2010 Ekim Anneleri

KK Nick: basak1906
SAT:29/12/2009
Tahmini D.T:05/10/2010
H.K.Kg:62
merhabalar sitede yeniyim daha. 2. çocuğumu bekliyorum hayırlısıyla. arkadaşlar çok fazla bulantım var benim kokuya karşı çok hassasım bu kadar erken dönemde benim gibi bulantısı olan var mı acaba

Mrb kızlar, ben geldimmm sabah slm verrdim ama millet çıkmış malum haftasonu herkes gezmede mii

Son düzenleme:
Canım boş gebelik nasıl oluyoo ansıl anlışılıyor bi de b-hcgb değeri yükseliyor mu onda daa.Nasıl ayırt edicezzz belirti falan oluyoo mu????

cnm kese görünüo bebek görünmüo görünmesi gerek zamanda. beta hcg yükseliomu bilmiom ama gene hamile gibi oluosun.

merhaba arkadaşlar,

uzun zamandır yazamıyordum.Geçmişe baktım biraz okuyabildiğim kadar okudum.Yeni arkadaşlar katılmış aramıza onlara hoşgeldiniz diyorum.Umarım herkes iyidir.Benim son günlerde hafif mide bulantısı başladı.Ve brazda kasık ağrısı.Bunlar haricinde bir sorun yok.ıştahim gayet iyi.Sanırım ciddi anlamda kilo alacağım bu sürede.

slm nutella sanırım sitede kimse yok ben de bugün katıldım aranıza. benim mide bulantısı çok feci off herşey kokuyo. ne güzel senin iştah yerindeymiş maşallah diyelim

tekrar selam kızlar,evet ben de yazıyorum yazıyorum ama sanırım herkes haftasonu gezmesinde...gerci en iyisini yapıyolar,bugünlerin tadını çıkarmalıhihoyyyt

7+5 oldu benim. ilk gebeliğimde de bulantım çoktu ama 12. haftadan sonra başlamıştı onda. bu çok erken değilmi 10 gündür devamlı bulanıyorum

7+5 oldu benim. ilk gebeliğimde de bulantım çoktu ama 12. haftadan sonra başlamıştı onda. bu çok erken değilmi 10 gündür devamlı bulanıyorum
7+4 um bende .Bende bulantı çok az.Rahatsız etmiyor.Belkide psikolojik bulandığını zannediyorum.:) Hala inanamıyorum bazen unutuyorum hamile olduğumu.Kalp atışını görürsem inanacağım sanırım.Salı günü gideceğim dr a.Umarım herşey yolundadır

hiç korkma bebek yokluğunu hemen belli eder içini ferah tut. ben geçen p.tesi duydum kalp atışlarını harika bişey hemen aşık oluyosun. salıya kadar duramazsın şimdi yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…