bende cumartesi gidicem inşallah iyi çıkar
cinsiyetide öğreniriz inşallah
ya kaynanam dün akşam ctesi kaçta gidiyoruz dedi ya çıldırdım kocamda dio merak ediyo napsın iyide herzamanmı gelicek doğumada girsin ozman nasıl sinirlendim ya kocamla başbaşa hastaneye bile gidemicem yani valla sölücem gelirse test mest yaptırmam die
Kıslar ben babamı 5 ay oncee kanserden kaybettım cok ozluyorumm kaybettıgımde kaybetmenın sokuylamı bılmem bu kadar uzulmuyoduum kıslar sıze tavsıyem babanıza sıkı sıkı sarılın opun koklayınn kaybedınce gerı donmuyooo ölüm ayrılıgı kadar kotu bı ayrılık yokkk
Kıslar ben babamı 5 ay oncee kanserden kaybettım cok ozluyorumm kaybettıgımde kaybetmenın sokuylamı bılmem bu kadar uzulmuyoduum kıslar sıze tavsıyem babanıza sıkı sıkı sarılın opun koklayınn kaybedınce gerı donmuyooo ölüm ayrılıgı kadar kotu bı ayrılık yokkk
Elif Afra
Elif Rana
Elif Meva
Kızlar bebeğime bu isimlerden birini koyacağım sizce hangisi olsun?
((( ama uzakta cnm, bende kurban bayramından beri göremiyorum istediğimiz zaman sarılamıyoruz bile yani. bu ayın 20sinde annem umreye gidiyo onu uğurlamaya bile idemeyeceğim ((doktor seyahati yasakladı bana ((
Maşallah balum inşallah bidaha hastalanmaz..
elifrana söylemesi daha kolay sanki.
4.5 Sene önce kaybettim ben babamı kanserden ne düğünümü gördü ne torunlarını sevebildi acım hala aynı acı( Elinizdekilerin kıymeti bilin diyorum bende..
benımde dun kayınvalıdemler geldı gorumcem felan gorumcemın kızı var 5 yasında kaynanam dıyorkı buse ne olsun yengenın bebegının adı ama sureklı yapıyor bunu oda zeynep olsun dıyor sureklı bende dedımkı kız olursa masal erkek olursa yıgıt olucak dedım kaldı oyle
elifrana söylemesi daha kolay sanki.
kaybetmeden degerı bılınmıyo dımı. bılıyoruz sanıyoruzdur mutlaka ben hep oyle dıyorum. yengem dun aksam dedıkı annemın saglıgında keske her hafta gıtseydım cok pısmanım dedı ıcım cok acıdı.
bana da bu daha kolay gıbı geldı. daha uyumlu durdu rana elıfe gıbı ama sen bılırsın nevyas
Canım ne kadar kıymetini bilsende kaybettikten sonra kendini kıymet bilmemiş gibi hissediyorsun..Pişmanlıklar çok acı gerçekten içinde bir yara gibi kalıyor..
Bende elif rana ve elif meva arasında kaldım canım
dogru Allah sabır versın sana da. babasızlık cok zordur emınım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?