2010 Ekim Anneleri

Kızlar kasık ve aşağıdan rahme dogru benım ılk haftalardan berı hafıf sancılar oluyor sızdede oluyormu ..kime sorsam rahim büyüdügünden dyorr ama ınsan yınede korkuyor

kızlar ben hastaneden geldim bebeişimi gördüm dediki bebeğim bütün kardeşlerime ve teyzelerime selamsöyle dedi :)

a.s. canım ya:) sevındım canım bebısın ıyı olmasına

Kızlar kasık ve aşağıdan rahme dogru benım ılk haftalardan berı hafıf sancılar oluyor sızdede oluyormu ..kime sorsam rahim büyüdügünden dyorr ama ınsan yınede korkuyor

bana onceye kıyasla daha az oluyo sımdı.

burcixx canım gecen burda bı arkadasımız sakız cıgneyın demıstı bulantı ıcın ben cıgnedım faydası var bı dene ıstersen bırde evdeysen lımonlu salata..

eVET CANım ben söylemiştimm .Gerçekten faydası oldu bana 5 gündür ağzımdan düşürmüyorum..Bilmiyorum allahım insallhh ilaç olmuştur bana fazlada bahsetmek ıstemıyorum kendı kendıme nazar degdırcem :bbo: kusmalar bır anda durdu :S deneyınn mutlaka sabahtan aksama kadr agzımd

selam kızlar nasılsınız? bu hafta dr. randevusu olan var mı? kız erkek öğrenelim artık di mi.... erkek yılı sanki bu yıl!!!

trackeki canım tebrık ederım ne güzel oglun oluyo heeee sende bursadasın hang hastanaye gıdıyosun canım

Teşekürederim canım sağol...

Evet bende bursada oturuyorum çekirge özel doruk hastahanesine gidiyorum ben sevil hanıma çok da memnunum..

Sen nereye gidiyosun tatlım?

Trackeki tebrik ederim senide.Aynı anda hem kız hem erkek büyüteceksin.Çok güzel valla.

Teşekkürler tatlım evet ilk çok güzel bir duygu gerçekten..İkiside birden büyürler inş. bende 30 yaşıma gelince rahat ederim:teytey:

selam kızlar nasılsınız? bu hafta dr. randevusu olan var mı? kız erkek öğrenelim artık di mi.... erkek yılı sanki bu yıl!!!

2009 kızdı hemen hemen kime sorduysam kız demişti ve benimde 2009 un eylül ayında kızım oldu...

2010 un ekim ayında da oğlum olcak inş. vawww ne hızlıyım ben yaa

Teşekürederim canım sağol...

Evet bende bursada oturuyorum çekirge özel doruk hastahanesine gidiyorum ben sevil hanıma çok da memnunum..

Sen nereye gidiyosun tatlım?

ben ıkı doktora gıdıyorum canım bırı zübeyde dogum evınde ama ben muaynanesıne gıdıyorum bırıde bursa anadolu hastanesı var oraya gıdıyorum bırını bırakıcam mecburen ama beklıyorum suan işte

canımmm sende mı ekım annesı olucaksın ayy cok sevındım senı dıger topiklerde goruyordum hep bak yazını bıle hatırlıyorum bebegım balsuratına hasretım :)) nasıl sevındım anlatamam sen de kavusucan bebegıne oyyy

Hımm anladım canım hangisinden daha çok memnunsan ona devam et bence...

Hımm anladım canım hangisinden daha çok memnunsan ona devam et bence...

ya aslında ıkısınden memnunum ama devlettekı doktorumun muaynanesı 120tl özelınde artı dogumu devlette yaptıgımda gelmıyo devlettede dogum yapmak ıstemıyorum ama bu doktorumda ta bekarlıktan berı gıttıgım doktorum nasıl desemde bıraksam karar veremedım hanı dıger doktorun fıyatıda daha uygun ve dogumada gelmek zorunda özel hastanede oldugu için

Sağolasın canımm hihoyyyt Allahın izniyle hepimiz sağlıcakla kucagımıza alalım bebeklerimizi insalallhh..Allaha emant olalım :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…