..

ben 3 gündür hapisim en fazla bahceye inebiliyorum esimin babaannesi bana bırakıldı kaynanamlar köye gitti...bilmiyorumkismile

Hoşbulduk canııımm. opuyorumnanaktan
iyi oldu eve tıkılım kalmıstım insan yüzü gördüm kaydirigubbakcemile3
ohhh bahce olması da güzel en azından cıkıp söyle bir gezebiliyorsundur. Allah yardımcın olsun canım havalar cok güzel insan patlar ohaoldumsmile

anam ne oluyorsa bizim kendimize zararimiz oluyorkaydirigubbakcemile3
actik bir karpuz paklayalim simdiiiiiiiiii anam bugünde sabaha kadar karpuz uccak gözümün önünde

yarın kendimi temizliğe vermem lazım yoksa iyice patlarım zaten hersey kokuyor :kedi:

anaminnn agzimin suyu akiyorrrrrrrr anam kelek melek yarin bir aldirenkaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin dark istanbulda hava çok güzeldi bugün :) bizde kızıma ciciler aldık :))
oyyy msallah cici topigide accan demüüüüü insallahh yavrunun üstünde de göremek nasip olsun canim.güle güle giysinnn prenses

Hoşgeldin dark istanbulda hava çok güzeldi bugün :) bizde kızıma ciciler aldık :))

evet canım harikaydııı :))) ohh ohh prensese demek ciciler alındııı yerim onu bennnn opuyorumnanaktan

yarın kendimi temizliğe vermem lazım yoksa iyice patlarım zaten hersey kokuyor :kedi:

temizliğe verecem diye de kendini de fazla zorlama bebegin yorulmasın annesi klava:

üff karpuzdan girmişiniz peynirden cıkmısınız bende soğandan cıktım ahhaha. birbirimize zararımız vallahi karnım felan tok ama acikiyorum sanki muhabbetten lmaz:

uff tvde dondurma yiyorlar canım istediii çilekli hemde :) ne açgöz oluyo ınsan hamısken ya :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…