2010 Ekim Anneleri

hoşgeldinnnn :) nasıl iyi miymiş bebişş?

Hoşbulduk canıımm. İkili test için gittim işte bugün 20dakika izledim onu ölçerken doktor teyzesi iyiydi el salladı bize sonra elini kafasının altına koyduu felan ))))
pazartesi alıcakmışız sonuçları. Ense kalınlığı felan normalmiş. ama kanda aldılar pazartesi çıkacak dediler. Şimdi günler de geçmek bilmez bilmiyorumkismile

nevyasda mı doktora gitti bugün ? erkek mi demişler anammm görüyormusunuz belli olmuyor bu cinsiyetler

ayy maşallah bebişee ne güzel hemen çıkıyomuş sonuçlar, herşey iyi çıkar inşallah canımm. ben de cumartesiyi bekliyorum bakalım :) cinsiyetiyle ilgili bişey dedi mi?

CADIARZU hııı kızcaz pembiş giysiler bile almıştı olsun yiğidosuna maviler alır artık

bulantısı olanlara sabırlar diliyorum bu arada :Saruboceq:

1 ay çektim ama ne çektim dünyam kararmıştı resmen

darkım allhım ıznıyle tahlıllerın güzell cıkıcak :)

inşallah cnmm bnmmm opuyorumnanaktan
ayy maşallah bebişee ne güzel hemen çıkıyomuş sonuçlar, herşey iyi çıkar inşallah canımm. ben de cumartesiyi bekliyorum bakalım :) cinsiyetiyle ilgili bişey dedi mi?

1hafta bekleyenlere göre evet hemen çıkıyor çok şükür hayırlısıyla güzel sonuçlar çıksın da. Senin de allah'ın izniyle güzel çıkacak canım inşallah!
Yok söylemedi bu doktor göremiyorum dedi kaydirigubbakcemile3 benim kendi doktorum erkeğe benzetmişti ))))

amin canımm inşallah :) hadi bakalımm demek bi erkek daha geliyo :)

verdi.. ne ilaclar verdi ne fitiiller verdi hicbiri banamisin demedii....

HAstanede yatırmayı düşünmüyormuuu..Bana zorlanırsan söyle dedi 1 gece yatırırz yemek yiyebiliyormuş insan sermdan sonra gercı işede yaramaz gibime geliyo cevremden duyuyorm.en kısa zamnda gecer ınsallhh.bırde fazla dusunmemeye calıs ( ben dusundukce dahada bulanıyo dusunmemeye calıs ıyı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…