ayy bu resme çok tepki alıyorum yaa:))) bende karpuz pek sevmem beni şişiriyor..o yüğzden resme ben hiç takılmıyorum
ben cok sverim hele beyaz peynirle yemesi güzel oluyor ekmekle:)
cirkus arada kacirmisim galiba gecmis olsun canim
tabiki en önemlisi saglikli olmalari.nasil olsa ögrencez.rabbim meleklerimizi korusun insallahhhhh
ben cok sverim hele beyaz peynirle yemesi güzel oluyor ekmekle:)
selam kızlar opuyorumnanaktan
hava miss gibi diye attık kendimizi çamlıca'ya :) lale şenliği varmış süperdi açık havada müzik ve o laleler harikaydı.hava aldık geldik
belim çok ağrıdı ama daha çok oturasım vardı ama dayanamadım çok yürüyünce de felaket ağrıdı
hoşgeldin:) ohh iyi yapmıssın..
ben 3 gündür hapisim en fazla bahceye inebiliyorum esimin babaannesi bana bırakıldı kaynanamlar köye gitti...bilmiyorumkismile
Hoşbulduk canııımm. opuyorumnanaktan
iyi oldu eve tıkılım kalmıstım insan yüzü gördüm kaydirigubbakcemile3
ohhh bahce olması da güzel en azından cıkıp söyle bir gezebiliyorsundur. Allah yardımcın olsun canım havalar cok güzel insan patlar ohaoldumsmile
oyyy msallah cici topigide accan demüüüüü insallahh yavrunun üstünde de göremek nasip olsun canim.güle güle giysinnn prensesHoşgeldin dark istanbulda hava çok güzeldi bugün :) bizde kızıma ciciler aldık :))
Hoşgeldin dark istanbulda hava çok güzeldi bugün :) bizde kızıma ciciler aldık :))
yarın kendimi temizliğe vermem lazım yoksa iyice patlarım zaten hersey kokuyor :kedi:
melis esranin tarzi:)) güzel olmusssstmm tmm tmmm değiştim bu resim nasıl melisesra göndermişti:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?