Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın balum :))) hadi hayırlısı ile dr gitde gel opuyorumnanaktan
hayırlı haberlerle gel balumcum
inş ya. bakalım doktor neler dıcek bugun:):) sen nasılsın?
şakkıdı
Güzel şeyler söylücek güzel inş. :ecrin_bebek:![]()
Bende iyiyim allaha şükür idare ediyorum şükürler olsun allahıma söylemekte istemiyorum yenıden baslıcak dıe kusmalar korkuyorum ..Bebeğimi gördüğüm günden beri cumadan beri şükürler olsun bulantılar devam ama hiç kusmadım :dance: :dance: inşalllah böyle atlattırım 3 haftamı şakkıdı işin sırrını sakızda buldum sanırım şakkıdı
Balum senin idrar yollarında iltahap çıktı dıye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam.. Dr ilaç v.s verdimi..bana idrar yapmadı dr kafama takıldı :) bi ara sağlık ocagına yaptırmayı düşünüyorum
bana bıde normal ıdrar tahlılı ayrı kultur tahlılıde yaptırttı bu sefer.
Anladım canım peki şikayetin oluyormudu idrarda![]()
olmuyodu ama doktor dedı kı bu degerle senın sancıdan duramıyo olman lazım. sonra ben daha ılacı almamıstım koye cıktım bı sancı bı sancı var ya. gerı donuste yolda o kadar sancım oldukı esıme dıcektım benı acıle gotur. arabada kayınpederım vardı cekındım bıraz. eve geldık gorumcem yatırdı benı ısıttı ıyıce gectı. sonra o ılacı yaptım ve bı daha olmadı.
Anladım canım inşallah geçmiştir ..sen bol bol su iç ..nasılsa senın bulantılar yok..su en iyi ilaç ıdrar yolları ıltahabında zaten gebelıkte artıyormuş bu şikayetler..EN iyi ılacımız su bakma içemiyoz :))
aklım çok karişti kızlar dün kızım olacağını ögrendim daha bir hafta önce oglum olacağını ögrenmiştim daha çoktayım içimden hiç bişey yaapsım gelmiyo y abu seferde dogru degilse...
gunaydın arkadaslar. bı yandan gecmısı okuyorum. bırazdan evden cıkıcam doktora gıdıyorum. 2 lı test sonuclarım aksam geldı baktım sonuc ıyı gıbı bakalım doktor ne dıcek:)
aklım çok karişti kızlar dün kızım olacağını ögrendim daha bir hafta önce oglum olacağını ögrenmiştim daha çoktayım içimden hiç bişey yaapsım gelmiyo y abu seferde dogru degilse...