2010 Ekim Anneleri

bana da geliyo o merak ama gözlerim agrıyo bırakıyorum kaydirigubbakcemile3
napim ben bugün gezdim gezdim sonra yoruldum eve gelince bir güzel uyudumm :)
perşembe günü bebegimi görücem inşallah.

bana da geliyo o merak ama gözlerim agrıyo bırakıyorum kaydirigubbakcemile3
napim ben bugün gezdim gezdim sonra yoruldum eve gelince bir güzel uyudumm :)
perşembe günü bebegimi görücem inşallah.
hava kötüydü istanbul'da bu havada nerde gezdin bakiim?ohh valla hayat sana güzel ben yavastan dip köşe temizliğe giriştim...az kalmıs,rutin kontrol mü canım?

merhaba...ben forum yazılarını hep okuyordum ama siteye yeni üye oldum...bende ekimde anne olacak adaylardanım yüce ALLAHIM nasip ederse tabi...hepinizin heycanını paylaşıyorum...yüce ALLAHIM hepimize sağlıklı sıhatli,her bir yeri tastamam bebişler nasipetsin inşallah...

hava kötüydü istanbul'da bu havada nerde gezdin bakiim?ohh valla hayat sana güzel ben yavastan dip köşe temizliğe giriştim...az kalmıs,rutin kontrol mü canım?
öğlen güzeldi canım çok sıcaktı da akşam üzeri soğudu. Valla beykoza götürdü teyzesi bebisimle beni. Deniz havası aldık bi güzelll gezdik tozduk geldikkk )
canım geçen hafta ikili test için gitmiştim ya hani ben,haftanda bakalım demiştiler perşembe'ye randevu verdiler işte onun için gidicez. Kendi doktoruma 27nisan'da allah kısmet ederse. sen istanbulun neresindensin :)

hoşgeldin canım,amin inşallah

Aminnn canıııımmmm :Saruboceq: :Saruboceq:
Hoşgeldin canım aramıza a.s.
bebeğin hayırlı olsun. allah hepimizin kucaklarına almayı da nasip etsin inşallah! :Saruboceq:

2li test sonuçlarını mı göstericen canım?ben avcılar tarafındayım,sen anadolu yakasındasın sanırım..

2li test sonuçlarını mı göstericen canım?ben avcılar tarafındayım,sen anadolu yakasındasın sanırım..

Ölçmüşlerdi ense kalınlığı felan normaldi ama 11+5günlük çıkmıştı benim minik 2gün geriden geliyordu. Haftanda bakalım daha sağlıklı olur dediler ondan gidicez canım. Oooo sen istanbul'un bir ucundaymışsınnn avcılar çok uzak ya aklinialirimsmile Ben anadolu yakasındayım ümraniye'de canımm..

2li test yapılmadı mı canım sana peki?

bi yandan gecmişi okuyorum, bi yandan yazıyorum canım..kızlar gene baya kaynatmıskaydirigubbakcemile3

ben gelemiyorum bu sıra pek gündüzleri,yok elektrik kesiliyor,yok yemek yapıyorum vs derken canım çıkıyor uyuyorum yada geziyorumm kaydirigubbakcemile3 onlar sabah basliyor mesai'ye dırdırdırdır konuşuyorlar sonra biz de geçmişi okuyacağız diye ölüyoruz delikafadulden söyleyelim birdaha o kadar konuşmasınlar.kaydirigubbakcemile3 bayan milleti değilmiyiz işte çenee vırvırvırrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

2li test yapılmadı mı canım sana peki?
ultrasona girdim canıımm.Ölçtü ense kalınlığını 1.7mm çıktı. Sonra baktı ki bebiş küçük ,haftanda bakalım dedi yapmadılar yani perşembe yapılcak tekrar. Kan felan almıyorlar zaten benim gittiğim yerde sadece ultrasondan bakıyorlar sonra prof inceliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…