2010 Ekim Anneleri

pembedana lütfen bu konu hakkında konuşma, düşünme, diline getirme. aklına gelincede sadece dua et yeter. biz seni biryerlere bırakmayız canımcığım..

sirus06,
canım çok geçmiş olsun. kişiden kişiye değişiyor belirtiler. bende en belirgin olan şey kol bacak ağrılarıi fazlalaşan akıntı, gögüs acıları ağrıları...
kan pıhtılaşması için aspirin kullanıyormuydun?

benım adet sancısı gıbı sancım oluyodu mesela. cok çiş:):):) baskaaaa başka bısey gelmedı aklıma:)

evet cnım hergün bebek asprini kullanıorum bendede akıntı çok var gögüslerimde acı zaten adete 1 hafta kala olurdu şimdide 1 hafta kla başladı eyvahedigeldismile

bende sağlıklı olduğunu düşünüyorum bebişimin hep. bakalım hakkımıza hayırlısı ne olcak?

canım arkadaşların dediği gibi iyi düşün iyi olanı kendine çek sakın kötü şeyleri düşünüp kötüyü cekme bebeğin saglıklı bi şekilde kollarında olcak allahın izniyle sen güzel günleri düşünmeye devam et dualarımız seninle

kızlar bu aspirini hamile kalan her kadına veriyorlarmı öyleyse doktorum bana vermedi folikten başka ilaç kullanmıyorum

kızlar bu aspirini hamile kalan her kadına veriyorlarmı öyleyse doktorum bana vermedi folikten başka ilaç kullanmıyorum

YASMUR hamile kalan her kadına vermezler sorunlu yada ilk bebegini kaybetmiş kişilere verirler benim gibi .....ilk bebgimi 2,5 aylık ken kaybettim kalbi durdu. bu hamilelimde düzenli olarak kullanıyorum bebeaspirini allahım bana bağışlasın bebişimi

CANIM KAN PIHTILAŞMASIMI VAR SENDEDE bende kan pıhtılaşması çıktıgı için ilk bebegimi kaybettim şimdi her gün bir bebe asprini alıorum hamile kalabilirsem eger inşallahhhh her gün igne yapcam kendimee kan sulandırıcı göbekten yada bacaktann

inşallah canım en kısa zamanda mis kokuluna kavuşursun...yaşadıklarını yaşadım allah kimsenin başına vermesin

üzüldüm canım çok gecmiş olsun inşlh bebişin sana sıkı sıkı tutunur
saglıkla kucagına alırsın inşlh

gecmıs olsun canım. bende sadece folıkasıt kullanıyorum.

kızlar selammm, bugün yat yat çok sıkıldım, biraz size bakayım diye girdim. nasılsınız bugün???

ben ıyıyım sen nasılsın? yatmak bazen sıkıcı oluyo ya:)

:) teşekkürler iyi sayılırım, bugün sabahtan 1-2 lekelenme dışında lekelenme olmadı, ilacımı alıyorum, mide bulantısı yaptı biraz. bunun dışında iyiyim, iyi olması için dua ediyorum. haftaya cumartesiyi bekliyorum işte, :) hep bişeyleri bekleyeceğiz anlaşılan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…