• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

gunaydın arkadaslar. bı yandan gecmısı okuyorum. bırazdan evden cıkıcam doktora gıdıyorum. 2 lı test sonuclarım aksam geldı baktım sonuc ıyı gıbı bakalım doktor ne dıcek:)

şakkıdı
inş ya. bakalım doktor neler dıcek bugun:):) sen nasılsın?

Güzel şeyler söylücek güzel inş. :ecrin_bebek: :emir_bebek:
Bende iyiyim allaha şükür idare ediyorum şükürler olsun allahıma söylemekte istemiyorum yenıden baslıcak dıe kusmalar korkuyorum ..Bebeğimi gördüğüm günden beri cumadan beri şükürler olsun bulantılar devam ama hiç kusmadım :dance: :dance: inşalllah böyle atlattırım 3 haftamı şakkıdı işin sırrını sakızda buldum sanırım şakkıdı

Balum senin idrar yollarında iltahap çıktı dıye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam.. Dr ilaç v.s verdimi..bana idrar yapmadı dr kafama takıldı :) bi ara sağlık ocagına yaptırmayı düşünüyorum

ıkılı testte amma detaylı bıseymıs ya. yok ense olcumu alınacak olan sonuc yok ense olcumu alınmadankı sonuc falan fılan. 4 ayrı baslık var her baslıkta 2 sonuc var. ama hepsı ıyı gozukuyo. en altta genel bı degerlendırme yapılmıs onda zaten yaş rıskı:12000 hesaplanan rısk 1:68000 dıyo.

şakkıdı

Güzel şeyler söylücek güzel inş. :ecrin_bebek: :emir_bebek:
Bende iyiyim allaha şükür idare ediyorum şükürler olsun allahıma söylemekte istemiyorum yenıden baslıcak dıe kusmalar korkuyorum ..Bebeğimi gördüğüm günden beri cumadan beri şükürler olsun bulantılar devam ama hiç kusmadım :dance: :dance: inşalllah böyle atlattırım 3 haftamı şakkıdı işin sırrını sakızda buldum sanırım şakkıdı

Balum senin idrar yollarında iltahap çıktı dıye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam.. Dr ilaç v.s verdimi..bana idrar yapmadı dr kafama takıldı :) bi ara sağlık ocagına yaptırmayı düşünüyorum

bebegın ılac gıbı geldı sana baksana:) maşallah. evet saglık ocagında benım kaydım var ya demıstı doktor tekrarlamazsa mutlaka gel dıye ama doktor tekrarladı. enfeksıyonum ıcın tek kullanımlık bı toz vermıstı. eger gecmemısse antıbıyotık vercek.

bana bıde normal ıdrar tahlılı ayrı kultur tahlılıde yaptırttı bu sefer.

Anladım canım peki şikayetin oluyormudu idrarda :utangac:

olmuyodu ama doktor dedı kı bu degerle senın sancıdan duramıyo olman lazım. sonra ben daha ılacı almamıstım koye cıktım bı sancı bı sancı var ya. gerı donuste yolda o kadar sancım oldukı esıme dıcektım benı acıle gotur. arabada kayınpederım vardı cekındım bıraz. eve geldık gorumcem yatırdı benı ısıttı ıyıce gectı. sonra o ılacı yaptım ve bı daha olmadı.

olmuyodu ama doktor dedı kı bu degerle senın sancıdan duramıyo olman lazım. sonra ben daha ılacı almamıstım koye cıktım bı sancı bı sancı var ya. gerı donuste yolda o kadar sancım oldukı esıme dıcektım benı acıle gotur. arabada kayınpederım vardı cekındım bıraz. eve geldık gorumcem yatırdı benı ısıttı ıyıce gectı. sonra o ılacı yaptım ve bı daha olmadı.

Anladım canım inşallah geçmiştir ..sen bol bol su iç ..nasılsa senın bulantılar yok..su en iyi ilaç ıdrar yolları ıltahabında zaten gebelıkte artıyormuş bu şikayetler..EN iyi ılacımız su bakma içemiyoz :))

Anladım canım inşallah geçmiştir ..sen bol bol su iç ..nasılsa senın bulantılar yok..su en iyi ilaç ıdrar yolları ıltahabında zaten gebelıkte artıyormuş bu şikayetler..EN iyi ılacımız su bakma içemiyoz :))

evet bana zaten doktor su meyve dedı. ben cok dıkkat ettım suyumu meyvemı duzenlı olarak bakalım. tahlıllere bakarsan daha ıyı cıkmıs ama bakalım. neyse ben cıkıyorum sımdı. gelınce gorusuruz kızlar.

aklım çok karişti kızlar dün kızım olacağını ögrendim daha bir hafta önce oglum olacağını ögrenmiştim daha çoktayım içimden hiç bişey yaapsım gelmiyo y abu seferde dogru degilse...

aklım çok karişti kızlar dün kızım olacağını ögrendim daha bir hafta önce oglum olacağını ögrenmiştim daha çoktayım içimden hiç bişey yaapsım gelmiyo y abu seferde dogru degilse...

günaydın esra..doktorun neden emin olmadan ilk başta oğlan dediki ..%kaç doğru tahminde bulunduğunu söyledimii..peki kız cinsiyet tahmimini %100 mü dedi..emin olmadan söylemese uyuz drlar benneyaptımki

Olsun cinsiyet hiç önemli değil sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsunda canını sıkma esra

gunaydın arkadaslar. bı yandan gecmısı okuyorum. bırazdan evden cıkıcam doktora gıdıyorum. 2 lı test sonuclarım aksam geldı baktım sonuc ıyı gıbı bakalım doktor ne dıcek:)

hayırlı haberlerle gel inşallah canım

esracım bence çok kafana takma bunu sonuçta en önemli olan şey sağlıklı olması bende 12 hafta bitiminde dr a gittim gayet net bi şekilde oğlan dedi bana ama ben daha hiç olğum diye sevmedim hep bebişim diyorum bu olaya 16. haftalara kadar pek kaptırmamak lazım kendimizi akışına brak canım yeterki sağlıklı olsun en önemlisi o üzülme olurmu :1hug:

Back
X