2010 Ekim Anneleri

:)))) güldürdün beni ya balum.

ya gerçekten kızlar hadi ban yine bir soru sorayım. bebeğinizin aileden kime benzemesini istersiniz, karaketer ve tip olarak.neden.?

önce ben yazayım,
burnu bana benzemesin. büyük bir burnum var:))
babasınınkide çıkıntılı(
görümce orta onunkine benzesin.
gözleri ve dişleri ve dudakları bana benzesin.
çene yapısı bana babasına benzesin. saçları halasına benzesin.
karakter olarak çalışkanlığını ve disiplinini benden alsın. merhamet duygusunu babasından alsın. babası çok kıskanç ona benzemesin:))
altıncı hissini ve insan tanıma duyusunu benden alsın..

cok guzel hareketlerde dıyodu ya yanaklarını senden dudaklarını benden alır yuzunde gozune yer kalmaz. esımle ona takmıs durumdayız:):):)

kızlar,
şimdi benim bebiş 5+6. benim gibi günlerde ultroson resmi olan varmı? kese ölçünüz ne? balum, sevgi diğer kızlar ölçüleriniz neydi?

ablamlar yada yengemler kalır cnm heralde dr iyi olması rahatlattı beni inş hemencecik çikarda...

gozlerı bana benzesın. dudakları babasına benzesın. burnunu benden alsın orta boy:) huyu hem eşime hem bana benzesin. erkek olursa dayısının kız olursa halasının guzellıgını alsın bıraz da. sacları bana benzesın:):):) esımın dokuluyo da. duymasın:):):) boyu da bıze benzesın.

ablamlar yada yengemler kalır cnm heralde dr iyi olması rahatlattı beni inş hemencecik çikarda...

cıkar canım. hemen konusmaya baslıyamıyo. daha yenı yasadık bız guatr amelıyatı. benım de annem eskıden olmus babam oldu halam fılan. kolay bı amelıyat. ama tabı konusma guclugu oluyo baslarda o kadar. bıde sıgortadakı eger benım dedıgım doktorsa kucuk bı yerı kesın amelıyat edıyo yarası cok kucuk oluyo.

biz ikizmide yeşil gözlüyüz ama babamız daha bi güzel...mavi-yeşil gibi.. gözler ondan olsun, boyda onun kadar uzun olmasın ama erkekse yakışır. zekası ikimizdende bişiler alsın, kocişim matematik zekasına sahip ama bende sözelciyim...yanardöner ikisindende olsun..
kocişimin bacaklarıda güzel burnuda, manken gibi maşallahhh... ayy bu çocuk benden nesini alacak allah aşkına!!!

duduu,
kesesini yerim ben onun ya. ben kendime alışamadım ama başka bir kadının bebişim demesi bile bana inanılmaz geliyor. Allah bağıslasın.

pembe dana,
e şimdiden Allah nasip kısmet ederse güzeller güzeli bir bebişinizin olacağının sinyalini alıyorum.

keza balum senin bebişte yıkacak ortalığı herhalde:))) Allah nazarlardan saklasın kızlar. ne kısmetli insanlarız ki rabbim bu duyguyu yaşattı bizlere

canım, teşekkür ederim ... allahım 11. haftada biopsi yapılacak bebeğime. oda pozitif çıkarsa dünyalar benim olucak. kızlar dua edin bebişime ve bana!!!

evet bende kendımı cok sanslı hıssdıyorum. hemen hamıle kaldım. hatta dıyodum ılk ay kalmam herhalde bıraz surer fılan. ama Allah zamanı gelmıs dedı kı oldu. cok sukur rabbıme. bebısler bı dogsun hemen resımlerı atarız. ay benım bebışimin gozlerı benden de kara olsa dıcem de benden daha kara goz yokkı kımsede kıme cekecek:):)

esracım eger annenın bıseye ıhtıyacı olursa kımseyı bulamazsan bana haber ver olur mu gıderım ben.

11, haftada boyle bısey mı oluyomus

cvs denilen erken tanı yöntemi canım. bebeğin eşi plesantadan minik bi parça alanacak...genetik bir rahatsızlığı var mı ona bakılacak. talasemiden şüpheleniliyor...biz anne baba taşıyıcıyızda o yüzden. %25 hasta olma ihtimali var bebeğimizin.

umarım sorun cıkmaz canım. saglıkla gelır dunya ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…