oldukca yüksek fiyatlarmış:1no2:asagı yukarı fiyat bilgim olsun diye sordum.ben de özel hastaneye gidiyorum,eger böyleyse yandıkeyvahedigeldismilecanım kordon sentez için ssk ödüyor ama biz 500-600 gibi bi parayı dr.a verdik. özellikle seçtik çünkü.
bugün normal kontrole gittim 120tl zaten. orda renkli ultrason vardı kan akışı bile belliydi...
4. ayda cıkar tatlım,belki iç karnın geniştir senin..bu arada dr um ay sonuna dogru gelirsin dedi,çünkü ben esimin izin alabilecegi güne göre randevu alıyorumironiccim gobisler topikindekilerin cikmis ama benim oyle olmuyor giysiler giyince hic belli olmuyor cok heyecanlandim :):)bir an once ciksin diyorum:roflol:
ya kizlar 3 ay bitti ama sabahlari benim karnim dumduz oluyor hic belli degil hamile oldugum karnim ciksin istiyorum ya
canım kordon sentez için ssk ödüyor ama biz 500-600 gibi bi parayı dr.a verdik. özellikle seçtik çünkü.
bugün normal kontrole gittim 120tl zaten. orda renkli ultrason vardı kan akışı bile belliydi...
4. ayda cıkar tatlım,belki iç karnın geniştir senin..bu arada dr um ay sonuna dogru gelirsin dedi,çünkü ben esimin izin alabilecegi güne göre randevu alıyorum
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3benim de bu konuda asırı bi bilgim yok ki kuşum,ben de sordugumda dogum yapan anneler bana hep öyle diyolar:roflol:insallah cikar . ic karin nasil oluyor ilk kez duyuyorum cok mu cahilim ne.
ya benimkide bir şişti ki anlatamam. bugün drum dediki artık 2-3 beden büyük al dedi kıyafetler bol olacak dedi... 2 kere tebihledi çıkarken bile söledi... ay eşofman bile olmuyo bana, sıkıyo belimi...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3benim de bu konuda asırı bi bilgim yok ki kuşum,ben de sordugumda dogum yapan anneler bana hep öyle diyolar:roflol:
kızlar ne kadar yüksek muayene ücretleriniz yabilmiyorumkismileözel muayenehaneye mi gidiyorsunuz,ssk sız ücret mi bunlarakannehirizmirde doktor ücretleri daha ucuz sanıyorum, ben 180 e gidiyorum hem renkli falan değil ultrason, sadece doğuma girecek diye gidiyorum o doktora....
yaaa ne guzel ozendim keske bende olsam oyle ya.benim tum kiyafetlerim rahat oluyor gormesem ultrasonda bebek yok sanicam ya.benimkide ciksin bana ne bana ne yamafoldumben
Kimi insanların karınları geniş olur içine doğru onlarda göbek kolay kolay çıkmaz çünkü içerisi geniştir :) buna iç karnı geniş derler..
kızlar ne kadar yüksek muayene ücretleriniz yabilmiyorumkismileözel muayenehaneye mi gidiyorsunuz,ssk sız ücret mi bunlarakannehir
tesekkurler canim aciklama icin.
yaaaa olamaz ben istemiyorumki ic karnim genis olsun:gitme:bebisim soyle ciksin gostersin kendini istiyorum
hoşgeldin canım..Kimi insanların karınları geniş olur içine doğru onlarda göbek kolay kolay çıkmaz çünkü içerisi geniştir :) buna iç karnı geniş derler..
anladım canım,allah bol kazanc versin size.ne diyim cok yüksekmiş ücret valla..özel muayenehane cnm. benim eşim asker gata da doğum yapıcam. hocanın doğuma girmesi için özeline gidiyorum. gata nın normal muayenehanesi çok kalabalık oluyor. ilk 2 ay oraya gittim tam keşmekeş...
selaaaaaaaaammmmmmmmslm kızlarrr!!!
anladım canım,allah bol kazanc versin size.ne diyim cok yüksekmiş ücret valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?