canım netteki örnekler hep tığla zaten. bende şiş örgüsü arıyorum ama bulamıyorum.. kaydirigubbakcemile3
burada da bahar gibi hava vardı bozdu birden. sanırım yağış geliyoo :1no2:
badem yağını tavsiye etmem kıl uzmanı olarak:)
halsızlık cabuk yorulma hepsı oluyo. ben bugun yemeklerı yaptım temızlık olarak bı banyo tuvalet bıde supurdum. yoruldum. ben mısafır gelcegı zaman aynı gun temızlık ve yemegımı yapardım yorulmazdım. ama bugun yoruldum valla.
canım neden okadar kızdıgını anlamadım bende vitaminin yapmadıgını biliyorum sadece bahane ediyom demiştim.tabikide bende istemem kilo almayı ama benimle alakalı deil zaten hiç bişi yiyemiyorm öglen zorla bi tabak corba içtim keske hiç almasak ama elimizde deil saglıkla gelsin yavrum bunun için dua etcem b saatten sonra kimi hamile hiç almaz kimisi cok alır yapı meselesi malesef
eveet dolu yagıyo, ecrinecede bulasık makinesi almaya gitmişti dışardaysa sırılsıklam olmustur bilmiyorumkismile
Halsizlik olmuyormu sizde kızlar hiçç..ben ufacık iş yapsam yoruluyorum .eskiden ne enerjiktim:)) dr normal dio ..tahlılerde sorun yok ..herkezın farklı gecıror dimek :hulya:
Evet aynen balum :)) dün eltimle konuştum doğumdan sonra süt verirkende bu şeçilde oluyormu anne :) anne olmak kolay degılmişş..dışardan hamile gördüğüm gibi değilmiş yaşamak lazımmış sempatiksalakcinni
Hava çok güzell dimii hadi sahile çıkalım
bulasık bakınesı onemlı ya alsın da ıslansın. benım bulasık makınesıyle camasır makınesıne gelınım dıyorum 2 tane gelınım varkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
[COLOR="Purple"Yok canım yemek yapmıştım kolum kanadım kesildi gözlerim kapanıyo :1rolleyes: güldüysen ne mutlu bana hep gülelim inşallah][/COLOR][/B][/FONT] opuyorumnanaktan[/QUOTE]
[B][COLOR="Orange"]canım zati bugün çenemde düştü yazılarımdan anlamışındır. ama ne zamandır bu neşeli halimi özlediydim. çok şükür hepimiz gülelim inş.[/COLOR]
Evet aynen balum :)) dün eltimle konuştum doğumdan sonra süt verirkende bu şeçilde oluyormu anne :) anne olmak kolay degılmişş..dışardan hamile gördüğüm gibi değilmiş yaşamak lazımmış sempatiksalakcinni
Hava çok güzell dimii hadi sahile çıkalım
biz burada donuyoz yahuu..
ilahi kaynana :roflol: :roflol:
canım hamilelik hem her bünyeye göre hem de her hamileliğe göre değişir diyorlar. bi annenin iki hamileliği bile birbirini tutmazmış. bende bazen merak etmiyo değilim evde olsam farklı olur muydu diye.. şimdi dinç durmak zorundayım iş yüzünden..
Evet haklısın canım siz çalışanlar için daha zor .Allahım kolaylık versinn herkeze :Saruboceq:canım hamilelik hem her bünyeye göre hem de her hamileliğe göre değişir diyorlar. bi annenin iki hamileliği bile birbirini tutmazmış. bende bazen merak etmiyo değilim evde olsam farklı olur muydu diye.. şimdi dinç durmak zorundayım iş yüzünden..
evet ya hava super. mısafırım gelmese bugun evde durmazdım zaten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?