benim de darlasti kiyafetleri karin bögemde ama beyim artik disardan belli oluyor baya cikti diyor:)
ay bende el cantmia fala nona veriyorum iyice sanki karnim kocaman omus gibi krita kirita yürüyom:))
iyilik cok sükür, evde canım sıkılıyo nete takılıyom bende :sm_confused:
bat canim 2010 göbek fotlarina ekle canim göbek fotanu:)
bende koymustum orda.bir ay olsun tekrar koycam.her ay bakim nasil büyüycek:)
çok iyi ya artık bende böyle:dance: yapıcam[/QUOTEgec kalmisin kiz birde benden bir hafta öncesin
adamda diyor bu cantaya ne doldurdun böyle cok agir diyor:))
canim bas sayfaya git orta topik var 2010 ekim hamislerinin göbegi diye diye onu tiklaben daha bir buçuk aylıkken gittim hamile pantolonu aldım pantolonlarım olmuyodu şimdi sadece üstleri giyinebiliyorum valla benimde yürüyüşüm değişti sanki karnım burnumdaymış gibi yürüyorum...
çalışmıyormusun evdemisin sen canım kocana takıl o senin keyfini yerine getirir benim kocada uyuyo bende nete takılıyom..
canım nerde o dediğin site ben hiç rastlamadımda...
bat maşallah göbeğine yaf kocaman olmuş hepmi öle yoksa gaz falanmı bende akşamları çıkıyo biraz sabahları dümdüz
aksam yemegini yemistim aciktim bir tabak yine yiyoru myaaaaa bombaya dönmeyelim insallah
bat göbeğin ne güzel çıkmış benim de o kadar belli oluyor mu ki, yok yok olmuyor daha
avatarı yapmışsın gönülcelen, hayırlı olsun..
bat, calısmıyom canım evdeyim ben. sözünü dinleyip kocama takılıyom :)) hadi size iyi muhabbetler..
sağol canım inşseninde yakında belli olur ne kadar oldu senin...
avatarı yapmışsın gönülcelen, hayırlı olsun..
bat, calısmıyom canım evdeyim ben. sözünü dinleyip kocama takılıyom :)) hadi size iyi muhabbetler..
15. haftadayım cnm...
kızlar ya deli oldum geri tuşu sizdede basmıyomu
pc den sandım ama diğer sayfalarımda normal burda sinirden 40kere tıklıyorum genede geri gitmiyo tekrar ana sayfadan istediğim yere dönüyorum
bat benim de ancak 2 pantolonum oluyor normallerden. sanırım benim yanlara doğru genişliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?