- 26 Temmuz 2024
- 70
- 35
- 8
- 33
- Konu Sahibi baharinadasi
Ben de yarın 2. Kan testimi vercem çok gerginim, korkuyorumAy evet ya, her evresi ayrı stres inan bana . İnşallah beklediğimize değer. Rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yarın 2. Kan testimi vercem çok gerginim, korkuyorumAy evet ya, her evresi ayrı stres inan bana . İnşallah beklediğimize değer. Rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın![]()
Gerçekten çok stresli bir süreç. Katlanarak artsın inşallah değerlerinizBen de yarın 2. Kan testimi vercem çok gerginim, korkuyorum![]()
Tedirgin olma dualarım hepimizle inşallahIlkinde bugun oyrenmisdim cikmisdi testde suan cikmamasi beni tedirgin ediyo tesekur ederim canim insAllah sende![]()
Evet yarın 11.günümüzBu arada yarın 11. günümmüş
Testi 2 kere 2 gün ara ile vermelisiniz. Ondan sonra doktor size kese için randevu veriyor.Evet yarın 11.günümüzEşimde diyor ki testi yarın verelim cumartesi beklemeyelim galiba bende yarın vereceğim daha sonra kendi doktorumuz kontrole çağırıyor mu bundan sonra süreç nasıl hiç bilmiyorum
Hocam sponsor olursanız oralarda da denerim deseydinBugün iğne yaptirmaya gittim aile hekimine neyse yaptırdım ignem 1 tane kaldı dedim doktoruma yazdırayim bari izinliymis başka doktora yönlendirdi kaç aylık gebesin dedi, dedim hocam transfer yaptırdım bugün 4. Gün gelmiş bana diyorki neden burda yaptırdın Ankara'ya İstanbul'a gitseydin zaten stresliyim nasıl olacak diye dusunup duruyorum öyle söylüyor kaç çocuk var diyor yok hocam dedim yok mu diyor şaşkın şaşkın morelimi alt-üst etti sanki biz istemiyoruz. Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmasın![]()
Pozitifi gorururuzde sponsoru onlara kalsınHocam sponsor olursanız oralarda da denerim deseydin
İnşallah canım , hadlerini bilmezler ya salla takılma hiç, bu süreçleri yaşamayan cok anlamıyor bu durumu maalesef.Pozitifi gorururuzde sponsoru onlara kalsın
Amin aminnnnAy evet ya, her evresi ayrı stres inan bana . İnşallah beklediğimize değer. Rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın![]()
Çarşamba verdim cuma da verince haber veririm o zaman kese için doktoruma giderim inşallahTesti 2 kere 2 gün ara ile vermelisiniz. Ondan sonra doktor size kese için randevu veriyor.
Hiç öyle insanlara takılma canım ya hadsiz İstanbul’da Ankara’da kesin mi oluyormuş ne alaka Allah nasip ettiyse her yerde olur sen canını sıkmaBugün iğne yaptirmaya gittim aile hekimine neyse yaptırdım ignem 1 tane kaldı dedim doktoruma yazdırayim bari izinliymis başka doktora yönlendirdi kaç aylık gebesin dedi, dedim hocam transfer yaptırdım bugün 4. Gün gelmiş bana diyorki neden burda yaptırdın Ankara'ya İstanbul'a gitseydin zaten stresliyim nasıl olacak diye dusunup duruyorum öyle söylüyor kaç çocuk var diyor yok hocam dedim yok mu diyor şaşkın şaşkın morelimi alt-üst etti sanki biz istemiyoruz. Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmasın![]()
Aynen canım öyle yapmaya calisiyorum, umutla bekliyoruz hayırlısı olsun.İnşallah canım , hadlerini bilmezler ya salla takılma hiç, bu süreçleri yaşamayan cok anlamıyor bu durumu maalesef.
iş yerim tam dedikodu kumkumasi oyuzden söylemedim söylemeyi hiç düşünmüyorum toplum bizi bu hale getirdiBende kimseye söyleyemiyorum sürekli çaya kahveye çağırıyorlar bişeyler uydurmaktan yoruldum valla
amin canım, ben mayısta ilk doktora gittim kistlerim sebepli baslayamadık 3 ay doğum kontrol kullandım. Ağzı olan da işte çocuk yapsana ya bi de bunları kullanıyosun falan dedi de ben yapım gereği lafımı hiç çekinmem herkese tek tek tatlı acı haddini bildiyorum yallah ben üzülceğime onlar üzülsünAynen canım öyle yapmaya calisiyorum, umutla bekliyoruz hayırlısı olsun.
Insanların durumunu bilmeden konuşuyorlar işte nasip artık hayırlısıyla olur inşallahHiç öyle insanlara takılma canım ya hadsiz İstanbul’da Ankara’da kesin mi oluyormuş ne alaka Allah nasip ettiyse her yerde olur sen canını sıkma![]()
Bende tam tersi karşımdaki kişinin kalbini kirmayaya çalışırım bende histeroskobi miyom oldum eşim yurt dışında bilip bilmeden çocuk varmı diyorlar bende güzelce eşim dışarıda nasıl yapayım diyorum ama işte insanların ağzı torba degilki buzesinamin canım, ben mayısta ilk doktora gittim kistlerim sebepli baslayamadık 3 ay doğum kontrol kullandım. Ağzı olan da işte çocuk yapsana ya bi de bunları kullanıyosun falan dedi de ben yapım gereği lafımı hiç çekinmem herkese tek tek tatlı acı haddini bildiyorum yallah ben üzülceğime onlar üzülsün![]()
Aynen öyle, ben 7 senelik evliyim bana o kadar cok sormuşlardı ki ilk basta eşimin ailesi özelikle o nedenle suan hepsine mesafem var. Suratsız vs diyolardır da desinler beni mutlu ederlerBende tam tersi karşımdaki kişinin kalbini kirmayaya çalışırım bende histeroskobi miyom oldum eşim yurt dışında bilip bilmeden çocuk varmı diyorlar bende güzelce eşim dışarıda nasıl yapayım diyorum ama işte insanların ağzı torba degilki buzesin
Yarın bende verecegim sabah hepimiz verelim de öğlen grup senlensinEvet yarın 11.günümüzEşimde diyor ki testi yarın verelim cumartesi beklemeyelim galiba bende yarın vereceğim daha sonra kendi doktorumuz kontrole çağırıyor mu bundan sonra süreç nasıl hiç bilmiyorum
Bende 4 senelik evliyim nezaman eşimin ailesinin yanina gitsem kayınvalidem yumurtalarin calisiyormu gibi saçma sapan sorular sorup duruyordu sinirleniyordum kestirip atıyordum artık sesi kesildi eşim benim değerlerim düşük demis, olur oğlum öyle şey arada düşerde, yükselirde demiş işte insanlar böyleAynen öyle, ben 7 senelik evliyim bana o kadar cok sormuşlardı ki ilk basta eşimin ailesi özelikle o nedenle suan hepsine mesafem var. Suratsız vs diyolardır da desinler beni mutlu ederler![]()