- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
kızlar ben hastaneden geldim bebeişimi gördüm dediki bebeğim bütün kardeşlerime ve teyzelerime selamsöyle dedi :)
kızlar ben hastaneden geldim bebeişimi gördüm dediki bebeğim bütün kardeşlerime ve teyzelerime selamsöyle dedi :)
Kızlar kasık ve aşağıdan rahme dogru benım ılk haftalardan berı hafıf sancılar oluyor sızdede oluyormu ..kime sorsam rahim büyüdügünden dyorr ama ınsan yınede korkuyor
tşk kızlar yardımcı olduğunuz içinn
burcixx canım gecen burda bı arkadasımız sakız cıgneyın demıstı bulantı ıcın ben cıgnedım faydası var bı dene ıstersen bırde evdeysen lımonlu salata..
trackeki canım tebrık ederım ne güzel oglun oluyo heeee sende bursadasın hang hastanaye gıdıyosun canım
Trackeki tebrik ederim senide.Aynı anda hem kız hem erkek büyüteceksin.Çok güzel valla.
Trackeki gözünaydın hayırlı olsun :)) allah oğluşu sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın
selam kızlar nasılsınız? bu hafta dr. randevusu olan var mı? kız erkek öğrenelim artık di mi.... erkek yılı sanki bu yıl!!!
Teşekürederim canım sağol...
Evet bende bursada oturuyorum çekirge özel doruk hastahanesine gidiyorum ben sevil hanıma çok da memnunum..
Sen nereye gidiyosun tatlım?
eVET CANım ben söylemiştimm .Gerçekten faydası oldu bana 5 gündür ağzımdan düşürmüyorum..Bilmiyorum allahım insallhh ilaç olmuştur bana fazlada bahsetmek ıstemıyorum kendı kendıme nazar degdırcem :bbo: kusmalar bır anda durdu :S deneyınn mutlaka sabahtan aksama kadr agzımd
ben ıkı doktora gıdıyorum canım bırı zübeyde dogum evınde ama ben muaynanesıne gıdıyorum bırıde bursa anadolu hastanesı var oraya gıdıyorum bırını bırakıcam mecburen ama beklıyorum suan işte
Hımm anladım canım hangisinden daha çok memnunsan ona devam et bence...
canımmm sende mı ekım annesı olucaksın ayy cok sevındım senı dıger topiklerde goruyordum hep bak yazını bıle hatırlıyorum bebegım balsuratına hasretım :)) nasıl sevındım anlatamam sen de kavusucan bebegıne oyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?