2010 Ekim Anneleri

ense kalınlıgında normal dedi canım,2li test riskim cut off değerinin üzerinde cıktı,dr ondan huylandı..cevremdekiler de bosver testleri onlar para tuzagı deyip duruyo,iyice sinir oluyorum

sıkma canını çok daha büyük risklerde sapasağlam bebekler doğuyor seninki sağlıklı

Bende iyiyim canım sağol evet tatlım 2.bebek gelicek inş.

Bir tane kızım var 7 aylık bakalım bir tane daha allah verdi bu kızmı erkekmi eğer gösterirse yarın belli olacak..
yarın randevun mu var canım,hayırlısı olsun yarın haberlerini bekleriz..sen bilirsin başından gecmiştir sana sorayım bari?ilk bebeğinde renkli ultrason yapıldı mı tatlım?

Bende iyiyim canım sağol evet tatlım 2.bebek gelicek inş.

Bir tane kızım var 7 aylık bakalım bir tane daha allah verdi bu kızmı erkekmi eğer gösterirse yarın belli olacak..

merhaba kusura bakma direk atliyorum ama nasil yapacaksin ya 2 cocukla daha kucukmus kizin ay canim cok zor olucak allah yardimcin olsun.

hoşgeldınız kızlar

hosbulduk canim sagol.

sagol canim hosbulduk nasilsin iyimisin umarim kotu dusunceleri atmissindir kafandan.
guzel ve olumlu positif dusunceye evet.
kotu ve negatif dusunceye hayir.a.s.
deniyorum canım,eşim de yardımcı olmaya calışıyo saolsun...ay sonundaki testimi bekliyorum..sen neler yapıyosun bakim?

canım benım 2 bebegımde kalbı durdu rahımle ılgılı bı sorun yok çoksukur
ama yınede sorarım

deniyorum canım,eşim de yardımcı olmaya calışıyo saolsun...ay sonundaki testimi bekliyorum..sen neler yapıyosun bakim?

canim benim insallah hersey mukemmel olucak hic stress yapma.test sonuclarinda iyi cikicak allahin izniyle insallah.

ben mi ne yapiyorum caniniz cekmez insallah bir yandan zeytinyagli pirasayi goturuyorum bir yandan yaziyorum:)kaydirigubbakcemile3

canım benim, bebek inan anlıyo artık herşeyi...
güzel şeyler düşün, konuş onunla...
hoş 20. haftadan sonra duymaya başlıyolarmış bugün sordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…