2010 Ekim Anneleri

herkesın mıdesı bulanıyo ya benım neden bulanmıyo:):):) daha erken sanırım.

yok canım benimde öyle çok bulanmıyo midem.ara sıra yokluyo.korkma.mutlaka bulanacak diye bişey yok.bulanmadan da çok sağlıklı olur bebeğin.:ecrin_bebek:

bende gitmek istiyorum bakalım doktora danışıp alcam biletimi :)
ama annem gelir heralde yakında çünkü bem canım birsürü şey istiyoooorr cokacimcoook

ıstanbulda mı nerde annenler? bana burda herkes arayıp canın bısey cekerde haber vermezsen hakkımız olsun dıyo. ama canım bısey cekmıyo:):):)

birşey sormak istiyorum ben
doktor kontrolleriniz nasıl gidiyor yani ne kadar sıklıkta gidiyorsunuz çağırılıyorsunuz ve nasıl tetkikler tahliller yapıldı şimdiye kadar

mrb cnm
ben daha doktoruma 1 kere gittim ve kesemizi gördük çok şükür
testler ve tahliller içinde geçen çarşamba gitmiştim
aftaya cumada bebişimin kalp atışı için gitcem
sanırım bundan sonrada ayda 1 veya 2 gideriz diye tahmn ediyorum

ben 4 kez gıttım henuz 5 hafta 1 gunluk bugun:):) ama doktorum erken geldın sen bana demıstı:):) sımdı mart 10 dedı ama beklemıyem o kadar:):)

ıstanbulda mı nerde annenler? bana burda herkes arayıp canın bısey cekerde haber vermezsen hakkımız olsun dıyo. ama canım bısey cekmıyo:):):)

annemler kayserideler
ben izmirde
tam 1000km var aramızda
annemin gönderebiliceği bişede istemiyoki canım hepsi evde yapılıp hemen yenilcek şeyler istiyo
sağolsun komşularım diyolar ne isterse canın söyle yapalım ama benim canım annemin çorbasını lahana sarmasını mantısını istiyo

selam kızlar nasılsınız bana dua edin 14:30 randevum var kontrole gidicem inş. bebişimin kalp atışlarını dinleyecem...balum bana özel msj. atmışsın canım saol bi problem var bilgisayarımda sanırım mesajını okuyamadım henüz ama güzel şeyler yazdığını biliyorum canım saol..

saglıklı olursa problem degıl valla rahatım ben boyle:):)

olur tabiki.benim 3 teyzem var.üçününde tüm hamilelikleri bulantısız geçmiş.çok da sağlıklı çocukları var maşaallah.demekki senin bebeğin seni üzmeyecek annesikaydirigubbakcemile3

kaç haftalıksın sen.bende daha yeni 6 haftalık oldum.dra gittiğimde sadece keseyi gördük erken dedi.5 martta tekrar gidicem.inşaallah duyucam bebişimin küçük kalbini:ecrin_bebek:

ay kıyamam sana. tabı anne yemeklerı baska

çizelgeyı anlattım burada ama gormezsın dıye ordanda yazdım. dualarımız senınle.

olur tabiki.benim 3 teyzem var.üçününde tüm hamilelikleri bulantısız geçmiş.çok da sağlıklı çocukları var maşaallah.demekki senin bebeğin seni üzmeyecek annesikaydirigubbakcemile3

ayyy akıllı yavrum benim:):):) sagol ıcıme su serptın

kaç haftalıksın sen.bende daha yeni 6 haftalık oldum.dra gittiğimde sadece keseyi gördük erken dedi.5 martta tekrar gidicem.inşaallah duyucam bebişimin küçük kalbini:ecrin_bebek:

bende 5+2 iken gittim banada erken dedi daha çok ufak dedi 10 gün sonra tekrar bakalım dedi geçmez şimdi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…