• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Canım mutlaka arayacaktır sonucu yeni öğrendiğin için hemen aramayabilirler ben de hemsireyle muhatap olmuştum hocamızla sizinle görüşecek demisti 2 gün sonra konuştuk. Bana da hersey yolundaydı dedi histereskopi yapmak istediğini söyledi 1 ay dinlen sonraki adetinde gel görüşelim demişti nitekim histereskopi de rahim içi enfeksiyon cikti

kızlar transferimin ikinci günüydü biraz ayakta kaldım ev işi yaptım bir şey olmaz değil mi yatmak da iyi gelmiyor mide bulantısı var ilaçlardan dolayı yattıkça kötü oluyorum ben de tutamadım kendimi şimdi biraz vicdan yaptım🥺

kızlar transferimin ikinci günüydü biraz ayakta kaldım ev işi yaptım bir şey olmaz değil mi yatmak da iyi gelmiyor mide bulantısı var ilaçlardan dolayı yattıkça kötü oluyorum ben de tutamadım kendimi şimdi biraz vicdan yaptım🥺
Hiç alakası yokmuş eğer ağır kaldırıp kendini çok zorlamadıysan artık yatmak önerilmiyor. Şöyleymiş rahim içinden embriyonun düşme ihtimali yok embriyo bir yere tutunuyor, eğer tutunduğu yerde rahimle bağlantı yapar ve beslenirse bebek oluyor diğer türlü vücut onu emip yok ediyor adetle atıyor ama yürümek hapşırmak gülmek iş yapmak bu şekilde asla üzme kendini şuan hala rahimde serbest halde iyi bile olmuştur rahim kanlanman artmıştır inşallah

Ekim ayı hanımları kaç kişi pozitif gördü şimdiye kadar elleri görelim 😇
İnşaallah bende 22 ekim de transfer artık sonucum kasıma kalır pozitifler
Anladım canım ben de ne bileyim işte neden olurmuş enfeksiyon
Önceki işlemlerden olabilir dedi.

Hiç alakası yokmuş eğer ağır kaldırıp kendini çok zorlamadıysan artık yatmak önerilmiyor. Şöyleymiş rahim içinden embriyonun düşme ihtimali yok embriyo bir yere tutunuyor, eğer tutunduğu yerde rahimle bağlantı yapar ve beslenirse bebek oluyor diğer türlü vücut onu emip yok ediyor adetle atıyor ama yürümek hapşırmak gülmek iş yapmak bu şekilde asla üzme kendini şuan hala rahimde serbest halde iyi bile olmuştur rahim kanlanman artmıştır inşallah
çok rahatladım ya teşekkür ederim gerçekten iyi geldi bu

Back
X