2010 Ekim Anneleri

Bence de bir tehlike olsa söylerlerdi içini rahat tut...Ama bence çok yorma yine de kendini...Hoş, ben zaten kusmaktan hiçbirşey yapamıyordum, herşey eşime bakıyordu, yine de oldu işte...demekki olacakmış..zaten doktor demişti bu işlere hiç belli olmaz, çok iyi çıkarsın 2 saat sonra kanamayla dönebilirsin demişti...oldu işte...neyse umarım bundan sonra hiçbirimiz bişey yaşamayız...bende de rahim ağzında açılma varmı diye bakacağını söyledi..rahim ağz. yetmezliği varsa serklaj dene op. ile dikiş atılacakmış rahim ağzına...bakalım hayırlısı diyorum, bebeğim yaşasında ne gerekiyorsa yaparım...zaten annem geldi ızmirden, bana bakıyor sağolsun...gerekirse gebelik boyunca yatarım...

Kızlar ben çıkıyorum doktorda randevum 10 da inş. güzel haberlerle gelirimmmm.

inş canım inş beklıyoruz.

evet canım cok yakından banada gösterdi bir erkek daha geliyorrrrrrrrrrr

maşallah ya. sen sevınmıssındır. sonucta kızın var. hayırlısı olsun ya cok sevındım. erkek ayı ekım ayı sanırım:)

inş canım inş beklıyoruz.

maşallah ya. sen sevınmıssındır. sonucta kızın var. hayırlısı olsun ya cok sevındım. erkek ayı ekım ayı sanırım:)

tabi kalbim kızım oldugu ıcın erkekten yanaydı..hayırlısıyla kucagıma alırım saglıklı sıhhatli ınsallah....allah ısteyen herkese versın dün rüyamdada görmüştüm yaaa

tabi kalbim kızım oldugu ıcın erkekten yanaydı..hayırlısıyla kucagıma alırım saglıklı sıhhatli ınsallah....allah ısteyen herkese versın dün rüyamdada görmüştüm yaaa

ruyandada mı erkek gormustun. demekkı ruyalarına guvenebılırsın:)

ruyandada mı erkek gormustun. demekkı ruyalarına guvenebılırsın:)

canım abdala malum olur derler ya ben her doktora gıtmeden önce o gun neye odaklandıysam göruyorum...dün ruyamdada ıkı tane mavi patık gördüm ama kımseye söylemedım

canım abdala malum olur derler ya ben her doktora gıtmeden önce o gun neye odaklandıysam göruyorum...dün ruyamdada ıkı tane mavi patık gördüm ama kımseye söylemedım

ayyy ben de ruyamda gorsem goruyodum erkek bebek ama son zamanlarda gormuyorum bısey. tulumu al hemen. esınle aynı takımlı mısınız.?

günaydınnnnnnn
melisesra gözün aydın cnm oğluşunda iyimiş artık bir oğluşun varr...

benim saatime çok var çok kötü kötü rüyalr görüyorum inş bebişim iyidir akşaam 5te gidecez eşim izin alicak şten oda çok özlemiş bebişini hayırlısı bakalımmm...

kızlar ben çıkıyorum bu kadar kalmam yeter...uzanmam lazım, kendinize iyi bakın, hepinize sağlıklı günler diliyorum....görüşmek üzere..

hadı hayırlı haberlerle gel inş.

günaydın kızlar.ya ne güzel herkes öğrendi cinsiyeti.balum bi tek biz kaldık

evet ya bız kaldık:) sanırım bız aynı zamanda ogrenırız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…