2010 Ekim Anneleri

Balsurat ben saçlarımı boyadım canım bugün doktor saçlarımı boyadığımı farkederse bakalım ne diyecek....

Çok geçmiş olsunn sinop .Allah yardımcın olsun.Allaha emanet bebeğin .Allahım korusun bebeğini inşallahh hiçbir sorun olmucak allahın izniyle sağlıcakla kucagına alıcaksın bebeğini inşallahh.. Daha önceki haftalarda lekelenmen varmıydı ( benimde ilk haftalar vardı progeston içiyorum hala şimdilik yok bişi ama dr lekelenme olabilir deyince korkuyorum

Canım benım cok gecmıs olsun ya. sen o zaman yatıp dınlen hep. oyle azcık yorulunca kanaman oluyosa cok dıkkat et. persembe gunu ıyı haberlerını beklıyoruz.

teşekkür ederim kızlar...benim 5. haftada çok açık kahve olmuştu tek tük...progestan içiyordum ama sonra kalmamıştı, o kadar iyiydim ki...en iyi günüm dedim eşime sabah kahvaltıda, bulantılarım falan geçmişti o gün yemek yaptım ilk kez...ne bileyim oldu işte...doktorlarda anlamadılar neden bu kadar büyük bir kanamam oldu...çoğu kez nedenini tespit edemiyoruz dediler...içimi ferah tutmaya çalışıyorum...sanırım burada aynı problemi yaşayan ark.lar olmuştu...demekki olabiliyor...sonu iyi olsun da, tek dileğim bu, bebeğime sağlıkla kavuşmak...

canınızı sıkmayayım daha çok...işte böyle..

sinope gecmis olsun canım a.s.
anamm bir erkek daha mı geliyorr mezimecimmm! :))
hayırlı olsuun canııım :)

Benimde hamileliği ilk ögredıgım günler kahve leke 15 gün sürmüştü ..progestana başlayınca kesilmişti şükürler olsun. dr her kontrole gıttıgımde lekelenme görebilirsin diyor ..Ama allaha sukur yok dıyorumm..en son gıtgımde ılacın bıtınce artıkiçme dedı progestanıı... ılacı bırakınca tekrar leke gelirse yine başlarsın dedii.. 3 haftayı atlattımmı düşük riski ortadan kalıyormuşş..Yanlız benım leke düşük tehlikesinden değil .rahimde hafıf zayıf yer var orayı anlıyorum usgden ordan kaynaklıı ..ılk haftadan berii istirahat .yatmak .iş yapmamak gibi hiçbirşey demedı normal yasantına devam et demişti.. hatta yolculuga bile izin verdii tehlike olmasın..

bana da doktorum her gittigim de kanaman felan oldu mu diye soruyor neden soruyor acaba bir risk mi goruyor da soruyor diye dusunuyorum bu sefer. Ama bana öyle dikkat et felan demedi normal yaşantına devam et dedi bu kadar. bir tehlike olsa söylerdi herhalde dimi.

evet canım cok saglıklı ense ölçümü yapıldı boyu normalde 8-9 cm olması gerekırken benımkı 12 cm.miş boyu uzun olacak dedi 1 hafta önde gidiomuş iri bebek dedi..bi dünya test istedi öğlen alacam sonuçları..ikili test yaptırmıyoruz gerek yok ölçülerının hepsıde normal dedi...bu kadar işteee

Evet aynen öyle canım illa soruyor bende yok diyorum şükürler olsunn..özellıkle diyorum dıkkat edeyımmı yok dıo :)) allaha emanetızz artıkkk..Rabbim herşeyin en iyisini bilir bizler içinn..Ben geç gebe kaldıgım ıcın ve sebesız ınfetertılıte oldugumdan d.ger gebe kadınlara göre düşük riskim %3 daha fazlaymışş :) son gıttıgmde dedıkı artık dıger gebe kadınlar gıbı rısk grubundasın :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…