hava kötüydü istanbul'da bu havada nerde gezdin bakiim?ohh valla hayat sana güzel ben yavastan dip köşe temizliğe giriştim...az kalmıs,rutin kontrol mü canım?bana da geliyo o merak ama gözlerim agrıyo bırakıyorum kaydirigubbakcemile3
napim ben bugün gezdim gezdim sonra yoruldum eve gelince bir güzel uyudumm :)
perşembe günü bebegimi görücem inşallah.
öğlen güzeldi canım çok sıcaktı da akşam üzeri soğudu. Valla beykoza götürdü teyzesi bebisimle beni. Deniz havası aldık bi güzelll gezdik tozduk geldikkkhava kötüydü istanbul'da bu havada nerde gezdin bakiim?ohh valla hayat sana güzel ben yavastan dip köşe temizliğe giriştim...az kalmıs,rutin kontrol mü canım?
hoşgeldin canım,amin inşallahmerhaba...ben forum yazılarını hep okuyordum ama siteye yeni üye oldum...bende ekimde anne olacak adaylardanım yüce ALLAHIM nasip ederse tabi...hepinizin heycanını paylaşıyorum...yüce ALLAHIM hepimize sağlıklı sıhatli,her bir yeri tastamam bebişler nasipetsin inşallah...
merhaba...ben forum yazılarını hep okuyordum ama siteye yeni üye oldum...bende ekimde anne olacak adaylardanım yüce ALLAHIM nasip ederse tabi...hepinizin heycanını paylaşıyorum...yüce ALLAHIM hepimize sağlıklı sıhatli,her bir yeri tastamam bebişler nasipetsin inşallah...
hos bulduk kizlar bakim ne yapiyorsunuz dedim
2li test sonuçlarını mı göstericen canım?ben avcılar tarafındayım,sen anadolu yakasındasın sanırım..öğlen güzeldi canım çok sıcaktı da akşam üzeri soğudu. Valla beykoza götürdü teyzesi bebisimle beni. Deniz havası aldık bi güzelll gezdik tozduk geldikkk)
canım geçen hafta ikili test için gitmiştim ya hani ben,haftanda bakalım demiştiler perşembe'ye randevu verdiler işte onun için gidicez. Kendi doktoruma 27nisan'da allah kısmet ederse. sen istanbulun neresindensin :)
bi yandan gecmişi okuyorum, bi yandan yazıyorum canım..kızlar gene baya kaynatmıskaydirigubbakcemile3hos bulduk kizlar bakim ne yapiyorsunuz dedim
2li test sonuçlarını mı göstericen canım?ben avcılar tarafındayım,sen anadolu yakasındasın sanırım..
2li test yapılmadı mı canım sana peki?Ölçmüşlerdi ense kalınlığı felan normaldi ama 11+5günlük çıkmıştı benim minik 2gün geriden geliyordu. Haftanda bakalım daha sağlıklı olur dediler ondan gidicez canım. Oooo sen istanbul'un bir ucundaymışsınnn avcılar çok uzak ya aklinialirimsmile Ben anadolu yakasındayım ümraniye'de canımm..
bi yandan gecmişi okuyorum, bi yandan yazıyorum canım..kızlar gene baya kaynatmıskaydirigubbakcemile3
ultrasona girdim canıımm.Ölçtü ense kalınlığını 1.7mm çıktı. Sonra baktı ki bebiş küçük ,haftanda bakalım dedi yapmadılar yani perşembe yapılcak tekrar. Kan felan almıyorlar zaten benim gittiğim yerde sadece ultrasondan bakıyorlar sonra prof inceliyormuş.2li test yapılmadı mı canım sana peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?