2010 Ekim Anneleri

yarın randevun mu var canım,hayırlısı olsun yarın haberlerini bekleriz..sen bilirsin başından gecmiştir sana sorayım bari?ilk bebeğinde renkli ultrason yapıldı mı tatlım?

inş. canım yarın 10 da randevum..

Evet 19.haftamda girmiştim ben 4 boyutlu ultrasona kızımın bütün organları incelenmişti rahimin içine kadar bakmışlardı...

canim benim insallah hersey mukemmel olucak hic stress yapma.test sonuclarinda iyi cikicak allahin izniyle insallah.

ben mi ne yapiyorum caniniz cekmez insallah bir yandan zeytinyagli pirasayi goturuyorum bir yandan yaziyorum:)kaydirigubbakcemile3
yok tatlım canım cekmez merak etme,ben sevmiyorum pırasayıa.safiyet olsun sana canım.senin nasıl oldu,sıkıntıların tamamen gecti mi?

ben geldim yine kızlar... çoğalmışız biraz bu saatte...

canım benim, bebek inan anlıyo artık herşeyi...
güzel şeyler düşün, konuş onunla...
hoş 20. haftadan sonra duymaya başlıyolarmış bugün sordum...

ben simdiden konusmaya basladim ama dedigin gibi 20 haftadan sonra dedi doktorum duymaya basliyacak ama simdiden konusuyoruz babasiyla ay icimizde kipir kipirlar masallahinsan konusmadan nasil dursun demi

Evet 19.haftamda girmiştim ben 4 boyutlu ultrasona kızımın bütün organları incelenmişti rahimin içine kadar bakmışlardı...

4 boyutlu mu oluyomuş bu.... renkliydi bugün ki benimde girdiğim...kalp damarlarından midesine tırnaklarına kadar baktık...

peki özelde mi yapılmıstı bu işlem,ekstra ücret alıyorlar mı renkli ultrason için?bana yapılacak da yaklaşık 3 hafta sonra merak ediyorum tatlım..

bunu hepimiz yaptıralım zaten birçok problem 18-20.haftalarda ultrason taramasında yakalanıyormuş tabii inşallah hiçbir bebekte problem çıkmaz bebeklerimizde

yok tatlım canım cekmez merak etme,ben sevmiyorum pırasayıa.safiyet olsun sana canım.senin nasıl oldu,sıkıntıların tamamen gecti mi?

ay sevindim o zaman pirasayi ben cok severim:)tesekkur ederim canim.cok sukur cok iyiyiz ayin 26sinda randevumuz var simdiden sabirsizlaniyoruz ultrason resimlerimize bakip bakip seviyoruz cok dua ediyorum insallah hersey yolunda gidecek. zaten ilk 3 ay bitti cok sukur

4 boyutlu mu oluyomuş bu.... renkliydi bugün ki benimde girdiğim...kalp damarlarından midesine tırnaklarına kadar baktık...

ay ne güzelll yaa. ben doktorun özel muayenehanesine gidiyorum ama ultrasonu normal bişey. renkli falan değil. ama çok merak ediyorum onu renkli görmeyi,

hemen hemen aynı tarihte gidicez dr a canım...ben de cok sabırsızım..

ya kizlar 3 ay bitti ama sabahlari benim karnim dumduz oluyor hic belli degil hamile oldugum karnim ciksin istiyorum ya

sen de bilirsin canım ücret ödedin mi bunun için ve kordonsentez için?ödediysen ne kadar,eger mahsuru yoksa ögrenebilir miyim?

canım kordon sentez için ssk ödüyor ama biz 500-600 gibi bi parayı dr.a verdik. özellikle seçtik çünkü.
bugün normal kontrole gittim 120tl zaten. orda renkli ultrason vardı kan akışı bile belliydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…