- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
evet canım evet. dua edicem sana bak hamilelrin duası kabul olurmuş :)
hem karından hemde vajinal ultrasonla bakıldı ama keseyi göremediler
kan değerlerimde düşük çıkıyordu hep
bunda da varmış bir hayr
belki problemli bir bebek olacaktı
sonradan üzülüeceğime şimdi üzülmem daha iyi
Rabbim neylerse güzel eyler...
inş degıldır.
hoşçakalın kızlar geldiğim gibi gidiyorum inş bebişleriniz sizlere sımsıkı tutunur annelik denilen o güzel duyguyu inş. hepiniz yaşarsınız.
günaydın arkadaşlar
hoşçakalın kızlar geldiğim gibi gidiyorum inş bebişleriniz sizlere sımsıkı tutunur annelik denilen o güzel duyguyu inş. hepiniz yaşarsınız.
hayırdır arkadaşım bebeklemi ilgili.
inş degıldır.
inş. hava çok güzel burda ya çıkıp dolaşıcam bugün :) yürüyüşlere başlamak lazım artık yavaş yavaş.
evet bende edıcem canım aklımdasın. benımde degerlerım dusuk cıkıyodu. sonra bırden yukseldı. dogru dıyosun rabbım neylerse guzel eyler.
yok allaha çok şükür bebekle ilgili degil annemle ilgili kadıncaz rizeye gezmeye gitti aniden ameliyet olmasi çıktı bugn hastaneye yattı sali ameliyat olacakmiş bir ona cnm sıkkın....
karatasoz; psikiyatr ve jinekolog la görüştüm.bir kaç dr.la.hepsi farklı konuşuyor.risk belli değil.
ilaçtan ilaca fark ediyormuş.gebeler için hemen hemen tüm ilaçların bir kategorisi var A-B-C-D....vs.diye gidiyor.benimki C kategorisinde biri de belli değil.
neyse canınızı sıkmayayım.hani çevrenizden bildiğiniz varsa diye sormuştum.
karatasoz; psikiyatr ve jinekolog la görüştüm.bir kaç dr.la.hepsi farklı konuşuyor.risk belli değil.
ilaçtan ilaca fark ediyormuş.gebeler için hemen hemen tüm ilaçların bir kategorisi var A-B-C-D....vs.diye gidiyor.benimki C kategorisinde biri de belli değil.
neyse canınızı sıkmayayım.hani çevrenizden bildiğiniz varsa diye sormuştum.
benim en son bhcg 160 çıktı
çok düşüktü değerleri
inş.yeniden içime küçük bir kelebek kaçar
allahtan ümit kesilmez:Saruboceq:
benim çevremde c tipi ilaç kullanarak hamile kalan bir arkadaşım vardı. yaşına girecek temmuzda kızı o bir iki prof. sormuştu.
yok allaha çok şükür bebekle ilgili degil annemle ilgili kadıncaz rizeye gezmeye gitti aniden ameliyet olmasi çıktı bugn hastaneye yattı sali ameliyat olacakmiş bir ona cnm sıkkın....
tabı kı kesılmez. ve muhakkak olacak bak gorursun. bı kere oldu yıne olur bebısın ve bu defa senı bırakmaz Allahın ıznıyle.
canım nerde oluyo amelıyat? ve ne amelıyatı. gecmıs olsun.
cnm guatirdan olacak bogazını çok fena sarmiş sigortada olacak bakalım haftaya cuma bend egelecem acaba yollculuk riskli olurmu bilmiyorum inş biran önce sağliğina kaqvuşur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?