• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

ben bu saatlerde deli gibi acıkıyorum ya :umursamaz:

bende acıktım öğle yemeğimi yeni yiycem çorba yaptım kendime bugün hastayım boğazım çok ağrıyo başımda dün doktora gittik acile hap içememek çok kötü
bolbol ıhlamur ve adaçayı içiyorum bende varsa tavsiyeleriniz alalım kızlar

testlerımın sonucunu söyledı doktorum hepsi iyiymiş kan bile düşük değilmiş şimdi bir ohhh daha çektim..

bende acıktım öğle yemeğimi yeni yiycem çorba yaptım kendime bugün hastayım boğazım çok ağrıyo başımda dün doktora gittik acile hap içememek çok kötü
bolbol ıhlamur ve adaçayı içiyorum bende varsa tavsiyeleriniz alalım kızlar

canım hamileyken adaçayı içmek zararlı diye biliyorum, düşük yapabiliyomuş..

evet kızlar ada cayı ıcmeyın. adacayı adet sokucu oldugu ıcın dusuge sebep oluyomus.

testlerımın sonucunu söyledı doktorum hepsi iyiymiş kan bile düşük değilmiş şimdi bir ohhh daha çektim..

hihoyyytoh şükür hadi hayırlısı :)) bende dün yaprtrdım dr hepsi ii dedi banada..

bişi sroucaktım canım idrar tetkiki istedimi senden benden istemedi .sadece kan verdim 3 şişe

kızlar ben geldim. dün yumurtaların fotoğrafını çektimde telden bilge atamadıydım bugun attım bakın nasıllar :D

Eklentiler

• $GetAttachment.webp
    $GetAttachment.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 16
hadi ya ıhlamur içiyim ozaman
sağol tatlım

bitki caylarını cok önermiyolar hamileyken, sen yinede 2 kupadan fazla içmemeye calış. yasemin, papatya, rezene iyiymiş ama yesil cay, nane, maydanoz ve adacayi önerilmiyo haberin olsun.. gecmiş olsun bide a.s.

Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum . Ben bizim topiği site açılınca sağ altta çıkan son mesajlar bölümünden bulabiliyorum . Direk nereden girildiğini söyler misiniz. Gebelik konu başlığından bulamadım da..

Bir şeyi daha merak ediyorum. Bazılarınız ikili testi yaptırmıyorlar neden acaba. Sonuçta kan ile yapılmıyor mu bu test , yapılmasının ne gibi bir sakıncası var ki? Yani bir risk sözkonusu mu da yaptırmıyorsunuz ?

Kızlar merhaba bir şey sormak istiyorum . Ben bizim topiği site açılınca sağ altta çıkan son mesajlar bölümünden bulabiliyorum . Direk nereden girildiğini söyler misiniz. Gebelik konu başlığından bulamadım da..

merhaba canım, Kadın ve Cocuk Saglıgı/ Aylara Göre Genel Paylasım / Ekim Anneleri olarak geciyo, ama daha kısa yolu olabilir bende bilmiyorum :)) ben opera kullanıyorum, sayfa bıraktığım gibi kalıyo :))

kızlar nasılsınız bugün o kadar çok uyudumki hala kendime gelemedim 7 buçukta kalktım 10 buçukta yattım 2 de klktım

Bir şeyi daha merak ediyorum. Bazılarınız ikili testi yaptırmıyorlar neden acaba. Sonuçta kan ile yapılmıyor mu bu test , yapılmasının ne gibi bir sakıncası var ki? Yani bir risk sözkonusu mu da yaptırmıyorsunuz ?

2li ve 3lü testin deil ama amniyosentezin riski var. ben kötü bi sonuc cıkarsa aldırmayı düsünmüyorum o yüzdende testleri yaptırmıcam. bide kesin sakat diyip sapasağlam doğan yada sağlıklı deyipte sakat doğan bebek hikayelerini cok duyduğum icin o testlere güvenmiyorum :)

Back
X