ahhh negüzeel benim daha 22 gün varr
benım doktor 2 haftada bır cagırıyor ay sonundada renklı ultrason ıkılı test zeka testı yapılcak sen ne guzel ogrendın cınsıyetını bende ogrenmek ıstıyorum alısverıs ıcın yoksa farketmez saglıklı olsunda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahhh negüzeel benim daha 22 gün varr
14+5 olduk.bide o tarafı var evet.ama meraklanmamkda elde değil ki :) insna öğrenmek istiyor hemen :)
öğle yemegınde nohut,pılav,cacık varmışşş
benım doktor 2 haftada bır cagırıyor ay sonundada renklı ultrason ıkılı test zeka testı yapılcak sen ne guzel ogrendın cınsıyetını bende ogrenmek ıstıyorum alısverıs ıcın yoksa farketmez saglıklı olsunda
öyle hakkaten canım yaa bian önce öğrenmek istiyosun ama sonra aa bu kız değil erkekmiş derlerse o da ayrı bi şok olurr kaydirigubbakcemile3
hayırlısı ama 16. haftaya da bişey kalmamış zatennn yakında teker teker hepimiz öğreniriz inşallah hayırlısıyla
merhaba canımm iyidir sen nasılsın?
Slm kızlar nasılsınız bebişler nasıl bakim??
mayıs 8 de gidecem kontrole :) o zaman net belli olur galiba 19 haftalık falan oluyor
gunaydin kizlar..
sabah guzzel bi haber aldim.. bi arkadasim vardi dogurdu doguracak bizim siteden.. 2 hafta gunu gemisti.. dun sunnni sanci verdiler 2 kere gece dogurmusss:)) 4 saatte cikartivermis.. cok kolaydi dedi... allah hepimie b oyle kolay dogumlar versin insallahhhh
selammm :) bebişler iyi cinsiyet derdine düştük son zamanlarda kaydirigubbakcemile3
negüzel işte benimki ayda bir çağırıyo. öyle tabi önemli olan sağlıklı olsunlar da gerisi boş. ben hala alışverişe başlamadım canım nevyasınki değişti ya bende de kuşku oldu şimdi ya kız değilse diye. bekliyorum 22 gün sonra kesin öğrenirim inşallah da ona göre ben de başlarım bişeyler almaya inşallah boshayallersmile
gunaydin kizlar..
sabah guzzel bi haber aldim.. bi arkadasim vardi dogurdu doguracak bizim siteden.. 2 hafta gunu gemisti.. dun sunnni sanci verdiler 2 kere gece dogurmusss:)) 4 saatte cikartivermis.. cok kolaydi dedi... allah hepimie b oyle kolay dogumlar versin insallahhhh
Ben salı günü doktora gittiğimde %99 erkek dedi ama daha kimseye söylemiyorum ya değişirse diye...
Çünkü ilk bebeğime erkek demişlerdi 4,5 aylıkken kız olduğunu öğrendim...
Bi kızım var bi oğlum olur inş. ama sevinemiyorum ve güvenemiyorumda.
tamam işte kesin belli olur bebiş gösterirse inşallah :) ben de 1 mayısta gidicem 18. haftaya girmiş olucam heralde benim de kesinleşir diye umuyorum :)
canım unısex renkler alabılırsın ınsallah degısmez amz sen yınede kaptırma kendını
canım unısex renkler alabılırsın ınsallah degısmez amz sen yınede kaptırma kendını