Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burda hava cok guzel iki gundur. aman dilimi isiriyimmm... hatta dun iki ay sonra ilk defa araba kullanmaya cesaret ettimmmm ve kullandim.. allahim insallah bu haftadan sonra bu mide bulantilari gecerde bi ohh derimmm...
geçer canım aklını ona takmamaya çalış daha çabuk geçer, bendede kokuar çok kötü. bayılacak gibi oluyorum yaa o zaman öğürmeye başlıyorum işte... bu 9 ay sürer mi ki...
geçer canım aklını ona takmamaya çalış daha çabuk geçer, bendede kokuar çok kötü. bayılacak gibi oluyorum yaa o zaman öğürmeye başlıyorum işte... bu 9 ay sürer mi ki...
bende buyuk bı olasılıkla ay sonunda ögrenırım renklı ultrasonda sırf alısverıs ıcın merak edıyorum
Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
johnnybravo, e_pack, hllb, bat, duduu, melisesra+, burcixx, pusulam, karabiber01
günaydın a.s.[/QUO
Günaydın sanadaa
Kokularrrr :sinifsinif: kokularrrr :sinifsinif: benim kadar fazla koku alan varmıdır acaba ....Ben bütün evden tüksiniyorum heryerden koku geliyorr.Ama başkasının evinden nedense gelmiyorr..Oysaki evde koku yokk .akşama kadar cam açık duruyo üşüsemde :sinifsinif: inşallah en kısa zamanda geçerr.. çok değişikk bişiiiiiii....... uzak durmak gerekıyor ama duramıyorum malesef
Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
johnnybravo, e_pack, hllb, bat, duduu, melisesra+, burcixx, pusulam, karabiber01
günaydın a.s.
banada evım mutfagım heryerım kokuyoyaaaa kocama daha yenı yenı sarılmaya baslıyom oda kokuyooo