Karatasoz sanırım adın yasemin:)) teşekkürler bilgi için. benim kese ölçüsü 2,1 cm bebiş 0,6 cm. kıyaslamak istiyorum aynı dönemde ki arkadaşlarla.
pembedana,
internettede üç aşağı beş yukarı aynı diyorlar.
sadece benim bebiş ölçüsü bana küçük geldi. 5 inci haftanın başında 0,5-0,6 diyor. benim ki 5+5 ken 0,6 cm.
oldu mu acaba
bilmiyorumki canım ya doktorun verdiği resimdeki kese ölçüsü o benim yazdığım doktor durumunu çok beğenmişti kesenin 2 marta tekrar gidicem o zaman tekrar yazarım bebişin büyüklüğünü bu sefer :) 8+2 olucak o zaman inş.
kızlar ya vakit hızla geçsede bebeklerimize kavuşsak ya Allahın izniyle sağlık mutluluklakaydirigubbakcemile3
ben varım
Selam kızlar bebeciğin keseciği göründü :) gayet iyi dedi haftaya tekrar gitcez sanırım kalp atışları için
folbitole devam dedi birde progestan verdi onu pek anlamadım ama kullan bunuda dedi böyle işte :))
ya ben yeniyim nerden ekliyceğimi bulamadım
valla sagol balum cok sevındık bızde :)
yenı yenı idrak ediyorum :))
masallah kizlar valla bir yazip cikiyorum bel agrim fena oturamiyorum gecmisi de okuyamiyorum
neuveys pek girmedi galiba en son oda cok rahatsizim demisti
ay canım heyecanlı oluyo sahıden. senınde ılk bebısın dımı. bu arada bende bılmıyodum cızelge yapmayı da bana da anlattılar. 4. sayfaya bas orda anlatmıstım.
evet canım ilk :)) heyecan aldı bizi valla :))
selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?