2010 Ekim Anneleri

birde doplerde annenin vücudunun su tutma oranına bakıyolar...tuzlu yiyip yememe konusunda uyarıyolar...allah korusun tam olarak hatırlamıyorum ama adına albimin diyolar galiba hamileliğe bağlı yüksek tansiyon...birden fırlamasıyla anne yada bebeğin hayatı tehlikeye girebiliyomuş...o yüzden tuzlu yiyip yiyemiyceniz konusunda uyarıyolar...

kizlar ben cin takvimine bakiyorum ama bi sorunum varr..
6 ekim 2010 yilinda ben 31 yasina giriyorum..
bebegimin muhtemel dogum tarihi 5 ekim 2010.. yani ben o tarihde 30 oluyorum..

simdi ben cin takvimine bakarken 30 a mi bakicam 31 e mi?

CANIM BİTEN YAŞ SAYILIR ŞU AN 30 DOLDURUYORSUN SANIRIM

YAA SORMAYIN AYNI ŞEY BENDEDE VAR GECE HABİRE SU İÇİYORUM WC DEN GELEMİYORUM SONRA SABAH KALKINCA YİNE AĞZIM KUPKURU OLUYO :sm_confused:

renkli ultrasona girdinizmi hiç bilmiyorum ama,renkli ultrasonda bebeğinizin bütün ayrıntılarını yüzünü göreceksiniz...hatta kime benzeyip benzeyemediğini bile söyleyebileceksiniz...harika bişey...ama renkli ultrasonda da bebeğin kan akışı,iç organları ayrıntılı bi şekilde bakılabiliyo...

eski model ultrasonu olan dr'lar dopler çekimine yolluyodu..şimdi yeni çıkan dört boyutlu ultrasonlarda yani renkli ultrasonlarda ayrıca dopler çekimine gerek kalmadı galiba...

Kızlar cuma günü doktorum %90 kız dedi bugünde bazı şikayetlerden başka doktora gittim bakıyordu bebeğimiz erkek dedi ne erkeği dedim kız dı bak pipisi dedi bişey gösterdi top gibi yanılmıştır doktor dedi dedim ben gittim bir sürü kız kıyafeti aldım acele etmeseydin dedi peki ne zaman kesinleşecek dedim 18. haftadan sonra dedi..

ay sonunda gırıcem çok heyecanlıyımm

a aaa 16. haftada netleşir diyodu benim doktor da, 18. hafta mıymışş? demek değişebilir bizim tahminler de. hayırlısı olsun canım sağlıklı olsun da

aynen benımkınıde kız dedı ama tahmın olarak kesınlesmesı ıcın bı sonrakı muayneyı beklıcem

demekki benim doktor bişe dememeyi bunun için istemiyormuş
nyese sağlığını iyi olsunda önemli olan bu

newyascım sok oldum seni kesin kız gözüyle bakıodmm:) ilk kızımız erkekmi oldu:) hayırlısı canımm:)

Yarın başka hastaneden randevu aldım başka bir doktor ne diycek bakalım belirsizlik çok kötü bişeymiş ya 15+0 bugün 16. haftaya girdim ama hala netleşmemesi ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…