ayy benimkisi babaya benzese zaten benden çıkamaz :))))) adam 1.92 boyunda!!
kızlar,
şimdi benim bebiş 5+6. benim gibi günlerde ultroson resmi olan varmı? kese ölçünüz ne? balum, sevgi diğer kızlar ölçüleriniz neydi?
bana yakın hastane. yanında kım kalacak pekı.2 yada 3 gun yatırırlar. bı doktor vardı esımın teyzesı de orda oldu ben kaldım yanında. doktorun ısmı aklıma gelmıyo ya sımdı. cok ıyı bı doktor. tecrube olarak yanı.
dudu bebeğin boyumu kesemi?
ablamlar yada yengemler kalır cnm heralde dr iyi olması rahatlattı beni inş hemencecik çikarda...
pembe dana,
e şimdiden Allah nasip kısmet ederse güzeller güzeli bir bebişinizin olacağının sinyalini alıyorum.
keza balum senin bebişte yıkacak ortalığı herhalde:))) Allah nazarlardan saklasın kızlar. ne kısmetli insanlarız ki rabbim bu duyguyu yaşattı bizlere
pembe dana,
e şimdiden Allah nasip kısmet ederse güzeller güzeli bir bebişinizin olacağının sinyalini alıyorum.
keza balum senin bebişte yıkacak ortalığı herhalde:))) Allah nazarlardan saklasın kızlar. ne kısmetli insanlarız ki rabbim bu duyguyu yaşattı bizlere
canım, teşekkür ederim ... allahım 11. haftada biopsi yapılacak bebeğime. oda pozitif çıkarsa dünyalar benim olucak. kızlar dua edin bebişime ve bana!!!
11, haftada boyle bısey mı oluyomus
cvs denilen erken tanı yöntemi canım. bebeğin eşi plesantadan minik bi parça alanacak...genetik bir rahatsızlığı var mı ona bakılacak. talasemiden şüpheleniliyor...biz anne baba taşıyıcıyızda o yüzden. %25 hasta olma ihtimali var bebeğimizin.
hey yine maşallaahhh:d
umarım sorun cıkmaz canım. saglıkla gelır dunya ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?