evet aynen oyle cok alınacak var. hastane cıkısı tam takım olarak 1 tane alcam. sonrasını tek tek alıcam. bıde battanıye ormek ıstıyorum ama bakalım olcak mı:) model bulmam lazım bana gore:)
kızlar hersey hazır ama ben bittim amma yoruldum yahu:):)
evet aynen oyle cok alınacak var. hastane cıkısı tam takım olarak 1 tane alcam. sonrasını tek tek alıcam. bıde battanıye ormek ıstıyorum ama bakalım olcak mı:) model bulmam lazım bana gore:)
benım kızıma benım babannem örmüştü mavi beyaz cıok güsel ama cok kullanamadım mevsımı degıldı kızım mayısta dogmustu..ama oğluşuma denk geldi tam kış bebesi battanıyesıde hazır
bende akşama yemeğe sendeyim balum kaydirigubbakcemile3 kk ekim anneleri olarak ya şişecez ya sana gelecezz aklinialirimsmile bu arada ben battaniye örme işinden kurtuldum yengem yapacakmış sen sade nasıl istediğini söyle dedi. bende şimdi netten araştıracağım. onu da kıza da erkeğe de gidecek bi renkler yapalım diyorum.. bi daha ki çocuk için baştan başlamayalım di mii..
topik açılmış yeni neler alınmalı die tavsiyeler
valla ben ne görürsem almayı düşünüyorum zaten 2tane yeğen büyüttüm ne lazım ne lazım değil çok şükür biliyorum
10taneden fazla zıbın pijama alıcam tulum almayı düşünmüyorum 1giyip yıkamada küçülüyo bebek büyüyo olmuyo
penye battaniye enaz 3tane bazen yetmiyodu bile
offf ogün gelsin yeter ya
kızlaaarr, burda bi yagmur bi fırtına, şimşek,gökgürültüsü, bide dolu ne ararsanız var kaydirigubbakcemile3 elektriklerde kesilip duruyo eyvahedigeldismile
mirmirmirmir
güle güle kullansın canım.. bu arada oğluşun hayırlı olsun inş. bende kış olduğu için özellikle istiyorum battaniyeyi. üşümesin yavrucakk..
buyrun buyrun gelın:):) ay ben de orgu pek bılmıyorum. tığla bı model bulan bana da haber versın:)
kızlaaarr, burda bi yagmur bi fırtına, şimşek,gökgürültüsü, bide dolu ne ararsanız var kaydirigubbakcemile3 elektriklerde kesilip duruyo eyvahedigeldismile
ay kaç gündür somurtup duruyordum bugün de yüzümde güller açtı.. senin mır mır halinde çok hoşuma gitti gülümsettin beni bal surat.. yalnız hayırdır.. yeni mi uyanıyon yoksa..
Halsizlik olmuyormu sizde kızlar hiçç..ben ufacık iş yapsam yoruluyorum .eskiden ne enerjiktim:)) dr normal dio ..tahlılerde sorun yok ..herkezın farklı gecıror dimek :hulya:
dolu muuuudelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?