2010 Ekim Anneleri

Yorulmuşum baya :)) kımıldıycak halim kalmamış bu alacaklarımızın bi listesini yapalımda alışverişleri ona göre yaparız..

selam kizlar nasilsiniz
bugün bir aradsimin iki kizi vardi 3 hamisti .kadin bir cirkin olduki sormayin.kesin buda kiz dedik:)
ama erkekmis:)
demekki bu tez de tutmuyor:)oglan aneyi güzellerstirir kiz annenin güzelligini alir tezi:))

birinci devreyi atlattik sükür simdi ikinci devreye gircezzzz
bu arada belim catliyor kizlar regl agrisi gibiiiiiiiiiiii

selam kizlar nasilsiniz
bugün bir aradsimin iki kizi vardi 3 hamisti .kadin bir cirkin olduki sormayin.kesin buda kiz dedik:)
demekki bu tez de tutmuyor:)oglan aneyi güzellerstirir kiz annenin güzelligini alir tezi:))

ikinize de selam.artık teze gerek kalmıyor yavaş yavaş herkes öğreniyor baksanıza....

selam kizlar nasilsiniz

hoşgeldin cok sükür iyi sen? doğru valla :):)

mrhb. hoşgeldiniz..

birinci devreyi atlattik sükür simdi ikinci devreye gircezzzz
bu arada belim catliyor kizlar regl agrisi gibiiiiiiiiiiii

bendede cok bel ağrıısı var..

daha b ir ay var benim ögrenmeme yaaaaaaaaa cirrus sen ögrendin mi??
melikemirac hic sorma ya daha 10 dakika olmadi oturali hemen basladi bel agrisi hic oturmuycakmiyim ben

mezime şu avatarındaki resim var ya yaa ben karpuz hastasıyım.daha da mevsimi değil her gördüğümde içim gidiyor.şimdi öyle yada böyle alsam tadı tat değil oradaki bir başka ve çocuğun iştahla yeyişi ufffff uffffffff.
benden demesi gerisini sen düşün....

bel agrısı gecen hafta bende cok fenaydı kalçama ordan sag bacagıma vuruyordu bel fıtıgı hastaları gıbıydım şükür sımdılık bısey yok..galıba ara ara yoklayacak kızlar

daha b ir ay var benim ögrenmeme yaaaaaaaaa cirrus sen ögrendin mi??
melikemirac hic sorma ya daha 10 dakika olmadi oturali hemen basladi bel agrisi hic oturmuycakmiyim ben

yok öğrenmedim daha.biraz sıkıntılarım oldu ya okumuşsundur o aklımıza bile gelmedi.zaten dr görse idi söylerdi. net öğrenir öğrenmez yazarım.

ayy bu resme çok tepki alıyorum yaa:))) bende karpuz pek sevmem beni şişiriyor..o yüğzden resme ben hiç takılmıyorum

valla her zama ndyeyim diyorum nutuyorum burda da var tad olmuycak diye almiyorummm.
unutsamda burda mezimeyi görünce aklima düsüyor karpuzzzzzzzzzzzzzzz

cirkus arada kacirmisim galiba gecmis olsun canim
tabiki en önemlisi saglikli olmalari.nasil olsa ögrencez.rabbim meleklerimizi korusun insallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…