2010 Ekim Anneleri

ne güzel cok kilo almıycan,benim iştahım da acıldı cok korkuyorum şişicem diee

bu aralar benim de iştah açıldı multivitamine başladığımdan beri. bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir eminim, çok korkuyorum ama fazla kilo almayı. 12-13 te kalabilsem süper olacak

çatlaklar için bişiyler kullanmaya başladın mı canım?ben kakao yağı ve aktardan bi catlak kremi aldım onu kullanıyorum

bebe yağı kullanıyorum günde 2 kez. doktor yeter zaten çok fazla etkisi olmaz seinin beden yapına bağlı demişti. bende bi kreme 75 tl vermek istemedim

ben de dalin in jel seklinde bebe yagını gördüm hoşuma gitti..bakalım su yaglarım bitsin onlara gecicem bi de dogal zeytinyagı getircek annem artık pehlivanlar gibi dolaşıcazkaydirigubbakcemile3

kız dön dön uyuyamadım bulaşık makinası almaya karar verdikte uyku tutmadı mutfağın şekli değişçek yeni düzene alışçammı bakam

evet aynen öyle oldu ateş bastı yatakta zaten karnımda şiş çok yedim heralde buugn gaz da var sancı yapıo çıkmıoda. çıksa rahatlıcam belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…