Yorulmuşum baya :)) kımıldıycak halim kalmamış bu alacaklarımızın bi listesini yapalımda alışverişleri ona göre yaparız..
dinlen biraz.süper olur...deneyimli anne ler daha iyi bilirler.
cirrus nie polyanna dedin merak ettim yaa:))))
doğrusun polyannam.
zaten hayırlısı ise bir dünyaya gelsin ilk ben pataklayacağım.beni bu kadar korkuttuğu için.(kıyabilirsem tabiki).klava:
selam kizlar nasilsiniz
bugün bir aradsimin iki kizi vardi 3 hamisti .kadin bir cirkin olduki sormayin.kesin buda kiz dedik:)
ama erkekmis:)
demekki bu tez de tutmuyor:)oglan aneyi güzellerstirir kiz annenin güzelligini alir tezi:))
mrb kızlar.
selam kizlar nasilsiniz
bugün bir aradsimin iki kizi vardi 3 hamisti .kadin bir cirkin olduki sormayin.kesin buda kiz dedik:)
ama erkekmis:)
demekki bu tez de tutmuyor:)oglan aneyi güzellerstirir kiz annenin güzelligini alir tezi:))
mrb kızlar.
birinci devreyi atlattik sükür simdi ikinci devreye gircezzzz
bu arada belim catliyor kizlar regl agrisi gibiiiiiiiiiiii
daha b ir ay var benim ögrenmeme yaaaaaaaaa cirrus sen ögrendin mi??
melikemirac hic sorma ya daha 10 dakika olmadi oturali hemen basladi bel agrisi hic oturmuycakmiyim ben
daha b ir ay var benim ögrenmeme yaaaaaaaaa cirrus sen ögrendin mi??
melikemirac hic sorma ya daha 10 dakika olmadi oturali hemen basladi bel agrisi hic oturmuycakmiyim ben
mezime şu avatarındaki resim var ya yaa ben karpuz hastasıyım.daha da mevsimi değil her gördüğümde içim gidiyor.şimdi öyle yada böyle alsam tadı tat değil oradaki bir başka ve çocuğun iştahla yeyişi ufffff uffffffff.
benden demesi gerisini sen düşün....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?