ense kalınlıgında normal dedi canım,2li test riskim cut off değerinin üzerinde cıktı,dr ondan huylandı..cevremdekiler de bosver testleri onlar para tuzagı deyip duruyo,iyice sinir oluyorum
amin canım inşallah bunu kucaklıycaksın en tehlikeli dönemde kaybetmişsin zaten içini ferah tut 5. 6. hafta düşüklerinde rahim sağlıksız bebeği vücuttan atıyormuş doktorlar öyle diyor bak bu tutundu sana iyi düşün iyi olsun
selamlar canım benim,hoşgeldinselam guzel anneler ne habersiniz herkes iyidir insallah .
hoşgeldin canım,iyiyiz seni sormalı?bu arada senin 2. bebek mi?
endişe kadar kötü bişey yok canım. bu sefer herşey çok güzel olacak inan buna.
evet canım öyleymiş,inşallah hepimizin bebekleri saglıkla dogarsıkma canını çok daha büyük risklerde sapasağlam bebekler doğuyor seninki sağlıklı
selamlar canım benim,hoşgeldin
ya benimki çok tembel düpedüz miskin poposunu kaldırmıyor zorla dürterek hareket ettiriyoruz parmağını emiyordu bebişim son kontrolde
evet canım öyleymiş,inşallah hepimizin bebekleri saglıkla dogar
yarın randevun mu var canım,hayırlısı olsun yarın haberlerini bekleriz..sen bilirsin başından gecmiştir sana sorayım bari?ilk bebeğinde renkli ultrason yapıldı mı tatlım?Bende iyiyim canım sağol evet tatlım 2.bebek gelicek inş.
Bir tane kızım var 7 aylık bakalım bir tane daha allah verdi bu kızmı erkekmi eğer gösterirse yarın belli olacak..
Bende iyiyim canım sağol evet tatlım 2.bebek gelicek inş.
Bir tane kızım var 7 aylık bakalım bir tane daha allah verdi bu kızmı erkekmi eğer gösterirse yarın belli olacak..
hoşgeldınız kızlar
deniyorum canım,eşim de yardımcı olmaya calışıyo saolsun...ay sonundaki testimi bekliyorum..sen neler yapıyosun bakim?sagol canim hosbulduk nasilsin iyimisin umarim kotu dusunceleri atmissindir kafandan.
guzel ve olumlu positif dusunceye evet.
kotu ve negatif dusunceye hayir.a.s.
aminn canımmmm
melisesra unutmadan söyleyeyim 12. haftada düşük ve erken doğum riski için rahim ağzı uzunluğu ölçülüyor doktoruna sor onu oldu mu kaç santim diye çünkü gerekli durumlarda rahim ağzına dikiş atılıyor bebek kayıplarını önlemek için
deniyorum canım,eşim de yardımcı olmaya calışıyo saolsun...ay sonundaki testimi bekliyorum..sen neler yapıyosun bakim?
deniyorum canım,eşim de yardımcı olmaya calışıyo saolsun...ay sonundaki testimi bekliyorum..sen neler yapıyosun bakim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?