2010 Ekim Anneleri

evet aynen oyle cok alınacak var. hastane cıkısı tam takım olarak 1 tane alcam. sonrasını tek tek alıcam. bıde battanıye ormek ıstıyorum ama bakalım olcak mı:) model bulmam lazım bana gore:)

benım kızıma benım babannem örmüştü mavi beyaz cıok güsel ama cok kullanamadım mevsımı degıldı kızım mayısta dogmustu..ama oğluşuma denk geldi tam kış bebesi battanıyesıde hazır

kızlar hersey hazır ama ben bittim amma yoruldum yahu:):)

evet aynen oyle cok alınacak var. hastane cıkısı tam takım olarak 1 tane alcam. sonrasını tek tek alıcam. bıde battanıye ormek ıstıyorum ama bakalım olcak mı:) model bulmam lazım bana gore:)

bende akşama yemeğe sendeyim balum kaydirigubbakcemile3 kk ekim anneleri olarak ya şişecez ya sana gelecezz aklinialirimsmile bu arada ben battaniye örme işinden kurtuldum yengem yapacakmış sen sade nasıl istediğini söyle dedi. bende şimdi netten araştıracağım. onu da kıza da erkeğe de gidecek bi renkler yapalım diyorum.. bi daha ki çocuk için baştan başlamayalım di mii..

güle güle kullansın canım.. bu arada oğluşun hayırlı olsun inş. bende kış olduğu için özellikle istiyorum battaniyeyi. üşümesin yavrucakk..

topik açılmış yeni neler alınmalı die tavsiyeler
valla ben ne görürsem almayı düşünüyorum zaten 2tane yeğen büyüttüm ne lazım ne lazım değil çok şükür biliyorum
10taneden fazla zıbın pijama alıcam tulum almayı düşünmüyorum 1giyip yıkamada küçülüyo bebek büyüyo olmuyo
penye battaniye enaz 3tane bazen yetmiyodu bile
offf ogün gelsin yeter ya

buyrun buyrun gelın:):) ay ben de orgu pek bılmıyorum. tığla bı model bulan bana da haber versın:)

kızlaaarr, burda bi yagmur bi fırtına, şimşek,gökgürültüsü, bide dolu ne ararsanız var kaydirigubbakcemile3 elektriklerde kesilip duruyo eyvahedigeldismile

evet en cok lazım olanlar pıjama badıler fılan. benım acelem yok ya hamılelıgı sevdım ben:):)

Halsizlik olmuyormu sizde kızlar hiçç..ben ufacık iş yapsam yoruluyorum .eskiden ne enerjiktim:)) dr normal dio ..tahlılerde sorun yok ..herkezın farklı gecıror dimek :hulya:

buyrun buyrun gelın:):) ay ben de orgu pek bılmıyorum. tığla bı model bulan bana da haber versın:)

canım netteki örnekler hep tığla zaten. bende şiş örgüsü arıyorum ama bulamıyorum.. kaydirigubbakcemile3

kızlaaarr, burda bi yagmur bi fırtına, şimşek,gökgürültüsü, bide dolu ne ararsanız var kaydirigubbakcemile3 elektriklerde kesilip duruyo eyvahedigeldismile

burada da bahar gibi hava vardı bozdu birden. sanırım yağış geliyoo :1no2:

ay kaç gündür somurtup duruyordum bugün de yüzümde güller açtı.. senin mır mır halinde çok hoşuma gitti gülümsettin beni bal surat.. yalnız hayırdır.. yeni mi uyanıyon yoksa..

[COLOR="Purple"Yok canım yemek yapmıştım kolum kanadım kesildi gözlerim kapanıyo :1rolleyes: güldüysen ne mutlu bana hep gülelim inşallah][/COLOR] opuyorumnanaktan

Halsizlik olmuyormu sizde kızlar hiçç..ben ufacık iş yapsam yoruluyorum .eskiden ne enerjiktim:)) dr normal dio ..tahlılerde sorun yok ..herkezın farklı gecıror dimek :hulya:

halsızlık cabuk yorulma hepsı oluyo. ben bugun yemeklerı yaptım temızlık olarak bı banyo tuvalet bıde supurdum. yoruldum. ben mısafır gelcegı zaman aynı gun temızlık ve yemegımı yapardım yorulmazdım. ama bugun yoruldum valla.

canım neden okadar kızdıgını anlamadım bende vitaminin yapmadıgını biliyorum sadece bahane ediyom demiştim.tabikide bende istemem kilo almayı ama benimle alakalı deil zaten hiç bişi yiyemiyorm öglen zorla bi tabak corba içtim keske hiç almasak ama elimizde deil saglıkla gelsin yavrum bunun için dua etcem b saatten sonra kimi hamile hiç almaz kimisi cok alır yapı meselesi malesef

BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ
ya kızlar sızlere bısı sorucam benım kafam çok karısık bu aralar ben sımdı muayne olmak için ıkı doktora gıdıyorum bırı devlette ama mauynanesıne çagırıyo her ay mauyne ücretı ödüyorum genelde tahlıller için devlete çagırıyo ama devlette dogum yaparsam normal doguma gelmıyo sezeryana gelıyomus bende dedımkı doktor bey özell hastaneye doguma gelırmısınız gelırım dedı ve ücretıde 2000-3000 arası degısıyomus sadece doktor ücretı hastane ücretı ayrı olacak 4000ini bulabılır toplamada yanı çok pahalı getırtemem o parayla mumkun degıl ama devlettede yapmak ıstemıyorum dogumu sartları ıyı degıl pek fakat bu doktoruma nasıl dıyebılırım ne dıyebılırımde sızı bırakıcam dıyeyım çok eskı doktorum ta bekarlıktan bu yana akıl verın bana dıger gıttıgım doktorda özel hastanede çalışıyo mauyne ucretı makul ve ssk ıle anlasmalı doktor gece gündüz normal sezeryan dogum farketmez gelmek zorundaymıs özel hastanede ve özel oda dogum 500-1000 arası degısıyomus fıyat napayım sızce akıl verın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…