hiç korkma bebek yokluğunu hemen belli eder içini ferah tut. ben geçen p.tesi duydum kalp atışlarını harika bişey hemen aşık oluyosun. salıya kadar duramazsın şimdi yerinde
ah kızlar kalp atışını duymak ne büyük mutluluktur.bende sabırsızlıkla bekliyorum
Ne kadar güzel olduğunu duymadan bilemeyiz herhalde.Sadece keseyi gördüğümde bile gözlerim dolmştu mutluluktan.basak daha iyi tarif eder sanırım bunu.opuyorumnanaktan
bende heüz bişey yok.Ama dün turşu yedim.Yerken çok keyifli idim.
selam kızlar.aşermeyi konusuyorsunuz sanırım.benim yok ama nedense sevgili eşimin aşermeleri baya arttıkaydirigubbakcemile3hamile olan ben ama belirtileri taşıyan okaydirigubbakcemile3
ya anlamıyorum biz ne zaman nazlanıcaz acaba?bi de ben bulantı yasıyorum,kokulara hassasım,yemek yaparken zorlanıyorum vs.vs ama bazıları cok erken belirtiler için diyor bana.acaba psikolojik mi die bocalıyorum..
bende aş erme yok ama aşırı tuzlu yemek istiyorum herşyi nedense....
aynen cnm.uykuyu zaten severdim iyice bi tuhaf oldum ya,hep uyumak istiyorum.bi de bişi sorucam bu göbekler ne zaman belli olmaya başlıcak??kızlar benimde sürekli uykum glio hep yorgunum sanki bütün evi temizlemişim gibi
aynen cnm.uykuyu zaten severdim iyice bi tuhaf oldum ya,hep uyumak istiyorum.bi de bişi sorucam bu göbekler ne zaman belli olmaya başlıcak??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?