evet ya gidelim bu hafta ama kahve değil..dışarda kahvaltı yapalım..brunch gibi falan..kahve içmiyoruz artık şekerim:))kızlarla ayarla sen işte..
süper bacım hayırlı olsun..ya bana da 2 li çok iyi dedi ama iki doktorum da üçlü yapacak..bak şimdi kıllandımbilmiyorumkismiledoktordan geldım. 2 lı test cok ıyı dedı 3 luye gerek yok dedı:)
evet ya gidelim bu hafta ama kahve değil..dışarda kahvaltı yapalım..brunch gibi falan..kahve içmiyoruz artık şekerim:))kızlarla ayarla sen işte..
süper bacım hayırlı olsun..ya bana da 2 li çok iyi dedi ama iki doktorum da üçlü yapacak..bak şimdi kıllandımbilmiyorumkismile
sana da buluruz bişey canım sen sıkma canını...ya tabi sen yiyebiliyosun.brunch dersin.ben ne olcam.boshayallersmile
aman ne bilim ya psikopat etti bu hamilelik beni...kıllanma hemen kıl ıyı bısey degıl kaparım agdamı gelırım haaaakaydirigubbakcemile3 ıstersen yaptır ama gerek de yok dedı. takma kafana hemen.
sana da buluruz bişey canım sen sıkma canını...
neyvas kızdı oğlan mı olmuş??
sana da buluruz bişey canım sen sıkma canını...
neyvas kızdı oğlan mı olmuş??
aman ne bilim ya psikopat etti bu hamilelik beni...
kızlar hamile giyimden hiç bişe almayın zaten bütün mağazalarda hamilelerin rahat giyebileceği tarzda tunikler mevcut hemde fiyatları uygun aynı bluz hamle mağazasında 70.70 tl
hamile mağazasından sadece pantolon alıcam oda 99lira 6ay giycez mecbur alıncak
şok olmuştur oda..kıyafet falan almıştı ya..ben de bekliyorum bir kız haberi nolur nolmaz valla..
dudu olmadı haftaiçi liva da içeriz bişeler canım..kahvaltı açmadı seni:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?