Kızlar ben çıkıyorum doktorda randevum 10 da inş. güzel haberlerle gelirimmmm.
evet canım cok yakından banada gösterdi bir erkek daha geliyorrrrrrrrrrr
Kızlar ben çıkıyorum doktorda randevum 10 da inş. güzel haberlerle gelirimmmm.
kızlar başka kimin oğlu olacak? cinsiyetler belli oluyor ne güzel :)
inş canım inş beklıyoruz.
maşallah ya. sen sevınmıssındır. sonucta kızın var. hayırlısı olsun ya cok sevındım. erkek ayı ekım ayı sanırım:)
tabi kalbim kızım oldugu ıcın erkekten yanaydı..hayırlısıyla kucagıma alırım saglıklı sıhhatli ınsallah....allah ısteyen herkese versın dün rüyamdada görmüştüm yaaa
ruyandada mı erkek gormustun. demekkı ruyalarına guvenebılırsın:)
canım abdala malum olur derler ya ben her doktora gıtmeden önce o gun neye odaklandıysam göruyorum...dün ruyamdada ıkı tane mavi patık gördüm ama kımseye söylemedım
ayyy ben de ruyamda gorsem goruyodum erkek bebek ama son zamanlarda gormuyorum bısey. tulumu al hemen. esınle aynı takımlı mısınız.?
günaydınnnnnnn
melisesra gözün aydın cnm oğluşunda iyimiş artık bir oğluşun varr...
benim saatime çok var çok kötü kötü rüyalr görüyorum inş bebişim iyidir akşaam 5te gidecez eşim izin alicak şten oda çok özlemiş bebişini hayırlısı bakalımmm...
günaydın kızlar.ya ne güzel herkes öğrendi cinsiyeti.balum bi tek biz kaldık
günaydın hanımlar:))
kızlar ben çıkıyorum bu kadar kalmam yeter...uzanmam lazım, kendinize iyi bakın, hepinize sağlıklı günler diliyorum....görüşmek üzere..
kızlar ben çıkıyorum bu kadar kalmam yeter...uzanmam lazım, kendinize iyi bakın, hepinize sağlıklı günler diliyorum....görüşmek üzere..
evet canım aynı takım
61 esra melisesra yazmısya o bend egılım demi onundamı oğlu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?