2010 Ekim Anneleri

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
johnnybravo, crazy_peri, hatice_kaya, gonulcelen10, melisesra+, e_pack, nur5555, Dark, yarican+, nurtopu, baharçelik, duygutrkl

görüntü var ses yok

bende cumartesi gidicem ense kalınlığı ölçümü için...inşallah hayırlı haberler alırız...

Bana da erkek dedi , ben de ümitle kız demesini bekliyorum.. Ama Allah'ımın gücüne gitmesin sağlıklı olsun ,yine de gönlümden kız geçiyor.. Keşke benim doktorum da yanılsa........

bana da erkek dedi %50%50 dedi sonra :) ben de aynen senin düsündügün gibi dusunuyorum allah'ın gucune gitmesin en basta saglıklı olması ama gönlümden geçende kız olması : )) bir umut kız olsa diye bekliyorumm :)))))

Neyse ki yalnız değilmişim .. Benim oğlum olduğu için kız istiyorum 3.yü de düşünmediğim için inşallah kızım olur ama böyle dua etmek de acaba günah mı diye korkuyorum .

Neyse ki yalnız değilmişim .. Benim oğlum olduğu için kız istiyorum 3.yü de düşünmediğim için inşallah kızım olur ama böyle dua etmek de acaba günah mı diye korkuyorum .

Gönlümüzden geçeni allah biliyor zaten dile dökmekten birşey olmaz neticede sağlıklı olmasını istiyoruz en başta ama gönlümüze de söz geçiremiyoruz. Allah oğlunu bağışlasın canım ne güzel. Benim daha ilk bebegim olucak eşim de bende kız olsun istiyoruz ama nasip hayırlı evlat olsun saglıklı olsun da farketmez diyoruz işte napalım oda evlat

ben de kız istiyorum hemde çok...benimde bir oğlum var ama ben oğlumuda kız istiyodum....hep kız vardı gönlümde...inşallah bu sefer kız olur hayırlı sağlıklı evlat olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…