off benim 3 gundur artti vcok.. bogamida bisey varr.. o birbirine surtunup midemi bulantiriyorr ve cikartiyorum oluk oluk... hic uyuyamiyordum 5 gecedir.. bu gece boluk boluk uyudum biraz... ya yemin ederimm cok zor biseymis bu yaa. allahim aglayuip aglayip duruyorumm.. gecsin artik diyee.. insanlikdan ciktim yeminle..klava:
nasil 15. haftaaya girmisim ???
14+0 ile 14+6 arası 15. hafta oluyo canım..
hmmm ...ozaman az kaldi :))
peki yarican senin bogaz problemin gectimi?? ne yapabiliriz?
hmmm ...ozaman az kaldi :))
peki yarican senin bogaz problemin gectimi?? ne yapabiliriz?
evet canım azaldı baya, tam gecti diyemiyorum arada tekrarlayabiliyo, ama inaniyorum geccek :Saruboceq:
hoşgeldin dark, benimde net cok yavasladı(
aynen kıslar tam gectı derken dahada kotulesıyo bıde katı katı cıkarmak cok kotuuuu dun gece olumu gozumle gordum dıyebılırım eşim bıle korktu adaaaam
kizlar valllaaa isyan ediyorumm artikkkkkkkkkk.... gecsinnn suuuuuuuu pisss sey yaaa.. depresyona giricemmmm
saatler geçmiyoo kızlar dua edin bebeğim hiç bir sorun çıkmasın korkuyorum bir aksilik çıkacak diyeeeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
cok uzuluyorummm yaaaa... su icmem lazim bu hafta sut icmem lazimm... yemek yemem lazimm bebegim icinnnn... ama ben sadece leblebi yiyorummmmmm.... offffff allahim sen halimizi gorrr bebeklerimiz icin sen bizlere yardim et allahimm
Kızlar ben geldimmmmmmmmmm
Dünyalar güzeli bir kızım vardı şimdi yüce rabbim bir oğlan nasip etti.
Evet arkadaşlar doktorum bugün %99 erkek dedi...
cnm bikaç gündür benim de oluyor sabahları. hele portakal suyu içersem fena oluyorum ama önceki durumlarımıza bakınca yine de şükürler olsun diyorum ben....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?