2010 Ekim Anneleri

ah kızlar kalp atışını duymak ne büyük mutluluktur.bende sabırsızlıkla bekliyorum

hiç korkma bebek yokluğunu hemen belli eder içini ferah tut. ben geçen p.tesi duydum kalp atışlarını harika bişey hemen aşık oluyosun. salıya kadar duramazsın şimdi yerinde

Cuma gidecektim ama dr şehir dışına çıktı.salıya alabildim ancak randevuyu.Düşünmemeye çalışıyorum.2 yıl önce ilk bebeğimi 6 haftalıkken düşük nedeniyle aldırmak zorunda kalmıştım.Uzun bir süre toparlanamadım.Sanırım aynı şeyin olmasından korkuyorum.

Ne kadar güzel olduğunu duymadan bilemeyiz herhalde.Sadece keseyi gördüğümde bile gözlerim dolmştu mutluluktan.basak daha iyi tarif eder sanırım bunu.opuyorumnanaktan

kesinlikle sana katılıyorum.keseyi gördüğümde bende çok duygulandım.10 kere dr a herşey yolunda dimi diye sordum:Saruboceq:zavallı drum bıkmadan ii olduğunu anlattı durdu ama ...

daha durun kızlar neler görceksiniz allahın izniyle iyi bakım, bol istirahat, yüksek moral bebeğe çookkk iyi geleceek

öyle bir sürece girdikki bu endişeler onlar hayatımızda var oldukça hep olacak .Annelerimiz babalarımız hala hakkımızda endişe duyuyorlar .hiç bitmeyecek bu alışmak lazım

selam kızlar.aşermeyi konusuyorsunuz sanırım.benim yok ama nedense sevgili eşimin aşermeleri baya arttıkaydirigubbakcemile3hamile olan ben ama belirtileri taşıyan okaydirigubbakcemile3

selam kızlar.aşermeyi konusuyorsunuz sanırım.benim yok ama nedense sevgili eşimin aşermeleri baya arttıkaydirigubbakcemile3hamile olan ben ama belirtileri taşıyan okaydirigubbakcemile3

aman zaten onlar bizden daha zor geçiriyolar bu dönemi sen daha nazlanmalarını göra.s

ya anlamıyorum biz ne zaman nazlanıcaz acaba?bi de ben bulantı yasıyorum,kokulara hassasım,yemek yaparken zorlanıyorum vs.vs ama bazıları cok erken belirtiler için diyor bana.acaba psikolojik mi die bocalıyorum..

ya anlamıyorum biz ne zaman nazlanıcaz acaba?bi de ben bulantı yasıyorum,kokulara hassasım,yemek yaparken zorlanıyorum vs.vs ama bazıları cok erken belirtiler için diyor bana.acaba psikolojik mi die bocalıyorum..

hayatım aynı belirtiler bende de var iştah falan sıfır kayınvalidemde yiyoruz yemekleri psikolojik değildir herlade öyle olsa arada bi olur.

aslında tuz olayından uzak durmak gerekliymiş sanırım.ben oldukca azalttım tuzu,zararlıymış diye biliyorum

slmm kızlar ben geldı8mm..bende mıde bulntısı war ayrıyetenn yorgunluk ve sankı nefesım yetmıomus gıbı gelıoo sızde de olemı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…