• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ekim Anneleri

14+5 olduk.bide o tarafı var evet.ama meraklanmamkda elde değil ki :) insna öğrenmek istiyor hemen :)

öyle hakkaten canım yaa bian önce öğrenmek istiyosun ama sonra aa bu kız değil erkekmiş derlerse o da ayrı bi şok olurr kaydirigubbakcemile3
hayırlısı ama 16. haftaya da bişey kalmamış zatennn yakında teker teker hepimiz öğreniriz inşallah hayırlısıyla

benım doktor 2 haftada bır cagırıyor ay sonundada renklı ultrason ıkılı test zeka testı yapılcak sen ne guzel ogrendın cınsıyetını bende ogrenmek ıstıyorum alısverıs ıcın yoksa farketmez saglıklı olsunda

negüzel işte benimki ayda bir çağırıyo. öyle tabi önemli olan sağlıklı olsunlar da gerisi boş. ben hala alışverişe başlamadım canım nevyasınki değişti ya bende de kuşku oldu şimdi ya kız değilse diye. bekliyorum 22 gün sonra kesin öğrenirim inşallah da ona göre ben de başlarım bişeyler almaya inşallah boshayallersmile

öyle hakkaten canım yaa bian önce öğrenmek istiyosun ama sonra aa bu kız değil erkekmiş derlerse o da ayrı bi şok olurr kaydirigubbakcemile3
hayırlısı ama 16. haftaya da bişey kalmamış zatennn yakında teker teker hepimiz öğreniriz inşallah hayırlısıyla

mayıs 8 de gidecem kontrole :) o zaman net belli olur galiba 19 haftalık falan oluyor

gunaydin kizlar..

sabah guzzel bi haber aldim.. bi arkadasim vardi dogurdu doguracak bizim siteden.. 2 hafta gunu gemisti.. dun sunnni sanci verdiler 2 kere gece dogurmusss:)) 4 saatte cikartivermis.. cok kolaydi dedi... allah hepimie b oyle kolay dogumlar versin insallahhhh

gunaydin kizlar..

sabah guzzel bi haber aldim.. bi arkadasim vardi dogurdu doguracak bizim siteden.. 2 hafta gunu gemisti.. dun sunnni sanci verdiler 2 kere gece dogurmusss:)) 4 saatte cikartivermis.. cok kolaydi dedi... allah hepimie b oyle kolay dogumlar versin insallahhhh

ayyy negüzel valla maşallah, darısı başımıza artık :)

selammm :) bebişler iyi cinsiyet derdine düştük son zamanlarda kaydirigubbakcemile3

Ben salı günü doktora gittiğimde %99 erkek dedi ama daha kimseye söylemiyorum ya değişirse diye...

Çünkü ilk bebeğime erkek demişlerdi 4,5 aylıkken kız olduğunu öğrendim...
Bi kızım var bi oğlum olur inş. ama sevinemiyorum ve güvenemiyorumda.

ben 4 mayisda gidicem doktoraa..

17 mayis da da 3lu test icin randevu aldik bu sabah... bebegin cinsiyeti belli olucakk .. zaten mayisi ve nisani da cikarttik mi geriye 4 ay kaliyorrr.:)))

negüzel işte benimki ayda bir çağırıyo. öyle tabi önemli olan sağlıklı olsunlar da gerisi boş. ben hala alışverişe başlamadım canım nevyasınki değişti ya bende de kuşku oldu şimdi ya kız değilse diye. bekliyorum 22 gün sonra kesin öğrenirim inşallah da ona göre ben de başlarım bişeyler almaya inşallah boshayallersmile

canım unısex renkler alabılırsın ınsallah degısmez amz sen yınede kaptırma kendını

gunaydin kizlar..

Aminnn.İnşallah bizde doğururuz kolayca :))

Ben salı günü doktora gittiğimde %99 erkek dedi ama daha kimseye söylemiyorum ya değişirse diye...

Çünkü ilk bebeğime erkek demişlerdi 4,5 aylıkken kız olduğunu öğrendim...
Bi kızım var bi oğlum olur inş. ama sevinemiyorum ve güvenemiyorumda.

evet işte değişip durduğu için insan emin olamıyo. senin kaç haftalık oldu?

canım unısex renkler alabılırsın ınsallah degısmez amz sen yınede kaptırma kendını

Ben de almaya başladım bişeyler annemle ortak renklerden..İnsan sabırsız oluyo ilk bebekte.Beyaz hastane çıkışı aldık.Herşeyi çok güzel valla bebeklerin.İnsan başladımı durduramıyo kendini opuyorumnanaktan

Back
X