2010 Ekim Anneleri

biliyorum canım zor gercekten. bende aynı seyleri yasadım, ara ara da yasıyorum yine boğaz cok hassas oluyo gercekten, camdan dısarı bakcamtım basıma şal alıp bi ucunu bogazımdan dogru attım, cama cıkmaya kalmadı direk banyoya gittim ve cıkardım kaydirigubbakcemile3 ama sakin olmaya calıs, streste tetikliyo..

hmmm ...ozaman az kaldi :))

peki yarican senin bogaz problemin gectimi?? ne yapabiliriz?

yapcak pek bişi yok canım, sakin olcaz, stres yapmıcaz bi de bol bol temiz hava alcaz :)) pencereyi ac, derin derin nefes al, hava temizse tabi kaydirigubbakcemile3

evet canım azaldı baya, tam gecti diyemiyorum arada tekrarlayabiliyo, ama inaniyorum geccek :Saruboceq:

hoşgeldin dark, benimde net cok yavasladı (

aynen kıslar tam gectı derken dahada kotulesıyo bıde katı katı cıkarmak cok kotuuuu dun gece olumu gozumle gordum dıyebılırım eşim bıle korktu adaaaam

aynen kıslar tam gectı derken dahada kotulesıyo bıde katı katı cıkarmak cok kotuuuu dun gece olumu gozumle gordum dıyebılırım eşim bıle korktu adaaaam

inş hepimizin bulantıları sıkıntıları biranönce gecsinde, hamileliğin tadını cıkaralım :Saruboceq:

eşim gelcek kızlar, ben kacıyorum, size ii muhabbetler..

kizlar valllaaa isyan ediyorumm artikkkkkkkkkk.... gecsinnn suuuuuuuu pisss sey yaaa.. depresyona giricemmmm

saatler geçmiyoo kızlar dua edin bebeğim hiç bir sorun çıkmasın korkuyorum bir aksilik çıkacak diyeeeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

kizlar valllaaa isyan ediyorumm artikkkkkkkkkk.... gecsinnn suuuuuuuu pisss sey yaaa.. depresyona giricemmmm

cnm bikaç gündür benim de oluyor sabahları. hele portakal suyu içersem fena oluyorum ama önceki durumlarımıza bakınca yine de şükürler olsun diyorum ben....

saatler geçmiyoo kızlar dua edin bebeğim hiç bir sorun çıkmasın korkuyorum bir aksilik çıkacak diyeeeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

canım nıye aksılık cıksın ya ıyıdır bebişin merak etme. ben ne zaman haber alıcam senden onu dusunuyorum. mısafırım gelcek ya aksama.

cok uzuluyorummm yaaaa... su icmem lazim bu hafta sut icmem lazimm... yemek yemem lazimm bebegim icinnnn... ama ben sadece leblebi yiyorummmmmm.... offffff allahim sen halimizi gorrr bebeklerimiz icin sen bizlere yardim et allahimm

Kızlar ben geldimmmmmmmmmm

Dünyalar güzeli bir kızım vardı şimdi yüce rabbim bir oğlan nasip etti.

Evet arkadaşlar doktorum bugün %99 erkek dedi...

cok uzuluyorummm yaaaa... su icmem lazim bu hafta sut icmem lazimm... yemek yemem lazimm bebegim icinnnn... ama ben sadece leblebi yiyorummmmmm.... offffff allahim sen halimizi gorrr bebeklerimiz icin sen bizlere yardim et allahimm

gececek inş sabret bıraz cok da dusunup stres yapma. yasamadım anlayamam senı ama ne bılım ya.

Kızlar ben geldimmmmmmmmmm

Dünyalar güzeli bir kızım vardı şimdi yüce rabbim bir oğlan nasip etti.

Evet arkadaşlar doktorum bugün %99 erkek dedi...

ayyyy cok sevındım ya. 2. bebegı olacakların hep oncekının cınsıyetınden degıl:):) ıyıymıs dımı bebıs. hadı gozun aydın tatlım.

cızelgen ılk bebegının cızelgesı unutuyorum senı hep kac haftalıksın?

cnm bikaç gündür benim de oluyor sabahları. hele portakal suyu içersem fena oluyorum ama önceki durumlarımıza bakınca yine de şükürler olsun diyorum ben....

bende limoon yaladim 3 gundur.. o yuzzden oldu.. asitlu seyler yemememk icmemek lazim.. limon mandalina portakal gibii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…