- 11 Ekim 2025
- 74
- 15
- 3
- 39
- Konu Sahibi baharinadasi
Yok deniz bey
Bir daha kine taze olma dondur emnriyonu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok deniz bey
Bir daha kine taze olma dondur emnriyonu
Bence var benim de böyle çıkmıştı 6.gün testim. Hadi inşallahKızlar 2.çizgi bu şekilde. T+7 de, var mı yok mu anlamadım
Hayır endişelenme lütfen lekelenme normaldir ve ilacı bıraktırırlar Buda normaldir.Benimde teste 3 günüm kalmıştı lekelenme yaşadım doktorum coraspini bıraktırdı beta yı yarın istedi kesin tutmadı çok endişelendim
Doktorunuz kimdi o hastanede turgut bey mi
Doktorunuz kimdi o hastanede turgut bey mi
Canım mutlaka arayacaktır sonucu yeni öğrendiğin için hemen aramayabilirler ben de hemsireyle muhatap olmuştum hocamızla sizinle görüşecek demisti 2 gün sonra konuştuk. Bana da hersey yolundaydı dedi histereskopi yapmak istediğini söyledi 1 ay dinlen sonraki adetinde gel görüşelim demişti nitekim histereskopi de rahim içi enfeksiyon ciktiHemşireye sordum zaten o muhattap oluyor konuşmak ister misin dedi tabi dedim zaten konuşmalıyım da yanlış mıyım adetin başlayınca gel demiş ben sorunca ister misin dedi e bi sebebi olmalı ve ben de duymalıyım öyle olmaz mı?
İnşallah, sabah tekrar yazacağım buraya. Test günüm 20 si. Ve öyle bir denk geldi ki 20 si doğum günümBence var benim de böyle çıkmıştı 6.gün testim. Hadi inşallah![]()
Sonucum 68 çıktı gününde tekrar test vereceğim umarım artarHayır endişelenme lütfen lekelenme normaldir ve ilacı bıraktırırlar Buda normaldir.
Nasil bir protokol uyguladı fark neydiArkadaşlar tedavi çok önemli ilk denememde 9 yumurta toplandı 1 tane 5. Gün 3bb blastokist oldu. Farklı merkezde farklı doktor ve tamamen farklı bir yumurta geliştirme protokolüyle 38 yumurta 9 tane 5. Gün embriyom oldu. İkisi de aynı benim kilom dahi hiçbir şey değişmedi. Demem o ki doktor çok önemli
Nasil bir protokol uyguladı fark neydi
Benim protokolüm de aynısı.Şöyle yaptı, önce bir ay hazırlık için beni yapay menapoza soktu vücudumda sıfır hormon kaldım daha sonra sırayla önce östrojen ve östrojen belirli seviyeye gelince rahim penceresini açmak için progesteron başladı ve tam progesteronun 5. Günü transfer yaptı
Allah Allah. Gerçekten çok önemli dediğiniz gibi laboratuvar embriyolog doktor ekip işi gerçekten. Her bir deneme bir tecrübe oluyor tabi keske herkesin ilk denemede tutunsa ama iste ilkte insan bilemiyor çoğu şeyi. Allah kimseye acı tecrübeler yaşatmasınİlk gittiğim merkezdeki doktorum adetin 2. Günü gel 14 gün transfer demişti, aynı gün tüm hormonlara başlamak mı dersin saçma sapan ilerlemişti her şey asla hakkımı helal etmiyorum onlara
Çok iyi bir değer. sağlıcakla artsın inşallahSonucum 68 çıktı gününde tekrar test vereceğim umarım artar![]()
Merhaba, bu protokolu uygulayan doktor ya da merkez neresi? Gonal f yerine hangi ilacı kullandınız acaba?Pardon transferi anlatmışım, yumurta toplama kısmında gonal F değil başka ilaçla yumurta geliştirdi dedi ki kız kardeşim gelse 2. Kez yumurta toplamak gerekse ben gonal f değil o kullandığım ilacı verirdim ama pahalı dedi. Bende olsun dedim tabii ki yani gonal ile yumurta geliştirmedi