• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Hangi şehir hangi hastane sizin iş stresli o da tetiklemiştir ama üzmeyin nasipte olsa zaten ne olursa olsun olacaktı Allah daha güzel yollar açsın kendiliğinizden hamile kalırsınız inşallah genelde bi sonraki ay bazen kendiliğinden oluyor benim 1 yumurtaydı ilaçlarla sonraki ay 5 oldu tabi 3 tane şuan hala gelişimi devam ediyor
İstanbul Acıbadem canım Ataşehir de yaptırdım doktorda aramadı neden öğrenemedim inş hepimiz için en güzeli olur

Allah tamamina erdirsin , Allah ın verdiğinden sual olmaz ama neden diyor bazen insan bizimde demek sinavimiz bu

Allah tamamina erdirsin , Allah ın verdiğinden sual olmaz ama neden diyor bazen insan bizimde demek sinavimiz bu
İnanın bu soruyu ben de çok sordum kendime. Hep vazgeçtim olmuyorsa bi nedeni vardır dedim sonra toparlayıp devam ettim. Şimdi düşünüyorum da o zaman olmaması belki daha hayırlıydı. Siz de olumsuzluğa kapılmayın biliyorum çok zor ama doğru zamanda gelecek.

• Beğen
Reactions: FhD
İstanbul Acıbadem canım Ataşehir de yaptırdım doktorda aramadı neden öğrenemedim inş hepimiz için en güzeli olur
Bende Avrupa yakası Acıbadem Nasip ama daha güzeli olacak zaten yumurtalarınız iyi kalitede stres yapmayın başkaları 7. Deneme yapıyor bende 2 aydır üste üste iğne yapıyorum

Ben aspirin , mum omega, d-cavit, estrofem (4 ağızdan 1 vajinaya) progestan (fitil),
İğne kullanmıyorum. 2. Transferim bu. Memelerimde hassasiyet ve adet sancısına benzer ağrı dışında belirtim yok.18 i teste gideceğim inşallah hepimizin sonuçları sonuna kadar sağlıklı olur. Benim ilki pozitifti ama 11 haftalıkken alındı…Bana göre 3 kritik aşamanın sadece ilkidir pozitifi görmek ..sonrasında 2 önemli aşama daha vardır. Herşey sağlıcakla olsun, sonuda başladığı gibi güzel bitsin inşallah 🙏
Vallahi her aşama bir öncekinin endişesiyle ileriye dönük endişeler yaratıyor zaten. Yumurta büyüyecek mi kaç yumurta döllenecek kaçı gelişecek transfer olabilecek mi transfer oldu kanda pozitif mi pozitifse artacak mı artınca kese görünecek mi kese görününce kalp atacak mı? Yani boşa değilmiş annelik rahme ilk yerleştiğinde başlar demeleri. Normal gebelikte sadece test ve kese varken bu süreçte malesef endişeli oluyoruz. Allah herkesin gönlüne göre versin

İnanın bu soruyu ben de çok sordum kendime. Hep vazgeçtim olmuyorsa bi nedeni vardır dedim sonra toparlayıp devam ettim. Şimdi düşünüyorum da o zaman olmaması belki daha hayırlıydı. Siz de olumsuzluğa kapılmayın biliyorum çok zor ama doğru zamanda gelecek.

Evet benim suan ilk deneme kanama başlayınca gideceğim bir kez daha dener sonra bırakırım diyorum

Back
X