sorma canım anca bitirdim yahukaydirigubbakcemile3bu ara ben de gelemiyorum gündüz.akşam da böyle in cin top oynuyo,kimsecikler yok...ben gelemiyorum bu sıra pek gündüzleri,yok elektrik kesiliyor,yok yemek yapıyorum vs derken canım çıkıyor uyuyorum yada geziyorumm kaydirigubbakcemile3 onlar sabah basliyor mesai'ye dırdırdırdır konuşuyorlar sonra biz de geçmişi okuyacağız diye ölüyoruz delikafadulden söyleyelim birdaha o kadar konuşmasınlar.kaydirigubbakcemile3 bayan milleti değilmiyiz işte çenee vırvırvırrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
allah allah ilginç,2li testi kan alarak yapıyolar..sadece ense kalınlıgından anlaşılıyomuymus peki?benim de 1.4 mm çıkmıştı ense kalınlıgı,ama gene de 2li test yapıldı,hatta 3lü yapılacak aysonuna dogrubilmiyorumkismileultrasona girdim canıımm.Ölçtü ense kalınlığını 1.7mm çıktı. Sonra baktı ki bebiş küçük ,haftanda bakalım dedi yapmadılar yani perşembe yapılcak tekrar. Kan felan almıyorlar zaten benim gittiğim yerde sadece ultrasondan bakıyorlar sonra prof inceliyormuş.
peki ikilide risk görülürse nolcakmış canım?bugun dr uclu ve dortlu teste gerek yok dedı en onemlı sonuc ıkılı testmıs burun olcusu ense kalınlıgı bas popo mesafesı bunlar down sendromu ızlenımlerını en ıyı sonuclandıran bulgularmıs .. ve tabııkı o ıkı adet kan tahlılı ...hayırlısı bız elımızden gelenı yaptık gerısı allahtan
peki ikilide risk görülürse nolcakmış canım?
bende de risk gördüğü için istedi 3lüyü işte,normalde benim dr um da 3lüyü normalde istemiyormus.ama 2li test de en güvenilir olanı diyorlar.benim işte tam burda kafam karısıyoeyvahedigeldismile
benimki 3lü test ve renkli ultrason yapacak canım,eger onlarda da bi risk görürse amniyosentez yapıcakmıs..ama ben amniyosentez e gerek olmasın diye dualar ediyorum:Saruboceq:amnıyosentez
bizimkinde de çıkıntı gördü pipi olabilir dedi,ay sonu renkli ultrasonda bakarken kesin olarak söyleyecekmişbızımkınede sımdılık bacak arası duz gorunuyor kız gıbı dedı ama daha 14 haftalık kesın bırsey soylemek ıcın cok erken dedı beklıyelım dedı
benimki 3lü test ve renkli ultrason yapacak canım,eger onlarda da bi risk görürse amniyosentez yapıcakmıs..ama ben amniyosentez e gerek olmasın diye dualar ediyorum:Saruboceq:
peki bu 4lü ne canım?mesela benım arkadasım 36 yasında ılk hamılelıgı yasından dolayı ıkılı test degerı ıyı oldugu halde uclu ıstemedı dırek 4 lu test yapmıs normal cıktı cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?