kizlar ben cin takvimine bakiyorum ama bi sorunum varr..
6 ekim 2010 yilinda ben 31 yasina giriyorum..
bebegimin muhtemel dogum tarihi 5 ekim 2010.. yani ben o tarihde 30 oluyorum..
simdi ben cin takvimine bakarken 30 a mi bakicam 31 e mi?
Kızlar sizde çok wc'ye gidiyormusunuz çok susuyormusunuz uyurken ?
ben o kadar çok su içiyorum ki gece bile kalkıyorum sonra da wc'den cıkamıyorum sabaha kadar kaç kere gidiyorum. kaydirigubbakcemile3 normal mi bu acaba :S
Kızlar ben geldim doktordan aptallaştım iyice bebeğe erkek dedi akannehir
renkli ultrasona girdinizmi hiç bilmiyorum ama,renkli ultrasonda bebeğinizin bütün ayrıntılarını yüzünü göreceksiniz...hatta kime benzeyip benzeyemediğini bile söyleyebileceksiniz...harika bişey...ama renkli ultrasonda da bebeğin kan akışı,iç organları ayrıntılı bi şekilde bakılabiliyo...
Kızlar cuma günü doktorum %90 kız dedi bugünde bazı şikayetlerden başka doktora gittim bakıyordu bebeğimiz erkek dedi ne erkeği dedim kız dıbak pipisi dedi bişey gösterdi top gibi yanılmıştır doktor dedi dedim ben gittim bir sürü kız kıyafeti aldım acele etmeseydin dedi peki ne zaman kesinleşecek dedim 18. haftadan sonra dedi..
Kızlar cuma günü doktorum %90 kız dedi bugünde bazı şikayetlerden başka doktora gittim bakıyordu bebeğimiz erkek dedi ne erkeği dedim kız dıbak pipisi dedi bişey gösterdi top gibi yanılmıştır doktor dedi dedim ben gittim bir sürü kız kıyafeti aldım acele etmeseydin dedi peki ne zaman kesinleşecek dedim 18. haftadan sonra dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?