- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
cok uzuluyorummm yaaaa... su icmem lazim bu hafta sut icmem lazimm... yemek yemem lazimm bebegim icinnnn... ama ben sadece leblebi yiyorummmmmm.... offffff allahim sen halimizi gorrr bebeklerimiz icin sen bizlere yardim et allahimm
ayyyy cok sevındım ya. 2. bebegı olacakların hep oncekının cınsıyetınden degıl:):) ıyıymıs dımı bebıs. hadı gozun aydın tatlım.
cızelgen ılk bebegının cızelgesı unutuyorum senı hep kac haftalıksın?
akşam kaçta gelecekelrki cnm misafirlerin ben 6 da ögrenmiş olurumcanım nıye aksılık cıksın ya ıyıdır bebişin merak etme. ben ne zaman haber alıcam senden onu dusunuyorum. mısafırım gelcek ya aksama.
Kızlar ben geldimmmmmmmmmm
Dünyalar güzeli bir kızım vardı şimdi yüce rabbim bir oğlan nasip etti.
Evet arkadaşlar doktorum bugün %99 erkek dedi...
bende limoon yaladim 3 gundur.. o yuzzden oldu.. asitlu seyler yemememk icmemek lazim.. limon mandalina portakal gibii
slm güzeller güzel bi gün geçirin inşş
mezimecim ogluş geliyomuş hadi saglıkla gelsin inşşş
sinop cum çok geçmiş olsun canım rabbim korusun minigini bida ha olmaz umarım
trackekicim sende hayırlı haberle dön inşş
akşam kaçta gelecekelrki cnm misafirlerin ben 6 da ögrenmiş olurum
:hulya::hulya::hulya: hadi gözümüz aydın cnm darisi benim başima...
bebeğin senin depolarından kullananıyor zaten o besleniyor merak etme sen onu. kilo berdim diye çok korkmuştum doktor öyle söyledi bana. bende 3-4 hafta leblebiyle beslendim şimdi leblebi görünce midem bulanıyor.
meraba kızlar, nasılsınız bakiim??
mezime gözünaydın canım sende ögrenmişsin, alışverişe başlarsın artık
akşam kaçta gelecekelrki cnm misafirlerin ben 6 da ögrenmiş olurum
:hulya::hulya::hulya: hadi gözümüz aydın cnm darisi benim başima...
12+2 Günlük benim.
Kızlar ben geldimmmmmmmmmm
Dünyalar güzeli bir kızım vardı şimdi yüce rabbim bir oğlan nasip etti.
Evet arkadaşlar doktorum bugün %99 erkek dedi...
maşallah bebişine ya:):) benımkı de cok hareketlıydı en son gıttıgımde. doktor hatta cok guldu . bu cok hareketlı ya dedı:):) bu haftalar en hareketlı zamanlarıymıs. benı yarım saat ultrasonda tuttu ve herseyı ınceledı.
ayyy yine erkek canım gözunaydın saglıkla kucagına alırsın ınsallah
banada oyle dedi doktor ama o ilk 3 ay icindi.. simdi 3 ayi gectijk biz .. artik iyi beslebmemiz lazimm... cokk uzuluyorum cok stres yapiyorumm offffff
12+2 Günlük benim.
Tatlım hiç stres yapma bebeğine zarar verirsin çünkü.
Bende 58 kilo ile hamile kalmıştım bugün 56 çıktı ve doktorum normal dedi ama benim hiç iştahım yok...
16.haftaya kadar bebek bi şekilde beslenir sen hiç üzülme...Sonra yemeye başlarsın zaten.
ay ne guzel bebegın cınsıyetı bellı olmus bıde benımkı olsaaa
yyaaaaaa bende 13 haftalıkken gıdeceeeem tebrıkler canım bende kıs ıstoyomya ılkı ogalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?