- 14 Eylül 2009
- 2.616
- 107
- 163
sizde cinsiyetleri ögrenmediniz hala dimi
aynı gün doğuma gidelim inş. sağlıkla
inş. :) hepimiz 14+1iz ama bende 187 gün kaldı diyo, sizde 181.. niye ama fisfisfis
13 haftalıken gittim bakmadı bile benim, uygun bulmuyorum bu haftalarda bakmayı daha yeni oluşuyor dedi. etik açıdan mı yoksa sağlık açısından mı anlayamadım ama. 19 nisanda randevum var o zaman söyler...
senin tabloda bi yanlışlık olabilir yada bizim...
sizin sat'la kıyaslamak istedim ama listede yoksunuz :sm_confused:
29 aralık sat benim
ay ikizmiz de bir ü narayla ögrencezzz hayirlisiyla :Saruboceq:ay feyza bana da soylemedii ..:)) benimkide 4 mayisda o zaman hayirlisiyla ogrenecezz....
canim masallah göbegin de ne güzel cikmis.slm kızlar bebeğimin ultrason resimlerini koydum albüme bakmak isterseniz yorumlarınızı bekliyorum...
slm kızlar bebeğimin ultrason resimlerini koydum albüme bakmak isterseniz yorumlarınızı bekliyorum...
slm bat, bakıyorum albümüne şimdi..
gönülcelen, yaptınmı canım.. kontrol panelinde ayarlar var, orda avatar degistir diyosun..
ay ikizmiz de bir ü narayla ögrencezzz hayirlisiyla :Saruboceq:
canim masallah göbegin de ne güzel cikmis.
maşallah bebişine, saglıkla kucagınada alırsın inş :)
benim ultrasonlarda bebeğin başı sol tarafta duruyo, oyüzden anlamakta zorlandım önce kaydirigubbakcemile3
benim de darlasti kiyafetleri karin bögemde ama beyim artik disardan belli oluyor baya cikti diyor:)
ay bende el cantmia fala nona veriyorum iyice sanki karnim kocaman omus gibi krita kirita yürüyom:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?