balum naber fıstık bu hafta sonu ist a geliyorsun di mi
balsurat tahmin ettiğim kişimisin eski (testere)
bu arada zehsel sana dıcek bısey bulamadım kusura bakma. maddı acıdan dusunuyosun tabı kı. ama karar senın. esınle karar verın ıstersenız.
cımbomlu yuzunu dove sabunla yıkama bence.
kızlar soru sordum ama bırınız cevap verın yaaaaa
mrb kızlar nasılsınız
keyifler nasıl
izmirhayal mrb
yandın arkadaşım
sorularıma acil cevap lütfen lütfen
şimdi benim gençlikten beri cilt problemlerim vardı
ama 10 gün çok ciddi iltihaplı yaralar çıktı dr a gittim
malum antibiyotik hsp veremedi krem verdi(fucıdın)
pek aman aman da bi faydası olmadı gibi ama
güneşe çık güneş kurutur doğla yollardan başka çaren yok dedi
yüzümü dowe sabunla yıkıyorum
önerebileceğin bi ürün var mı
portakal ıstanbul soguk mu. ben cumartesı gelıcem oraya da nasıl gıysıler getıreyım bılemıyorum.
ayy niye ki
ötekilerde çok kurutuyor ama
sebamed mesela
bu arada ist.serin cnm
canım sen olsan ne yapardın bı fıkır versene
anaa şunlara bak hemende ıslatmışlar beniıslanmadım hıh yağmur yağmadan evdeydim ben kayımvalideye uğradım
BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ
ya kızlar sızlere bısı sorucam benım kafam çok karısık bu aralar ben sımdı muayne olmak için ıkı doktora gıdıyorum bırı devlette ama mauynanesıne çagırıyo her ay mauyne ücretı ödüyorum genelde tahlıller için devlete çagırıyo ama devlette dogum yaparsam normal doguma gelmıyo sezeryana gelıyomus bende dedımkı doktor bey özell hastaneye doguma gelırmısınız gelırım dedı ve ücretıde 2000-3000 arası degısıyomus sadece doktor ücretı hastane ücretı ayrı olacak 4000ini bulabılır toplamada yanı çok pahalı getırtemem o parayla mumkun degıl ama devlettede yapmak ıstemıyorum dogumu sartları ıyı degıl pek fakat bu doktoruma nasıl dıyebılırım ne dıyebılırımde sızı bırakıcam dıyeyım çok eskı doktorum ta bekarlıktan bu yana akıl verın bana dıger gıttıgım doktorda özel hastanede çalışıyo mauyne ucretı makul ve ssk ıle anlasmalı doktor gece gündüz normal sezeryan dogum farketmez gelmek zorundaymıs özel hastanede ve özel oda dogum 500-1000 arası degısıyomus fıyat napayım sızce akıl verın bana
kızlar soru sordum ama bırınız cevap verın yaaaaa
Ben bir ara çok kötüydüm rapor aldım 10 gün senin gibi evde olsam daha iyi olurdu diye ama değişen bir şey olmadı . Yine yemek yapana kadar ruhumu teslim ettim , geldim gittim yattım bayıldım halsizlikten ,uykudan değişen bir şey olmadı yani .Ancak uyku bastırınca işyerinde fena oluyor, evde olsan gider uyursun . Bazen bizim hayat tempomuz karnımızdaki bebişleri de yoruyor mu acaba evde dinlensek onlar için de daha mı iyi olur diye düşünüyorum.
canım ben basta ozele gıdıyodum. parasından degıl doktor dolayısıyla devlet hastanesıne gıdıyorum. devlet hastanesı ama yenı acıldı cok guzel bı hastane. egıtım ve arastırma hastanesı. ucretsız tabı paralı da olsa buraya gıderdım. ucretsız olması da guzel tabı sonucta bebişime bıseyler alırım o parayla. sadece bu 2 lı test fılan onlara para verıyorum o kadar.
yok almadım akşam eşimle gitçez. varmış2 programlı rafları fln oynamıo ama idare etsin adam dio kısa program yok onda 1.5 saatte yıkar dio
anladım canım işte ben burda dogum yapacagım devlet hastanesınde daha önce çalıştıgım için sartlarını bılıyorum odalar kalabalık dogumhane desen ebelerın bagırmalrından geçınmıyor yanı yasayan gören bılır anca oyle dıyeyım sana
Eğer özel hastanede çalışan doktoruna güveniyorsan ve memnunsan bence onunla devam et yazık değil mi 4000 tl az mı ? Çok gerekli değilse yazık bence çocuğunun başka ihtiayçalrını karşılarsın o parayla . Bir de diğer doktorun neden normal doğuma gelmiyor onu anlamadım , mantıklı birsebebi yoksa sırf bu sebepten bile ona gitme derim ben. İlla sezeryan mı yapmak zorundasın yani olmaz öyle şey, şimdiden seni sezeryana teşvik ediyor gibi.
evet canım gelıyorum. dun aksam kı mac superdı dımı:lepi:
canım hoşgeldin. bu dove sabun benim hiç sivilce olmayan yüzümde sivilce patlaması yapmıştı. hemde bi kaç gün içinde. şu an zaten hormonların etkisiyle yağlandık. belki sivilceleri o da tetikliyo olabilir dikkat et istersen..
canım az önce bozdu hava yoksa çok güzeldi. cumaya kadar yağışlı, hava sıcaklığı da düşecek diyor haberlerde. ama bilemeyiz tabi. ben badi üzerine penye hırkalardan giyiyorum bi kaç haftadır üşümüyorum da. az önce oldu ne olduysa. birden bire kapandı.
evlerde güneş aldığı müddetçe sıcak oluyor akşamları biraz serinliyordu. ben 15 gündür ne doğalgaz ne ısıtıcı kullanmıyorum.
dove benım yuzumu cok kurutuyo dıye dedım canım ya. sebamed denıycem ben de sımdı.
anaa şunlara bak hemende ıslatmışlar beniıslanmadım hıh yağmur yağmadan evdeydim ben kayımvalideye uğradım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?