• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

bende sen gibiydim.biraz sabret geçiyor.benim mide bulantılarımda çok oluyordu.iş merkezi içerisinde ofisimiz var.tuvalette uzun bir koridorun sonunda.koştura koştura giderdim :) annelik sabırlı olmayı böle öğretecek bize sanırım :)

Merhaba çalışan anneler . Genelde hamişler hep ev hanımı , ben de çalışıyorum ve gerçekten zor oluyor hele bugün midem hafif bulanıyor ve acayip derecede uykum var sabah kalkmak ayrı işkence.Ama ilerleyen aylarda da zor geliyor işe gitmek sabah özellikle kalkmak daha da zorlaşıyor. Allah yardımcımız olsun. İstediğimiz zaman şöyle uzanıp başımızı koyacak bir yastığımız bile yok.[/QUOTE]

kaç haftalık hamilesin canım sen? ben 14+5 oldum.baharın gelmesiyle biraz daha kendimi iyi hisseder oldum .kapalı havalar daha çok boğuyor beni.en azından açık havalarda işe gidip gelirken güneş ışınlarının yüzüme değmesi iyi geliyor.gerçi ben istanbulda yaşıyorum burda ne kadar hava alınırsa artık :)

ay canımya gerçekten geçıcekmı dersın hadı bulantı neyse dıyorum bazne ama bu halsızlık mahvedıyo benı her yerım agrıyo işe gelemk ölüm gıbı oluyo ınsallah düzelırım yaaa Allah yardım etsın amın[/QUOTE

geçiyor canım geçiyor merak etme.ben ağlıyordum artık bıktım çıkarmaktan diye.gerçi benim geçmesi anarmol bi şekilde oldu.iş yerindeyken birden kanamam geldi.her tarafım kan içinde kaldı.çok korktum.hemen doktoruma gittim düşük başlamış dedi.apar topar hasteneye yatım tedavi oldum.o sırada ya yediğim serumlardan yada korkudan mide bulantılarım hepsi geçti.hastanedne çıktığımda daha dinçtim.şimdide iyiyim allaha şükür.ama banada zaman geçmiyor.sayılı gün geçer diyorlar ama geçmiyor ya.sizin geçiyor mu?

duducum sen nasılsın bebek nasıl ...

iyiyiz canım çok şükür.1 hafta önce drda herşey yolundaydı.sanırım bebiş yine iidir.bende yağlı yemediğim sürece mide bulantılarım hafif oluyo.az ve yağsız yemem şart sen nasılsın.kız fikrine alıştın mı?

geçiyor canım geçiyor merak etme.ben ağlıyordum artık bıktım çıkarmaktan diye.gerçi benim geçmesi anarmol bi şekilde oldu.iş yerindeyken birden kanamam geldi.her tarafım kan içinde kaldı.çok korktum.hemen doktoruma gittim düşük başlamış dedi.apar topar hasteneye yatım tedavi oldum.o sırada ya yediğim serumlardan yada korkudan mide bulantılarım hepsi geçti.hastanedne çıktığımda daha dinçtim.şimdide iyiyim allaha şükür.ama banada zaman geçmiyor.sayılı gün geçer diyorlar ama geçmiyor ya.sizin geçiyor mu?

canım benım ınsallah sagol ıçım rahatladı vallahı bırazda olsa bende agladım sabahtan berı sımdı daha ıyıyım çok sukur geçmıs olsun sana canımcım sımdı ıyısın degılmı Allah ım korumus sızı dıkkat et kendıne banada zaman geçmıyo hiç tatlım

ya kızlar bebegın agırlıgıyla ılgılı ne zaman yorum yapmaya baslıycak bu doktorlar?

guzel tabı canım sen de oyle ıstıyon zaten. sanslısın inş boyle gıder:)

inş.şansım şu şekerli meyve dahi sevmiyorum .yani talı yok hayatımda.pideymiş,hamur işiymiş çok yağlı geliyo yiyemiyorum.az yağlı hatta yağsız salata,balık tavuk vs .zaten benim ki rejim gb oluyo mecburi rejimkaydirigubbakcemile3 bulantılar da cabaydı.gerçi artık hafifledi ama.ara ra geliyo.zaten korkusu yetiyo.:nazar:inşaallah böyle devam ederiz şeker

inş.şansım şu şekerli meyve dahi sevmiyorum .yani talı yok hayatımda.pideymiş,hamur işiymiş çok yağlı geliyo yiyemiyorum.az yağlı hatta yağsız salata,balık tavuk vs .zaten benim ki rejim gb oluyo mecburi rejimkaydirigubbakcemile3 bulantılar da cabaydı.gerçi artık hafifledi ama.ara ra geliyo.zaten korkusu yetiyo.:nazar:inşaallah böyle devam ederiz şeker

dogru bulantılar da kılo almanı engellemıstır. bak bıde sıkayet edıyodunkaydirigubbakcemile3 inş dedıgın gıbı olur kılo almazsın. ben pek takılmıyorum ama dun farkettım 2 kılo almama ragmen popo buyumus:) e popo buyudu gobek buyudu gogusler dolgunlastı 2 kılo normal:)

ya kızlar bebegın agırlıgıyla ılgılı ne zaman yorum yapmaya baslıycak bu doktorlar?

canım sanırım daha erken belkı bırdahakı kontorulunde yada daha sonra söyleyebılır bu arada ıkılı testınde temzı çıkmıs çok sevındım cınsıyetle ılıglı bısı dedımı canım

Back
X