2010 Ekim Anneleri

mrb arkadaşlar. Nevyas ya ne olmuş öyle, tam şok yaşamışsındır. ama sağlıklı olsunlar da önemli olan o.

kizlarr bugun hamilelik belirtisi olarak cok mukemmel bisey oldu... ama nazar deger diye annem kimselere soyletmiyorr :)))) allahim herkese bu mutlulugu yasatt.... anne olduguma bugun bir adim daha inandimmmm...

söz nazar değdirmeyiz ne oldu merak ettim bende çok. maaşallah deriz biz ona

neuvessssss canim sok oldum:)
anam ilk kiz erkek olmus:))
ya iyiki erken ögrenmek icin doktoara israr etmedim.gec olsun hic degismesin cinsiyeti.oyuncak oldu yavru yav biri kiz der biri erkek.bence bu son tahmin dogrudur .emin olmasa iyice bacak arasindan pipiyi göstermezdi:)

burcixx masallah canim.
benim hamis kalmadan öncede süt geliyordu.o yüzden belki hamis kalamama diyordum ama kaldim.

evettttttttttttttt.... sana doldu mu??? ama sadece bir gogsumdenn ve cokk az... harika bir duyguuu yaaaa

nasıl bildim ama hehheee :sm_cool: yok canım bende olmadı, hafta hafta takip ediyorum netten neler olabilirmiş diye kaydirigubbakcemile3 bende arada bir kontrol ediyorum olurmu diye ama yok mafoldumben masallah canım sana ve bebişine

burcixxx maşallah çok güzel...korkutmak istemem ama zaman ilerledikçe yani hamileliğin süt akışı artıcak...ben doğum yapmadan önce göğüs pedleri kullanmaya başlamıştım...birde en kötüsü uyurken üstüne yatıyosun ya yan döndüğünde bazen yatak sırılsıklam oluyodu...

olur kizlar sizdede olurr... b akin arada bir... cok az geliyor ve bir gogsumden annem cok sikmaya alistirma dedi yoksa hep gelirmiss.. o zaman naparim 6 ayy :) allahim sizede gostericekk merak etmeyinnn

kızlar şu yatma olayı kafamı çok karıştırıyor. sola yatmamız lazımmış ya. ben hep sağa yatmaya alışığım. çok zorlanıyorum sola yatmaya çalışırken, uyuma sürem uzuyor

Sağolun kızlar benim gönlümden geçen erkekdi ama kız diyede üzülmedim hiç alışmıştım kıza :) pipisini göstersede insan tuhaf oluyor inanamıyor annemi aradım kızdı oda ne acele ediyorsun hergün 1 doktordasın beklesene diye :)

merhaba arkadaşlarr nasılsınızzz

merhaba canım..

ay ne güzeelll opuyorumnanaktan

simdi bi komsuya gidiyoruz 2 3 saat sonra gorusuruzz.. opuyorum hepinizi..

gez bakalım burcixx, görüsmek üzere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…