- Konu Sahibi baharinadasi
Çok teşekkür ederimm size de olsunn inşallahTebrik ederimmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimm size de olsunn inşallahTebrik ederimmm![]()
Benimde belirtim yok hiç bugün leke gelince doktora sordum aslında normal olduğunu biliyorum ama ilacı bırak yarın test ver deyince bir korku sardı içimi acaba bugün mü versem tıp merkezinde yarım saate çıkıyormuş sonuçAminn hepimizin icin bolca amin. Ama umudunu kaybetme bence bak benim de ne belirtim vardi düzgün ne başka bir şeyim![]()
Allaha teslimiz elbet daha güzel günlerin olacak acaba çok iş yaptın yordun diye mi böyle olduBenim 2 adet 5. Gündü yaşıma göre güzelde ilerledi 5.güne ulaştı ama Allah kısmet etmedi
Bence o kadar beklemissiniz sabah verin elbet bir bildikleri vardirBenimde belirtim yok hiç bugün leke gelince doktora sordum aslında normal olduğunu biliyorum ama ilacı bırak yarın test ver deyince bir korku sardı içimi acaba bugün mü versem tıp merkezinde yarım saate çıkıyormuş sonuç
Onunla hiç alakası olmuyor kendinizi suçlamayın. İlkinde ben 10 gün nerdeyse hep yattım ama kimyasal oldu yine de. Allah ol derse oluyor başka bir açıklaması yokAllaha teslimiz elbet daha güzel günlerin olacak acaba çok iş yaptın yordun diye mi böyle oldu
Bende o yüzden verdim ya. Bu merakla gunler zehir oluyor. İdrar testleri pozitif bende ama doğru dürüst belirtim benimde yok
Allaha teslimiz elbet daha güzel günlerin olacak acaba çok iş yaptın yordun diye mi böyle oldu
Tekrar sordum doktora bugün verebilir miyim diye kafama göre yapmak istemedim. Varsa illa ki bugünde çıkar sonuçta. Hakkımızda hayırlısı inşallah bende pozitif haberi veririmBence o kadar beklemissiniz sabah verin elbet bir bildikleri vardirzaten normalde 9 -10.gunde belli oluyor daha garanti olsun diye bize 12.gunde test ver dediler
Hangi şehir hangi hastane sizin iş stresli o da tetiklemiştir ama üzmeyin nasipte olsa zaten ne olursa olsun olacaktı Allah daha güzel yollar açsın kendiliğinizden hamile kalırsınız inşallah genelde bi sonraki ay bazen kendiliğinden oluyor benim 1 yumurtaydı ilaçlarla sonraki ay 5 oldu tabi 3 tane şuan hala gelişimi devam ediyoraslında bu süreçte eşim çok baktı bana transfer sonrası işe başladım ve bankacıyım geldiğimde odama su basmıştı ona streslendim aklıma o geliyor süreçte çünkü o kadar güzel bakıldı ki bana hiç yorulmadım ama işim streslibir de müdürüme kimseye söylemedim siz bilin dedim inadına ortalıkta kendine dikkat et yok bilmem ne konuştu çok sıktı canımi
benim 10 ekimde transfer oldu embriyo glue yaptırdım pazar günü test vericemMerhaba arkadaşlar inşallah hepimiz evladımıza sağlıkla kavuşuruz kimse yaşadıklarımızı bilmiyor ama biz birbirimizi anlıyoruz size sorum olacak ben cuma günü transfer olacam Herşey yolunda giderse yumurtalar gelirse 5. Güne embriyo glue yaptırmalı mıyım sizce doktor maliyetli dedi sana kalmış dedi yarına kadar bilgi vermem lazım çok zorlandım bu 1 buçuk ay içinde çok acı çektim yumurtam geçen ay boş çıktı yine regl de tedaviye başladım sizden destek almak istedim
Doktorum şimdi verebilirsin dedi gidiyorumAminn hepimizin icin bolca amin. Ama umudunu kaybetme bence bak benim de ne belirtim vardi düzgün ne başka bir şeyim![]()
hayırlı olsun bende ikiz çok istiyorum inşallah olur ikimizin deAyy bilmiyorum ama benimde aklıma geliyor inşallah öyledir saglikla![]()
Canım dualarımız seninleDoktorum şimdi verebilirsin dedi gidiyorumSonucun kaç çıkması lazım
Doktorunuz mu önerdi ben sordum direk doktora oda sen bilirsin dedi yarın haber vermem lazım cuma günü için transfer olursambenim 10 ekimde transfer oldu embriyo glue yaptırdım pazar günü test vericem
ben gerekliliği ne diye sordum %15 civarı tutunma konusunda yardımcı oluyormuş yani yüzdesi düşük ama sonradan yaptırmayıp pişman olmak istemedim yüzdük kuyruğuna geldik bunun pişmanlığını yaşamak istemem.
Fiyatı 13 bin tl idi
evet doktor önerisiyle yaptırdımDoktorunuz mu önerdi ben sordum direk doktora oda sen bilirsin dedi yarın haber vermem lazım cuma günü için transfer olursam
Bugün kaçıncı gününüz? Ve lekelenme nasıl oldu? Hangi renk ? Yoğun mu? Yerleşme kanaması olabilir. Eğer öyleyse ilaçları bırakmak riskli olmaz mı?Benimde belirtim yok hiç bugün leke gelince doktora sordum aslında normal olduğunu biliyorum ama ilacı bırak yarın test ver deyince bir korku sardı içimi acaba bugün mü versem tıp merkezinde yarım saate çıkıyormuş sonuç
Hangi hastane inşallah sizinde güzel haberinizi alırız çok heyecanlıyım geçen ay 1 yumurtam alındı ve boş çıktı regl de tekrar aynı süreç üst üste çok yıprandım 5. Günü çağrıldım ama embriyolar da sorun olursa transfer olmayacak mı embriyolog cuma günü gelin 1 saat öncesi su için sıkışık olun dedi öğlen çağırdı doktorumu aradım birde iğne vuracam öncesi ama anlamadımevet doktor önerisiyle yaptırdım