2010 Ekim Anneleri

evet 1 güne düşmüş.normalde gece yarısını gecince değişmesi gerek,değişmemiş benimki de..öglen de 13+5 ti hala aynı.1 gün olmus fark..sanırım çarsamba günü aradaki farkı kapatırız :))

al tabi canım cok rahatlık,bi de zaten bebek olunca zor vakit bulursun elinde yıkamaya.bi de daha hijyenik..hem bebişin malzemelerini yıkarken de daha güvenli olur.bende de 3 programlı bosch var cok memnunun,öyle cok programa gerek duymuyorum canım

bende 2 programlı alcam nete buldum fiyatıda uygun. burda varsa alcam bakam ikindin çıkar bakarım artık

ne kadar canım?spot eşya satan bi yer yok mu oralarda daha uygun fiyata bulabilirsin ama peşin satıyor oralar bildiğim kadarıyla..

biz taksitle düşünüyoruz cnm burda spotçu yok 650 yazıo nette pazarlıkta yaparıs belki burda. ben bi bakayım bakam. nette daha pahalı oluyor genelde. belki daha ucuzdur. daha iyi bişey alayım dedim ama eşim bebişede hazırlık yapçaz onuda düşün dedi kızlarda gerek yok bizdede 3 programlı var tek programını kullanıyoruz dediler. bende buna baktım bakam. nasıl olcak

canım ben çıkıyorum,benim kociş,n de uykusu geldi..ben de uyutup kaçabilir miyim bilmiyorum ama zaten saat 2 olmus..gec olur sanırım.yarın görüşürüz.sen biraz dolaşıp iyice karsılaştırıp karar ver canım,şimdi kafanı karıstırma.öptüm,iyi geceleropuyorumnanaktan

tmm cnm bende birazdan yatarım az bakınayım uykum gelr boşuna benim için gelme uyumaya çalış dinlen görüşürüs.

peki özelde mi yapılmıstı bu işlem,ekstra ücret alıyorlar mı renkli ultrason için?bana yapılacak da yaklaşık 3 hafta sonra merak ediyorum tatlım..

Canım ben zaten bursa özel doruk hastahanesine devamlı gidiyordum...Muayne ücreti 60 tl di renkliye girmek için 80 vermiştim çok fark yoktu yani...

sempatiksalakcinniGünaydın ekim annelerii :)) vavvv sayfalarrr ne çabuk ilerlemişş hihoyyyt

Dün kan tahlillerii yaptırdım hepsi iyi çıkmış şükürler olsun kansızlıkta yok hihoyyyt

Yanlız benim delü dr idrar tahlili istemedi benden sizler yaptırdınızmıı hepiniz kızlar ???

sağlk ocagındakı hemısre yapalım ıstersen dedı bende gelmedı dıe :) tahlıl vermedım ..daha sonra yaparız o zaman dedı ..sorun olmaz herhalde dr ıstememıs

EŞıM SOnucları göstermeye gitmişti .Doktora sormuş saçını boyatabilirmi diye kaydirigubbakcemile3 Bu soru aklına nerden geldiyse ..demek yanında konuşmuşum ama ıyı oldugu sorması kaydirigubbakcemile3

Ben ona söylüycem demiş ne zaman boyatacağını
sempatiksalakcinni

Balsurat ben saçlarımı boyadım canım bugün doktor saçlarımı boyadığımı farkederse bakalım ne diyecek....

gunaydın kızlarrrr. gecmısı okuyacagım. sadece aksam yoktum amma ılerlemıs:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…