walla bende anlamadım ya eşim dio bakalım bugun 6 olmuştur belki hehehehcidden kaç tane yumurtluo bunlar yaa
Teşekkür ederim canım .
kız yumurtadan çıkmadan yeriyle oynamamak lazımmış çıkmalarını beklicez mecbur..
Bir şeyi daha merak ediyorum. Bazılarınız ikili testi yaptırmıyorlar neden acaba. Sonuçta kan ile yapılmıyor mu bu test , yapılmasının ne gibi bir sakıncası var ki? Yani bir risk sözkonusu mu da yaptırmıyorsunuz ?
ne dersi yarican. mühendis olmuşun daha ne çalışıon
ay ne tatlı olurlar ya 6 kardes kaydirigubbakcemile3 ne kadar zamanda cıkıyolarmıs acaba yumurtadan :1rolleyes:
merhaba sevgili ekim anneleri ve yavruşları.. opuyorumnanaktan ya bayadır gelemiyordum bugün geldim çokta mutlu haberler aldım. yavaş yavaş cinsiyetler belli oluyor beni de bi heyecan kaplıyor ama daha bir ay daha öğrenemeyeceğim anlaşılan çünkü doktor kontrolüm yokk boshayallersmile
bu arada sinop_e arkadaşım sana da geçmiş olsun. ve pınarcım çok üzüldüm. Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin..
yelinaycım bu testlerin malesef %100 kesinliği yok ve ihtimaller zincirine bağlı sonuçlar veriyo. ve bi çok arkadaşımız bu yüzden stres yaşıyo. o yüzden yaptırmayı istemiyoruz. bende yaptırmadım ve en azından kafam rahat. ikili test yerine ayrıntılı ultrason yaptırdım ve böylesi bana daha çok moral verdi. şimdik 16 haftayı bekliyoruz bizim yavruşun cinsiyeti için.. her geöen gün heyecanım daha da artıyo. bir ay nsıl dayanacağım bakalım... delikafadulden
ehliyet canım, böyle giderse kalcam ben bu sınavdan kaydirigubbakcemile3
ehliyet canım, böyle giderse kalcam ben bu sınavdan kaydirigubbakcemile3
hehehe yok kız kalmazsın kitabın sonundaki testler çöz ezberle resmen soruları cevapları aynısı çıkıoben bile motordan 88 aldıysam hep kalırsam motordan kalırım diodum hehe
:) 5 onlar 2 de kendileri 7 kuş yandım ben
cnm çarşıya çıkçam az dün bulaşık makinası baktım netten burdaki bosch ta varsa alcaz bakam eşim bakta varsa ara beni alalım dedi.
selam kızlar nasılsınız
dün gece kanamam oldu doktora gıttık çok sukur bebegım iyi çok korktum doktor bıde bebegın suyu az dedi bizi korkuttu çok sukur kendı doktorum iyi bebegın merak etme dedi
ALLAHIM sana sukurler olsun
kocaman olmus yavrum elını kolunu oynatıyordu yavrum masallah
merhaba sevgili ekim anneleri ve yavruşları.. opuyorumnanaktan ya bayadır gelemiyordum bugün geldim çokta mutlu haberler aldım. yavaş yavaş cinsiyetler belli oluyor beni de bi heyecan kaplıyor ama daha bir ay öğrenemeyeceğim anlaşılan çünkü doktor kontrolüm yokk boshayallersmile
bu arada sinop_e arkadaşım sana da geçmiş olsun. ve pınarcım çok üzüldüm. Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin..
yelinaycım bu testlerin malesef %100 kesinliği yok ve ihtimaller zincirine bağlı sonuçlar veriyo. ve bi çok arkadaşımız stres yaşıyo. o yüzden yaptırmayı istemiyoruz. bende yaptırmadım ve en azından kafam rahat. ikili test yerine ayrıntılı ultrason yaptırdım ve böylesi bana daha çok moral verdi. şimdik 16 haftayı bekliyoruz bizim yavruşun cinsiyeti için.. her geçen gün heyecanım daha da artıyo. bir ay nasıl dayanacağım bakalım... delikafadulden
gecmıs olsun canım ya. nedır senın bu cektıklerın. inş sonunda hep gulersın de unutursun bu gunlerını.
selam kızlar nasılsınız
dün gece kanamam oldu doktora gıttık çok sukur bebegım iyi çok korktum doktor bıde bebegın suyu az dedi bizi korkuttu çok sukur kendı doktorum iyi bebegın merak etme dedi
ALLAHIM sana sukurler olsun
kocaman olmus yavrum elını kolunu oynatıyordu yavrum masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?