AKADAŞLAR SİZLERE BİŞE sormak istiyorummm benim pazartesi adet günüm tabe ehrkes gibi bende adet olmak istemiorumm inş olmam 31 temmuzda kan pıhtılaşmasından bi bebek düşürdüm halada hamile kalamadımm adet günüme 2 gün kalmasına ragmen hiç bi belirti hissetmiorum sizde ne gibi belirtiler vardı çok moralim bozukk belki umut olur bana yardımlarınız:gitme:
sirus06,
canım çok geçmiş olsun. kişiden kişiye değişiyor belirtiler. bende en belirgin olan şey kol bacak ağrılarıi fazlalaşan akıntı, gögüs acıları ağrıları...
kan pıhtılaşması için aspirin kullanıyormuydun?
iyiyiz sen nasılsın? hosgeldın.
bende sağlıklı olduğunu düşünüyorum bebişimin hep. bakalım hakkımıza hayırlısı ne olcak?
kızlar bu aspirini hamile kalan her kadına veriyorlarmı öyleyse doktorum bana vermedi folikten başka ilaç kullanmıyorum
YASMUR hamile kalan her kadına vermezler sorunlu yada ilk bebegini kaybetmiş kişilere verirler benim gibi .....ilk bebgimi 2,5 aylık ken kaybettim kalbi durdu. bu hamilelimde düzenli olarak kullanıyorum bebeaspirini allahım bana bağışlasın bebişimi
CANIM KAN PIHTILAŞMASIMI VAR SENDEDE bende kan pıhtılaşması çıktıgı için ilk bebegimi kaybettim şimdi her gün bir bebe asprini alıorum hamile kalabilirsem eger inşallahhhh her gün igne yapcam kendimee kan sulandırıcı göbekten yada bacaktann
YASMUR hamile kalan her kadına vermezler sorunlu yada ilk bebegini kaybetmiş kişilere verirler benim gibi .....ilk bebgimi 2,5 aylık ken kaybettim kalbi durdu. bu hamilelimde düzenli olarak kullanıyorum bebeaspirini allahım bana bağışlasın bebişimi
inşallah canım en kısa zamanda mis kokuluna kavuşursun...yaşadıklarını yaşadım allah kimsenin başına vermesin
kızlar selammm, bugün yat yat çok sıkıldım, biraz size bakayım diye girdim. nasılsınız bugün???
selam kızlar maaşallah herkesler burda ben bugün geciktim...
ben ıyıyım sen nasılsın? yatmak bazen sıkıcı oluyo ya:)
selam kızlar maaşallah herkesler burda ben bugün geciktim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?