2010 Ekim Anneleri

Balum gecmıse baktım sonuclrının ıyı cıkmasına sevındım canım banada 3lu yu ve 4luyu gerek gormedı bıtek dıger kontrole gıdınce renklı ultrason verıcek senın cınsıyetı bellı oldumu

yok canım ya cınsıyet bellı degıl. bekleyelım de net olsun barı ya baksana degısıyo sonradan.

Sorma canım ama ne kızdan ne de erkekden emin değilim artık belirsizlik hiç hoş değil..

BENDE SENINLE AYNIYIM BENDE BIDAKıne godecem ozmaan soylıcek net bırsey kız gıbı dedı ama ne bılım bı bılseydım ona gore bırseyler alırdım dedım ....oda sımdı sakın alma netlessın oyle alırsın dedı

nevyas dogrusunu soylemek gerekırse cok uzulemedım sana ya erkek ıstıyodun zaten. gercı kız fıkrıne de alısmıstın ılllakı ama napalım saglıkla gelsın inş.

balum biz senle aynı anda öğrencez.bakalım ne çıkacak bize.herkes öğrendikçe bende mereklanıyorum

nevyas dogrusunu soylemek gerekırse cok uzulemedım sana ya erkek ıstıyodun zaten. gercı kız fıkrıne de alısmıstın ılllakı ama napalım saglıkla gelsın inş.

Ben cinsiyeti için üzülmedim canım kız fikrinede alışmıştım ama cuma %90 kız deyip bugün dr erkek deyince şaşırdım şimdi hangisi olduğunu bilmemek üzüyor aldıklarımda çok olmadı zaten etiketleri üzerinde götürür değişiriz değişemesemde hediye ederim onları düşünmüyorum :)

balum biz senle aynı anda öğrencez.bakalım ne çıkacak bize.herkes öğrendikçe bende mereklanıyorum

bende merak edıyorum. o kadar cici seyler var kı. ben hep kız bebek ıstıyodum cıcılı cıcılı dıye ama erkek bebeklere gore de cok tatlı seyler var. hayırlısı artık. sanırım aynı zamanda ogrenıcez senınle.

bende deim ya dün baktık diye aman allahım neler var öyle.ama hep kızlara var sanki.işlemeli,kelebekli.neyse önemli olan sağlıkları.

ıstanbula gelıyorsun demek burda cok guzel seler var burdan alırısın artık geldıgınde

oyle yapmayı dusunuyorum zate:) cumartesı ordayım:)

olmadı 6-7 si
3 ünde gidelim.ben 3ünde gidicem.aslında 1 mayıs ama kesin eşime görev yazarlar o gün işçi bayramı diye o yüzden 3ünde gidicez

3 unde mıııı olur aslında ama pazartesıye gelıyo sanırım cok yogun oluyo hastane ya. bakalım belkı de olur. olmadı 4 unde gıderım:)

pek iyi sayılmam bunada sükür diyeyim.. sen nasılsın?
cok sevindim canım temiz cıkmıs sonucun mevlam sonuna kadar iyi kılsın inş...

inş canım ya hepımızınkı inş. noldu bulantın mı var?

bende deim ya dün baktık diye aman allahım neler var öyle.ama hep kızlara var sanki.işlemeli,kelebekli.neyse önemli olan sağlıkları.

evet tabı kızlar bıraz daha cıcılı:) esım de cok kız ıstıyo ya. sağlıklı olsun da inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…