iyiyim bende cnm sağol. sadece kahvaltıdan sonra biraz midem bulanıyor. portakal suyundan galiba(
eyvah eyvah dr ılac falan vermıyomu vıtamın falan kullanıyonmu daha dogrusu cok ılac atıyonmu
kızlar ya ben az uzancam. 8 de kalktım haliyle uykum geldibi eşimi arıyım yemeğe gelcekmi üşüdümde hem hava çok güsel ama ben üşüom nedense.
ben cay ıcıyorum sabahları ya. gecen hastaneye gıderken cay yerıne meyvesuyuyla yaptım kahvaltımı cok basım agrıdı. halam derdı cay ıcmeyınce basım agrıyo ona mı cektım nedır:)
bı poset ılac kullanıyorum canım amelıyattan sonrada verdıkler antıbıyotık felan kuzum ıyı olsunda katlanıcaz napalım
Benim wc gidişlerim normal seyrinde artmadı daha:roflol:
aa dün bana koca karı usulu cinsiyet testi yaptılar kaydirigubbakcemile3
annem ablamın kulağına bişeler söledi ablam çıktı geldi yanıma geldi tülü düzeltti sandım arkadamdan
sora direk gayri ihtiyarı burnumu kaşıdım bunlar gülmeye başladı aa erkek die meğer başıma tuz dökmüş ablam :umursamaz:
yarın akşama dr gidicem çok heyecanliyim bebeğimi çoook özledim inşş iyidirr kendi dr ne diyecek bakalım cinsiyet hakkında...
canım hala devam mı bulantılarbenim de öyle. ama doktorum bana dedi ki ilk 3 ayı kilo almadan kapatabilen anneler hamilelik boyunca 14 - 16 kilo alan annelerden olma şansına sahip olabiliyolarmış. bulantı nedeniyle pek bişey yiyemediğim için benim kilom değişmemiş ama artık almaya başlamak gerekirmiş yavaş yavaş dedi
ben cay ıcıyorum sabahları ya. gecen hastaneye gıderken cay yerıne meyvesuyuyla yaptım kahvaltımı cok basım agrıdı. halam derdı cay ıcmeyınce basım agrıyo ona mı cektım nedır:)
bı poset ılac kullanıyorum canım amelıyattan sonrada verdıkler antıbıyotık felan kuzum ıyı olsunda katlanıcaz napalım
meliscim bu arada çok çok geçmiş olsun umarım daha iyisindir canım
çayda bir ilaç gibi cnm devamli içince arda birakinca öle yapıyo kendindenbiliyomm sırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?