2010 Ekim Anneleri

benım gıttgım dr bu konuda yerınde egıtım almıs bı prof e yonlendırdı turkıyede 3 doktor varmıs bu konuda gercekten nokta atıs yapan ....bız de o doktora gıttık rısk almak yerıne basından onlem almak en mantıklısı

mesela benım arkadasım 36 yasında ılk hamılelıgı yasından dolayı ıkılı test degerı ıyı oldugu halde uclu ıstemedı dırek 4 lu test yapmıs normal cıktı cok sukur

ayy yapma yaa
korktum şimdi
bende yarın sonucumu alıcam
yaşım da 35
4 lü test nasıl oluyor bi fikriniz var mı

biras ani bi giriş oldu ama
mrb lar kızlar

ınsallah gerek kalmaz benım detaylı ultrasonum da 5 mayısta renklı renklı gorcez ınsallah sana tavsıyem ısınde uzman egıtım almıs bı dr la bu testlerı yapman prof olması tercıhın olsun
prof ları da biliyosun canım özel muayene ücretleri malum:1no2:maalesef suanda buna güvenmekten başka carem yok,eger amniyosentez isterse şartlarımı zorlayıp çok daha iyi bir dr da testlerimi tekrarlatıcam:sinifsinif:

nerde canım bu dr?ücret ne kadar ödüyorsun dr una?eger gerekirse testleri tekrarlatmak için giderim ben de

ayy yapma yaa
korktum şimdi
bende yarın sonucumu alıcam
yaşım da 35
4 lü test nasıl oluyor bi fikriniz var mı

biras ani bi giriş oldu ama
mrb lar kızlar

canım neden panık yapıyorsunuzkı dr dan dra degısıyor o dr uclu apmıyoruz artık dıek dortlu test yapıyoruz demıs onun ızledıgı yontem farklı benım doktrumda ben ıkı testın sonucuna daha cok onem verıyorum bunda &93 sonuc alınıyor 3 ve 4 lu testler de budeger %65 lere ınıyormus ılk gelısım ılk olusumda yakalamak onemlı zaten

nerde canım bu dr?ücret ne kadar ödüyorsun dr una?eger gerekirse testleri tekrarlatmak için giderim ben de

prof dr hayrı ermıs capanın profosoruymus bıraz ruhsuz bı adam soguk falan ama katlandık yanı sonucuna ınandık .....200 tl dı ucretı bakıyor ıkı kan tahlılı alıyor 3 gun sonra cvp gelıyor

tamam canım 3lü test sonucuna da bakiyim amnio falan derse ona giderim ben de..amnio dan da korkuyorum,riski de varmış

kızlar sizi bırakmaya gelmiyor ne kadar konuşmuşsunuz hemen :)))))
çok uykum geldii ben gidiyorum hepinize iyi geceler opuyorumnanaktan

evet ıcını rahat tut korkma korkuyu ustune cekme bebegın endıselendıgını hıssetmesın sana sıkı sıkı tutunuyor o gucu alma ondan sımdılık cıkıyorum gelısmelereden haberdar et benı maıl atarsın oldumu tatlmm by herkese

tamam canım çok çok saol,cok haklısın...iyi geceler ,iyi uykularopuyorumnanaktan

merhaba ben de aranıza yenı katıldım.cok guzel olmus emegı gecenlerın ellerıne saglık benı de lısteye eklersenız sevınırım.22 yasındayım 14 ocak son adet tarıhım tahmını dogumum 21 ekım 2010 hamıle kaldıgım zamankı kılom 65 kg ama sımdı mıde bulantılarından 62 ye dustum bebegımın pıt pıtlarını duydum.cuma gunu ıkılı test ıcın gıdıcem.ınsallah hersey yolundadır.heyecanla onu gormek ıstıyorum

merhaba ben de aranıza yenı katıldım.cok guzel olmus emegı gecenlerın ellerıne saglık benı de lısteye eklersenız sevınırım.22 yasındayım 14 ocak son adet tarıhım tahmını dogumum 21 ekım 2010 hamıle kaldıgım zamankı kılom 65 kg ama sımdı mıde bulantılarından 62 ye dustum bebegımın pıt pıtlarını duydum.cuma gunu ıkılı test ıcın gıdıcem.ınsallah hersey yolundadır.heyecanla onu gormek ıstıyorum

Günaydın arkadaşlar
Herkes iyidir inşallah
Bugün kontrole gidicem, heyecanlıyım
Her şey yolundadır inşallah
Ense kalınlıklarına da bakılacak bugün

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr :)

maşallahh gece kaynatmışsınızz maşallahh :)) uykunuz gelmiyormu geç satlere kadar..HAmile kalmadan önce 2 de yatardım şimdi 10:30da uyuyorum :roflol:

Nurtopum canım drum benim :))) hayırlısı ile bebeğini görmeye gidiyon hayırlı haberler alıcan insallhh opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…