2010 Ekim Anneleri

Kıslar ben babamı 5 ay oncee kanserden kaybettım cok ozluyorumm kaybettıgımde kaybetmenın sokuylamı bılmem bu kadar uzulmuyoduum kıslar sıze tavsıyem babanıza sıkı sıkı sarılın opun koklayınn kaybedınce gerı donmuyooo ölüm ayrılıgı kadar kotu bı ayrılık yokkk

merak etmekte haklı da her defasında da gelınmezkı. benım kayınvalıdem bı kez gelmek ısterım gormek ıcın dedı. dedım kı gel ama almıyolar odaya o zmaan gelmıyım dedı. ama gorumcem ıkı kez sansa gırdı ultrason odasına:) belkı kayınvalıdem gelır bı kez rıca ederız doktordan bakalım.

((( ama uzakta cnm, bende kurban bayramından beri göremiyorum istediğimiz zaman sarılamıyoruz bile yani. bu ayın 20sinde annem umreye gidiyo onu uğurlamaya bile idemeyeceğim((doktor seyahati yasakladı bana((

basın sagolsun canım. gozlerım doldu. ben coook dusunuyorum aılemden bırının acısını yasarsam nasıl kaldırırım dıye. rabbım sabır vermese ınsan gercekten delırır yanı. ben bı kez yakınımı kaybettım o da babannemdı. ona karsı bazı kırgınlıklarım olmasına ragmen zor toparlandım. dedem cok yaslı ona bısey olursa ben naparım bılmıyorum onu cok sevıyorum doktor kalp amelıyatı dedı ama %20 sansın var dedı amelıyat olmıycak ama bazen kotu oluyo dusunuyorum bazen ben dayanamam. hele de annemı babamı dusunemıyorum. ay cok kotu oldum ya Allah sabır versın sanamafoldumbenmafoldumben

((( ama uzakta cnm, bende kurban bayramından beri göremiyorum istediğimiz zaman sarılamıyoruz bile yani. bu ayın 20sinde annem umreye gidiyo onu uğurlamaya bile idemeyeceğim((doktor seyahati yasakladı bana((

benımkıler de uzakta. babam geldı 1 aylıgına dun yanındaydım babamın. zaten cumartesı babamla ıstanbula gıdıyoruz. annemıde gorcem. en son ben de kurban bayramında gormustum.

4.5 Sene önce kaybettim ben babamı kanserden ne düğünümü gördü ne torunlarını sevebildi acım hala aynı acı ( Elinizdekilerin kıymeti bilin diyorum bende..

Maşallah balum inşallah bidaha hastalanmaz..

inşallah canım ya. butun bebekler hıc hasta olmaz inş. cok mınık oluyolar savunmasız. yegenımde kan kalmamıstı sıkıp sıkıp alıyolardı. en sonunda hastaneden cıkmadan bıgun once kan verdıler mecbur.

benımde dun kayınvalıdemler geldı gorumcem felan gorumcemın kızı var 5 yasında kaynanam dıyorkı buse ne olsun yengenın bebegının adı ama sureklı yapıyor bunu oda zeynep olsun dıyor sureklı bende dedımkı kız olursa masal erkek olursa yıgıt olucak dedım kaldı oyle

4.5 Sene önce kaybettim ben babamı kanserden ne düğünümü gördü ne torunlarını sevebildi acım hala aynı acı ( Elinizdekilerin kıymeti bilin diyorum bende..

kaybetmeden degerı bılınmıyo dımı. bılıyoruz sanıyoruzdur mutlaka ben hep oyle dıyorum. yengem dun aksam dedıkı annemın saglıgında keske her hafta gıtseydım cok pısmanım dedı ıcım cok acıdı.

sempatiksalakcinni

Canım ne kadar kıymetini bilsende kaybettikten sonra kendini kıymet bilmemiş gibi hissediyorsun..Pişmanlıklar çok acı gerçekten içinde bir yara gibi kalıyor..

Canım ne kadar kıymetini bilsende kaybettikten sonra kendini kıymet bilmemiş gibi hissediyorsun..Pişmanlıklar çok acı gerçekten içinde bir yara gibi kalıyor..

dogru Allah sabır versın sana da. babasızlık cok zordur emınım.

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
NevYas, selmas88+, gonulcelen10, mervam, melisesra+, fragola, 61esra, tutkular, kamyas, esraakkaya7

Niye yazmıyorsunuz kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…