2010 Ekim Anneleri

annem gitti :sinifsinif: kocam götürdü işi varmış yarın gene gelecekler kocam kaynanamıda getirecek haftaya taşınıyorum karşı daireye

bilmiyorumki canım ya doktorun verdiği resimdeki kese ölçüsü o benim yazdığım doktor durumunu çok beğenmişti kesenin 2 marta tekrar gidicem o zaman tekrar yazarım bebişin büyüklüğünü bu sefer :) 8+2 olucak o zaman inş.

ooo senın bebiş büyümüş annesi ya:):):)

Selam kızlar bebeciğin keseciği göründü :) gayet iyi dedi haftaya tekrar gitcez sanırım kalp atışları için
folbitole devam dedi birde progestan verdi onu pek anlamadım ama kullan bunuda dedi böyle işte :))

progestan tutunması ıcın annesi:):) hadı gozun aydın canım. ne kadarlık tam bugun. cızelgen yokta anlamadım.

ya ben yeniyim nerden ekliyceğimi bulamadım
valla sagol balum cok sevındık bızde :)
yenı yenı idrak ediyorum :))

masallah kizlar valla bir yazip cikiyorum bel agrim fena oturamiyorum gecmisi de okuyamiyorum
neuveys pek girmedi galiba en son oda cok rahatsizim demisti

ya ben yeniyim nerden ekliyceğimi bulamadım
valla sagol balum cok sevındık bızde :)
yenı yenı idrak ediyorum :))

ay canım heyecanlı oluyo sahıden. senınde ılk bebısın dımı. bu arada bende bılmıyodum cızelge yapmayı da bana da anlattılar. 4. sayfaya bas orda anlatmıstım.

masallah kizlar valla bir yazip cikiyorum bel agrim fena oturamiyorum gecmisi de okuyamiyorum
neuveys pek girmedi galiba en son oda cok rahatsizim demisti

bugun pek kımse gırmedı ben de pek gırmedım bugun dınlendım. dun aksam mısafırım vardı ne kadar yardım etselerde ev sahıbı yoruluyo. bıde bebiş olunca. ay yerım onu ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…