yarın randevun mu var canım,hayırlısı olsun yarın haberlerini bekleriz..sen bilirsin başından gecmiştir sana sorayım bari?ilk bebeğinde renkli ultrason yapıldı mı tatlım?
canım benım 2 bebegımde kalbı durdu rahımle ılgılı bı sorun yok çoksukur
ama yınede sorarım
yok tatlım canım cekmez merak etme,ben sevmiyorum pırasayıa.safiyet olsun sana canım.senin nasıl oldu,sıkıntıların tamamen gecti mi?canim benim insallah hersey mukemmel olucak hic stress yapma.test sonuclarinda iyi cikicak allahin izniyle insallah.
ben mi ne yapiyorum caniniz cekmez insallah bir yandan zeytinyagli pirasayi goturuyorum bir yandan yaziyorum:)kaydirigubbakcemile3
ben geldim yine kızlar... çoğalmışız biraz bu saatte...
canım benim, bebek inan anlıyo artık herşeyi...
güzel şeyler düşün, konuş onunla...
hoş 20. haftadan sonra duymaya başlıyolarmış bugün sordum...
inş. canım yarın 10 da randevum..
Evet 19.haftamda girmiştim ben 4 boyutlu ultrasona kızımın bütün organları incelenmişti rahimin içine kadar bakmışlardı...
peki özelde mi yapılmıstı bu işlem,ekstra ücret alıyorlar mı renkli ultrason için?bana yapılacak da yaklaşık 3 hafta sonra merak ediyorum tatlım..inş. canım yarın 10 da randevum..
Evet 19.haftamda girmiştim ben 4 boyutlu ultrasona kızımın bütün organları incelenmişti rahimin içine kadar bakmışlardı...
hosgeldin gonulcelen nasilsin?
inş. canım yarın 10 da randevum..
yok tatlım canım cekmez merak etme,ben sevmiyorum pırasayıa.safiyet olsun sana canım.senin nasıl oldu,sıkıntıların tamamen gecti mi?
sen de bilirsin canım ücret ödedin mi bunun için ve kordonsentez için?ödediysen ne kadar,eger mahsuru yoksa ögrenebilir miyim?4 boyutlu mu oluyomuş bu.... renkliydi bugün ki benimde girdiğim...kalp damarlarından midesine tırnaklarına kadar baktık...
ben simdiden konusmaya basladim ama dedigin gibi 20 haftadan sonra dedi doktorum duymaya basliyacak ama simdiden konusuyoruz babasiyla ay icimizde kipir kipirlar masallahinsan konusmadan nasil dursun demi
4 boyutlu mu oluyomuş bu.... renkliydi bugün ki benimde girdiğim...kalp damarlarından midesine tırnaklarına kadar baktık...
hemen hemen aynı tarihte gidicez dr a canım...ben de cok sabırsızım..ay sevindim o zaman pirasayi ben cok severim:)tesekkur ederim canim.cok sukur cok iyiyiz ayin 26sinda randevumuz var simdiden sabirsizlaniyoruz ultrason resimlerimize bakip bakip seviyoruz cok dua ediyorum insallah hersey yolunda gidecek. zaten ilk 3 ay bitti cok sukur
hoşgeldin gönülçelencim
sen de bilirsin canım ücret ödedin mi bunun için ve kordonsentez için?ödediysen ne kadar,eger mahsuru yoksa ögrenebilir miyim?
güzelim acelen ne,4. ayda çıkar yavastana.sya kizlar 3 ay bitti ama sabahlari benim karnim dumduz oluyor hic belli degil hamile oldugum karnim ciksin istiyorum ya
hemen hemen aynı tarihte gidicez dr a canım...ben de cok sabırsızım..
güzelim acelen ne,4. ayda çıkar yavastana.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?