2010 Ekim Anneleri

eşimin dediği gibi sanırım tosuuncuk olucam ben böyle giderse kaydirigubbakcemile3
rampadan yuvarlayacakmış beni ehehe

güle güle canıım. bende gidiyorum dinleneyim belim çok agrıyor. opuyorumnanaktan

demmek bu haftalar hep bel valla ne iyi oluyor ayni hafalardayiz ve siyakaetler ayni.insanin rahatliyor.demek normal diye.benimde catliyor atik bende uzancam biraz

arkadaşlar 2 gündür bende yoktum biraz kendime alışveriş ettim lcw d bize göre o kadar güzel şeyler varki tavsiye ederim bebekli felan

arkadaşlar 2 gündür bende yoktum biraz kendime alışveriş ettim lcw d bize göre o kadar güzel şeyler varki tavsiye ederim bebekli felan

Bende cuma günü aldım bişeyler özellikle zayıfsanız gömlek çeşitleri çok birkaç beden büyük alıp rahatça kullanırsınız fiyatlarıda uygun..

Mezimecim 2-3 çeşit hamile pantolonuda var kot ve keten olarak..

Ben tesettürlüyüm etek almam gerekiyordu dolaştım dolaştım uygun bulamadım gittim yazlık bi eteğe 88 TL verdim içime oturdu ama almaya mecburdum..

kot bahçıvanım var da onunla ıdare edrım normal hayatta iş yerınde olmuo bırde kot cok kılolu gösterıo..önümüz yaz şöle spor keten ıstıom

nevyas allah ne dıyım sana bir eteğe nasıl kıydında verdın ben hayatta vermem önumuzde uzun haftalar beklıo daha cok kıyafet alacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…