hosgeldın balummm
seni soruyodum.ne oldu?
bayanssulusmile
hosbuldum:)
ıyı canım ya bı sorun yok. 2 lı test sonuclarım cok ıyıymıs. 3 lu teste gerek yok ama ıstıyosan yaptırırsın dedı:) bende ıstemem dedım bır hısımla:):) ıdrar enfeksıyonum bıraz gecmıs ama aynı tek kullanımlık tozdan verdı. hersey yolunda. 1 ay sonra kontrol:) 8. aya gırene kadar ayda 1.... 8. ayda 15 gunde 1 .... 9. aya gırınce haftada 1 kontrol olacak en az dedı:)
hadi gözümüz aydın.darısı başımıza
hosbuldum:)
ıyı canım ya bı sorun yok. 2 lı test sonuclarım cok ıyıymıs. 3 lu teste gerek yok ama ıstıyosan yaptırırsın dedı:) bende ıstemem dedım bır hısımla:):) ıdrar enfeksıyonum bıraz gecmıs ama aynı tek kullanımlık tozdan verdı. hersey yolunda. 1 ay sonra kontrol:) 8. aya gırene kadar ayda 1.... 8. ayda 15 gunde 1 .... 9. aya gırınce haftada 1 kontrol olacak en az dedı:)
hoşgeldin balum
ayy cok sevındım sonudların ıı cıkmasınn canımmm
amin canım hepınızın basına. sanırım yıne aynı zamanlarda doktora gıdıcez:)
balsurat gene bulantın var?
çok güzel...darısı hepimizin başına...
amin canım hepınızın basına. sanırım yıne aynı zamanlarda doktora gıdıcez:)
balsurat gene bulantın var?
heralde tatlım öyle olacak.inşaallah ii haberler alırız.balum biz dün dayanamadık bebişe kıyafet aldık.sen almadın mı hala?
amin inş
kızlar bu arada kendıme bırsuru cıcıler aldım:) hamıle kıyafetı gıbı gogus altından bollasan seyler. etek dıktırıyorum. bıde tunık aldım. tunık aldıgım yerdekı kız tunıgımı cıkardıgımda aaaaa hamıle mısınız dedı:):):) sevındım bırden demekkı artık anlasılıyo dıye:)
Balum şükürler olsun çok sevindim darısı başımıza :))
Bulantı yok şükür sımdılık :)
balum hosgeldin cok sevindim iyi çıkmasına, darısı başımıza :)
amin inş
kızlar bu arada kendıme bırsuru cıcıler aldım:) hamıle kıyafetı gıbı gogus altından bollasan seyler. etek dıktırıyorum. bıde tunık aldım. tunık aldıgım yerdekı kız tunıgımı cıkardıgımda aaaaa hamıle mısınız dedı:):):) sevındım bırden demekkı artık anlasılıyo dıye:)
almadım. bugun tam 9 takım bebek kıyafetı aldım ama hedıye onlar. ıstanbulda yenı dogan bebekler var. benım bebısın ufak tefek bıseylerı var ama ıstanbuldan alcam sabredıyorum:) besık fılan sordum bugun begendım bıkactane:)
:roflol:bende belli olmayınca seviniyom.
Balum hangi mağazadan aldın de bakimm. rizede adam akıllı yer yoksinir oluyorum güle güle iyi günlerde kullan inşallahhh sempatiksalakcinni
bende bursaya gittigimde düşünüyorum alışverişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?