2010 Ekim Anneleri

sizde cinsiyetleri ögrenmediniz hala dimi

13 haftalıken gittim bakmadı bile benim, uygun bulmuyorum bu haftalarda bakmayı daha yeni oluşuyor dedi. etik açıdan mı yoksa sağlık açısından mı anlayamadım ama. 19 nisanda randevum var o zaman söyler...

13 haftalıken gittim bakmadı bile benim, uygun bulmuyorum bu haftalarda bakmayı daha yeni oluşuyor dedi. etik açıdan mı yoksa sağlık açısından mı anlayamadım ama. 19 nisanda randevum var o zaman söyler...

hmm bende nisanın sonunda gitcem, dayanamazsam daha erken gidebilirim :)

slm kızlar bebeğimin ultrason resimlerini koydum albüme bakmak isterseniz yorumlarınızı bekliyorum...

slm bat, bakıyorum albümüne şimdi..

gönülcelen, yaptınmı canım.. kontrol panelinde ayarlar var, orda avatar degistir diyosun..

ay feyza bana da soylemedii ..:)) benimkide 4 mayisda o zaman hayirlisiyla ogrenecezz....
ay ikizmiz de bir ü narayla ögrencezzz hayirlisiyla :Saruboceq:

slm kızlar bebeğimin ultrason resimlerini koydum albüme bakmak isterseniz yorumlarınızı bekliyorum...
canim masallah göbegin de ne güzel cikmis.

maşallah bebişine, saglıkla kucagınada alırsın inş :)

benim ultrasonlarda bebeğin başı sol tarafta duruyo, oyüzden anlamakta zorlandım önce kaydirigubbakcemile3

slm bat, bakıyorum albümüne şimdi..

gönülcelen, yaptınmı canım.. kontrol panelinde ayarlar var, orda avatar degistir diyosun..

slm nbr tamam canım bak ...

ay ikizmiz de bir ü narayla ögrencezzz hayirlisiyla :Saruboceq:

canim masallah göbegin de ne güzel cikmis.

sağol feyzacım o resmimde üç ayım dolmaıştı daha ama göbeğim aldı başını gidiyo...

maşallah bebişine, saglıkla kucagınada alırsın inş :)

benim ultrasonlarda bebeğin başı sol tarafta duruyo, oyüzden anlamakta zorlandım önce kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim inş hepimiz sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucaklarımıza alırız bende iki hafta önce anlamamıştım başı neresipoposu neresi ama bu sefer çok net gördüm bebeğimin haraketlerini başını elini ayağını keyif yapıyodu eli :ecrin_bebek:başında..

benim de darlasti kiyafetleri karin bögemde ama beyim artik disardan belli oluyor baya cikti diyor:)
ay bende el cantmia fala nona veriyorum iyice sanki karnim kocaman omus gibi krita kirita yürüyom:))

bat canim 2010 göbek fotlarina ekle canim göbek fotanu:)
bende koymustum orda.bir ay olsun tekrar koycam.her ay bakim nasil büyüycek:)

benim de darlasti kiyafetleri karin bögemde ama beyim artik disardan belli oluyor baya cikti diyor:)
ay bende el cantmia fala nona veriyorum iyice sanki karnim kocaman omus gibi krita kirita yürüyom:))

çok iyi ya artık bende böyle:dance: yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…