2010 Ekim Anneleri

canım kordon sentez için ssk ödüyor ama biz 500-600 gibi bi parayı dr.a verdik. özellikle seçtik çünkü.
bugün normal kontrole gittim 120tl zaten. orda renkli ultrason vardı kan akışı bile belliydi...
oldukca yüksek fiyatlarmış:1no2:asagı yukarı fiyat bilgim olsun diye sordum.ben de özel hastaneye gidiyorum,eger böyleyse yandıkeyvahedigeldismile

ironiccim gobisler topikindekilerin cikmis ama benim oyle olmuyor giysiler giyince hic belli olmuyor cok heyecanlandim :):)bir an once ciksin diyorum:roflol:
4. ayda cıkar tatlım,belki iç karnın geniştir senin..bu arada dr um ay sonuna dogru gelirsin dedi,çünkü ben esimin izin alabilecegi güne göre randevu alıyorum

ya kizlar 3 ay bitti ama sabahlari benim karnim dumduz oluyor hic belli degil hamile oldugum karnim ciksin istiyorum ya

ya benimkide bir şişti ki anlatamam. bugün drum dediki artık 2-3 beden büyük al dedi kıyafetler bol olacak dedi... 2 kere tebihledi çıkarken bile söledi... ay eşofman bile olmuyo bana, sıkıyo belimi...

canım kordon sentez için ssk ödüyor ama biz 500-600 gibi bi parayı dr.a verdik. özellikle seçtik çünkü.
bugün normal kontrole gittim 120tl zaten. orda renkli ultrason vardı kan akışı bile belliydi...

izmirde doktor ücretleri daha ucuz sanıyorum, ben 180 e gidiyorum hem renkli falan değil ultrason, sadece doğuma girecek diye gidiyorum o doktora....

ya benimkide bir şişti ki anlatamam. bugün drum dediki artık 2-3 beden büyük al dedi kıyafetler bol olacak dedi... 2 kere tebihledi çıkarken bile söledi... ay eşofman bile olmuyo bana, sıkıyo belimi...

yaaa ne guzel ozendim keske bende olsam oyle ya.benim tum kiyafetlerim rahat oluyor gormesem ultrasonda bebek yok sanicam ya.benimkide ciksin bana ne bana ne yamafoldumben

izmirde doktor ücretleri daha ucuz sanıyorum, ben 180 e gidiyorum hem renkli falan değil ultrason, sadece doğuma girecek diye gidiyorum o doktora....
kızlar ne kadar yüksek muayene ücretleriniz yabilmiyorumkismileözel muayenehaneye mi gidiyorsunuz,ssk sız ücret mi bunlarakannehir

yaaa ne guzel ozendim keske bende olsam oyle ya.benim tum kiyafetlerim rahat oluyor gormesem ultrasonda bebek yok sanicam ya.benimkide ciksin bana ne bana ne yamafoldumben

yemek yedim mi nefes alamıyorum ama... bende senin gibi olmak isterdim aslında... hareketler kısıtlanıyor yaaa...

Kimi insanların karınları geniş olur içine doğru onlarda göbek kolay kolay çıkmaz çünkü içerisi geniştir :) buna iç karnı geniş derler..

Akşam yemek yedik dışarı çıktık ordada bişeyler yedim demeyim ne olduğunu tatlı falan kaçırdım sanırım şuan şişlikten ölüyorum reflüm kudurdu resmen (

Kimi insanların karınları geniş olur içine doğru onlarda göbek kolay kolay çıkmaz çünkü içerisi geniştir :) buna iç karnı geniş derler..

tesekkurler canim aciklama icin.
yaaaa olamaz ben istemiyorumki ic karnim genis olsun:gitme:bebisim soyle ciksin gostersin kendini istiyorum

kızlar ne kadar yüksek muayene ücretleriniz yabilmiyorumkismileözel muayenehaneye mi gidiyorsunuz,ssk sız ücret mi bunlarakannehir

özel muayenehane cnm. benim eşim asker gata da doğum yapıcam. hocanın doğuma girmesi için özeline gidiyorum. gata nın normal muayenehanesi çok kalabalık oluyor. ilk 2 ay oraya gittim tam keşmekeş...

tesekkurler canim aciklama icin.
yaaaa olamaz ben istemiyorumki ic karnim genis olsun:gitme:bebisim soyle ciksin gostersin kendini istiyorum

çıkmasın mirayhale cnm yaaa. nasılsa çıkacak en geç 2 ay sonra. iç karnı geniş olanların doğumdan sonra göbekleri hemen gidiyor. daha şanslılar yani...

özel muayenehane cnm. benim eşim asker gata da doğum yapıcam. hocanın doğuma girmesi için özeline gidiyorum. gata nın normal muayenehanesi çok kalabalık oluyor. ilk 2 ay oraya gittim tam keşmekeş...
anladım canım,allah bol kazanc versin size.ne diyim cok yüksekmiş ücret valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…